Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Trysumer

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az első három rész után az év eddigi legjobb és legfontosabb sorozatának neveztem A szolgálólány meséjét (The Handmaid's Tale), és ezt most, hogy véget ért az évad, simán fenntartom. Az utolsó, tizedik rész csütörtökön került fel az HBO GO-ra, Magyarországon egyelőre csak itt lehetett megnézni a…..
Trysumer 2017.06.18 13:24:11
@midnight coder: ez nem tartozik a jogvédőkhöz. Kapitalizmusnak hívják, aminek - mint az ismeretes - az árázás az egyik fajsúlyos alapja. Pont.
A legendás járműgyár nemcsak a legnagyobb példányszámú sorozata (200-as széria) miatt kapott óriási figyelmet a világban, hanem az autóbuszok biztonságosabbá tételéért is. A magyar mérnökök fáradozásait a nyolcvanas évek derekán a szakma legnagyobb elismerése mellett…..
   Fotó: Filep László   Éveken keresztül dolgoztam az üzleti világban, sok mindent láttam és tapasztaltam. Néha előadó voltam, de többnyire hallgató, és életemnek ebben a szakaszában kimondottan kedveltem ezt az életformát. Ebben a közegben a munkaidő kötetlen, és amikor néhány napra…..
Trysumer 2017.05.14 13:01:23
@ősbölény: egyáltalán nem értek veled egyet. Nem a nagyipari kapitalizmus (egyáltalán, mi az? a kapitalizmus jellemzője nem nagyipari hanem, hogy magántulajdonban van minden) teremtette meg a választékot a szexualitásban, ez teljesen értelmezhetetlen számomra. Továbbá párkeresési szempontból egy falusi fiatalnak ma ugyannyi (helyben lévő) lehetősége van, mint régen. Más kerdés, hogy a netes ismerkedés kibővítette a siker esélyét, de helyben... szerintem még rosszabb is.
Mindenesetre a megcsalásnak nevezett műfaj (ami mögött nyilván azért több van, mint egy egyszerű vágy a félrelépésre) nem datálható holmi gazdasági fordulóponthoz, arra semmilyen igény nem állítható ilyen indexekkel elő, persze ez az én véleményem, nem tudományosan bizonyított tény.