Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Csillag vitéz

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mióta elkezdtem a blog írását, folyamatosan kaptam a kéréseket, jelzéseket, hogy fejtsem ki a véleményem a swingerrel kapcsolatban. Mik az alapszabályok, mit lehet, mit nem, s mik a tapasztalataim.  Számtalan írás található a szabályokkal kapcsolatban, ezért csak felületesen…..
Csillag vitéz 2015.07.05 16:55:16
@Monika Herman: gazdaságosság ami ingyenes, de mégis jó az? jobb? lehet ez egy barátnő akinek csokit és virágot kell venni néha és lehet ez egy pornófilm is amire ki lehet verni, de olcsóbb mint egy kurvának fizetni és még nem is kapunk így el semmit.
De az élvezetet ilyenkor már mindenki magának csinálja, magának szerezz örömöt, ami nem jó és nem olyan és hiába könnyebbülünk meg és van game over akkor sem közelíti azt az érzést meg mintha barátnő, kurvának fizetünk a szolgáltatásaiért, az önkielégítés és ha a csaj kézimunkázik az közt is óriási a különbség hiába csinálja mindkettő ugyanazt.
Ezért inkább fizetnek a csajnak a szexért amennyiben van rá keret ha meg nincs akkor ott vannak a filmek amik izgalomba hozzák és jól esik rá kiverni, de még a filmek is drágák van attól még olyan ami ingyenes, itt van ez a kép amit kitettél akit izgalomba hozott és nem bírja már az képekre is kiverheti és még a filmeket se kell megvenni, kiadni értük pénzt, ez akkor még gazdaságosabb, nemde?
Csak a lányt ne zavarja ez, de szerintem némelyiket jó érzéssel tölti el, hogy ez és ez az ő képeire veri ki é azon lányok akik így járnak ne panaszkodjanak, mert nagyban tettek hozzá, hogy az ő képeik nézésénél néhányan elélvezzünk.
Gazdaságos ez de azért rizikósabb a kurva el lehet tőle kapni valamit, de mégis ott aktívan is részt vesz benne a csaj és sokkal jobb, mint nézni, pornót, képeket és arra kiverni.
Csillag vitéz 2015.07.07 16:51:59
@Monika Herman: 10.000-15.000 forintért és ami benne van, kaja, üdítő, ismerkedési lehetőség és még össze is jön akkor elfogadható ár, és kialakulóban lévő párkapcsolat is lehet ebből, kurváknál viszont egy menetre szólít és ennyi pénz elmegy rá, ezért ez ebből adódóan a rosszabbik választás, ha van pénz akkor nem számít csak ne kapjon el tőle senki semmit.
Aki sajnálja a pénzt az neten nézhet pornót is, mint írtad kiverheti rá, de mitől rosszabb ez mint a másik kettő.
Egy nagyon nagyon lényeges különbség csaj a közelben sehol csak a képernyőn jelenik meg és a srác saját magának csinálhatja aminél hiába könnyebbül meg mégsem olyan, mintha egy kiadósat kefélt volna.
Ez az olcsó és gazdaságosabb elélvezési lehetőség csak végszükség esetében, mert mégiscsak jobb ha csaj csinálja.
Ép ezért most este nézek valami csajt és ha úgy alakul akkor nem csőrre töltve fekszek le ha nem így alakulna akkor max megnézek egy pornót vagy akár erre a képedre kiverem és akkor jó gazdaságosan megúsztam ezt a napot, de mégis jobban örülnék neki ha szorgos női kezek közt mennék el vagy a szájában :) Valahogy ma meg fogok könnyebbülni remélem találok egy jó csajt és nem kell képernyőn látott csajra kivernem, ha meg mégis akkor ez a kép tökéletes lesz ahhoz, gazdaságos de nem a legjobb választási lehetőség.
Pár ember számára nem ismeretlen, hogy egy rövid ideje már, de publikus filmforgatások vannak kicsiny országunkban. A szervezők mindenre odafigyelnek a külső helyszínes performance - nál is, hogy avatatlan szemek ne láthassák, mikor egy csini, apró termetű szöszi fel-felhúzza a…..
Április elején olvastam egy cikket, ami arról szólt, hogy miért ne nézzen az ember pornót. S mivel ez ihletett meg a bejegyzésem megírására, én is 10 okot igyekszem felsorolni az ellenkezőjéről. Örülök, hogy egyre nagyobb az aktivitás a blog facebook csoportjában, s Ti is…..
Ma leginkább a női maszturbáció előnyeiről írnék, mert úgy vélem, a férfiaknál nincs probléma, elfojtás e téren. :) Az első, és legfontosabb érv, hogy ismernünk kell a testünket ahhoz, hogy a partnerünk révén is eljuthassunk a csúcsra. Sajnos nagyon sok nő szenved…..