Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Leo Hot

12 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
...aki most keseregsz Trump győzelmén, kicsúszott a lábad alól a talaj és fogalmad sincs, mit hoz a jövő, ezért félsz és legszívesebben elfutnál, higgadj le.Higgadj le, mert a félelem gyűlöletet szül, te pedig éppen amiatt vagy most pácban, mert a gyűlölet győzött a hazádban. Ne tetézd.Higgadj le,…..
Csípős oroszlán Szerepjáték 2016.06.11 19:08:27
Régóta tudom, hogy létezel. Régóta vártam, hogy lássalak. Élőben. Szemtől szemben. Vártam egy igazi beszélgetésre. Ez még várat magára. Majd eljön ennek is az ideje. Elkezdtük, de félbeszakadt. Közeleg a folytatás.Más vagy, mint gondoltalak.Nem, nem jól mondom. Tudtam, hogy más leszel. Nincs ezzel…..
Zakatol a világ, pörög az élet, loholnak az emberek, ők maguk sem tudják, hová. Keresnek valamit, amit soha nem találnak. Nem találják meg az ezer tévécsatornában, a legmodernebb mobiltelefonban, a menő autóban, a feléjük áradó információözönben, amelynek a fele nem igaz, a…..
Csípős oroszlán Javítsuk ki 2015.06.20 21:32:01
Elrontottuk.Huszonnehány évvel ezelőtt úgy zuhant ránk a szabadság, hogy nem voltunk rá felkészülve. Csak azt tudtuk, hogy szabadok akarunk lenni.Vagyis... Például bennem nem volt ilyen erős vágy a szabadságra, ugyanis én addig is szabadnak éreztem magam. Azt tanulhattam, amit…..
Csípős oroszlán Kötéltánc 2015.05.31 10:12:12
Már régen nem harcolok az emberi kapcsolataimban a dominanciáért. Nem fontos. Többre becsülöm az egyenrangúságot, szeretem, ha kölcsönös a bizalom, a tisztelet, egymás elfogadása.Persze időnként arra…..
Elgondolkodtam itt, a távolban, angolhonban.Mi történne, ha egy mesebeli tündér a varázspálcájával egy legyintéssel olyan országot varázsolna Magyarországból, ami emberhez méltó, ahol lehet boldognak, elégedettnek lenni, ahol lehet boldogulni, ahol bárki szívesen élne, ahonnan…..
Szia, Kedves L.!Az odáig rendben van, hogy nem akarsz használni egy közösségi oldalt. Megértem, hogy tele a hócipőd mindennel és mindenkivel. Én is időnként a hajamat tépem - bár nekem kisebb a mozgásterem, hiszen nem csak tájékozódásra, hanem kapcsolattartásra is használom…..
Egyik kedves bloggertársam, Edgar Swan, írt ma egy posztot ( amely itt található, katt )  tele kérdésekkel. Arra gondoltam, hogy részint mint ismerőse, részint pedig mint külföldön élő magyar, válaszolok a kérdéseire - én is egy posztban. Kedves Edgar!Személy szerint engem nem a…..
Írtam valamit, lassan egy éve. Keserű volt, fájó, szomorú. Valaki újra megtalálta, az írás életre kelt. Látom a forgó földgömböt, ahogy olvassák. Olvassátok. Kanadában, Angliában, Kínában, az USA-ban, Japánban.  Most egyszerre ültök a gépnél és nézitek ugyanazokat a…..
Csípős oroszlán Más lennék? 2015.05.17 17:32:19
A minap azt mondta nekem egy brit barátom, hogy én vagyok az első és eddig egyetlen magyar barátja. Úgy láttam, nemigen tudja kezelni az én magyarságomat hirtelen, én meg nem értettem, miért lennék ettől másabb, mint bármilyen más nemzetiségű ember. Ha megbántanak, én is…..
Az életünk pofonegyszerűen tudna működni, ha nem lenne állandó kísérőnk az a fránya egó. A hamis énünk, ami belepofázik mindenbe, ráadásul úgy, hogy elront minden jót, elcsúfít minden szépet, eltávolít mindentől, ami közel volt és jól esett a közelsége.Nem velünk…..
Mielőtt belecsapunk a lecsóba, tisztázzunk előre néhány dolgot.Mivel az emberek jelentős többsége nem tudja, hogy ki is az a Leo Hot, érdemesnek tartok felvázolni néhány gondolatot velem kapcsolatban, mielőtt még baj lesz.Akik tudják, ki vagyok, azoknak sem árt az ismétlés, ami,…..
Leo Hot 2015.05.16 23:45:33
Isten hozott engem itt! És isten hozott téged is nálam!Na, majd meglátjuk, mi sül ki ebből, a tőlem telhetőt egyelőre megtettem, folytatás a továbbiakban.  ..