Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Slaytone

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A címbéli kérdést Hubi tette fel, aki úgy érzi, "rossz, törvénytelen és helytelen", hogy a diósdi Jet kútnál nem szolgálnak ki sisakos motorost. Vagyis csak az kaphat benzint, aki leveszi a bilit a fejéről. A Homár maga is motoros, azaz robogós, és hasonló helyzetben…..
Nyolc megapixeles, mobilba építhető CMOS kameramodult fejlesztett ki a Samsung, és szerencsére nem minden a megapixelekről szól. Az alig 8,5 milliméter vékony kamerában, amely az Engadget szerint valamikor az év második felében jelenik meg a csúcskategóriás készülékekben, van…..
A Motorola tavaly 4,4 milliárd dollárt költött kutatás-fejlesztésre, miközben az éves bevétele 36,6 milliárd dollár volt. Az Inquirer cikke szerint az amerikai gyártó azon kevés cég közé tartozik, amely az elmúlt évben nem csökkentette, hanem jelentősen megnövelte a K+F-re…..
Négy órán át állt a parkoló autók előtt keresztben a bunkó autós a Bimbó úton, csakhogy most legalább kicsit ráfaragott, mert lefotózták és legalább a rendszámát kitesszük, hátha látja, és rosszul érzi magát, és legközelebb nem csinál ilyet. Hidegvérű, keménytestű…..
A japán NTT DoCoMo piacra dobta a Panasonic P905i mobilt, amelynek igazán elképesztő tulajdonságai vannak, kezdve a Viera technológiával ellátott 854x480 pixeles, három és fél hüvelykes kijelzővel, amelyen már egészen jó lehet videóket nézni. Vagy tévét, hiszen a mobilban tuner…..
Nem tudjuk, hogy milyen tudatmódosítót szedtek be a Nokia fejlesztői, amikor az alábbi terveket elkészítették, de az biztos, hogy erős anyag volt. Azt sem tudjuk, hogy a vad tervek szövögetése miként hat a jelen kor problémáira. Vajon még a XXI. században is készítenek jó…..