Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ZakuTheSurvivor

4 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Cég Morozoff Limited Ország Japán Alapítás éve 1931 Hivatalos oldal www.morozoff.co.jp Instagram @morozoff_sp Facebook morozoff.limited  ..
Cég Pierre Hermé - PARIS Ország Franciaország Japán Alapítás éve 1998 2001 Hivatalos oldal www.pierrehermeuk.com www.pierreherme.co.jp Instagram @pierrehermeofficial @pierrehermejpofficial Facebook PierreHermeLDN PierreHermeParisJapon..
  Cég Ginza CozyCorner Ország Japán Alapítás éve 2015 Hivatalos oldal www.cozycorner.co.jp/ Instagram @ginzacozycorner Facebook GINZA.CozyCorner Főleg süteményekkel és csokoládékkal foglalkozó cég, akik előszeretettel dobnak piacra szebbnél szebb…..
Úgy éreztem, foglalkoztat annyira néhány téma, hogy ideje lenne blogot indítani róla. Hogy fog ez elsülni? Hát, remélem, annyira azért nem rémesen(fő az optimizmus, yeeeeeyy~). Ha másnak nem is, de legalább egy kis katalógusnak jó lesz a hely. Elsősorban csomagolásokat terveztem itt megosztani,…..
Ha van egy olyan mobilod, amiben van annyi memória  és olyan grafikai megoldás, ami lever egy notebookot (jó párat listáztunk itt), vétek lenne nem kipróbálni az év legjobb mobiljátékait. Nem fog szaggatni, brutálisan szép képe lesz, és ha a fizetős változat se jelent gondot, még a reklám sem fog…..
ZakuTheSurvivor 2017.12.13 10:26:56
Te úristen mi van mostanában a DC háza táján. Sajnos a Warner marhára nem akar tiszta vizet önteni a pohárba, ami enyhe kavarodásokat eredményez egyes oldalakon, és sajnos már hazánkban is. Biztos dolog egyelőre nincs, káosz az viszont van. Egy rakat UPDATE lesz a cikkben, de a legfrissebb infót…..
ZakuTheSurvivor 2017.08.25 13:59:21
@doggfather: Ha számodra a kommunikációs problémák egyenrangúak a SZÁMODRA rossz filmfelépítéssel, akkor nagyon nagy gondok vannak

@TheRich: Annyi idióta hír van már, hogy a DC nem engedheti meg így 2-3 hónappal a JL előtt, hogy nem reagálnak. Egyszerűen kell és kész, mert túl sok hülye és hiszékeny ember van, és persze túl sok szenzáció hajhász oldal támogatja ezt az egészet. Nem egy oldalt ismerek aki csak azért tesz ki DC híreket, mert azzal lehordhatják őket és kattintást szerezhetnek, de a jó dolgokat meg se említik.
Jó azt látni, mikor egy színész fanboyként rajong a karakter iránt, akit alakít. Még inkább dob a dolgokon, mikor ketten is vannak és saját maguk kicsinyített mását tartják a kezükben...
Az Igazság Ligája legújabb előzetese is rejtett pár meglepetést. Ez persze nem újdonság, hiszen a képregényfilmek híresek arról, hogy így vagy úgy, de easter eggeket, utalásokat és titkokat foglaljanak magukba, amiknek köszönhetően fejest ugorhatunk a DC Univerzumba...
Úgy néz ki, hogy a nevéből kifolyólag a Csodanővel csak csodálatos filmet lehet alkotni! FIGYELEM KEVÉS SPOILER TALÁLHATÓ A POSZTBAN!..
ZakuTheSurvivor 2017.06.14 14:21:26
@doggfather: hát ennél hülyébb véleményt se olvastam még erről a filmről :D
Igen, jól olvastátok. Véleményem szerint az eddigi legjobb alkotás ami a Marveltől napvilágot látott. Persze ez csak az én szerény véleményem, hiszen oda vagyok a kissé komor, és az emberben rejlő sötétség felfedezésével foglalkozó filmekért, sorozatokért,…..
ZakuTheSurvivor 2015.05.19 19:43:46
Tegnap volt alkalmam lezavarni a 13.részt is, elég meglepő volt. A végén már a körmömet rágtam miközben arra vártam, mikor kapja már meg azt az istenverte ruháját. Egyre több olyan sorozatba futok bele mostanában ahol masszívan felépítik a hőssé válás történetét és nem egyből ledobják elénk a konyhakész főszereplőt, de itt azért nem adták könnyen a dolgokat. :D (amiből aztá
n az lett hogy amikor teljes fénynél láttam a ruhát, majdnem elröhögtem magam :D - de itt lehet velem van gond, sose csíptem teljesen a szerkót)
Lehet meglepő, de nekem pl bejött anno a film(igen, amit mindenki utál), valahogy innen hiányoltam a filmben használt többfunkciós fegyverét, és igen, a főgonosz se volt fenékig tejfel. A folyamatos kézmozgások, rángások, babrálások idegesítettek, számomra olyan volt a kisugárzása mint egy dühkezelési problémákkal küzdő gyereknek aki hisztizni kezd ha nem kap idejében ebédet. Itt persze nem egészen ez volt a felállás, de így se vagyok vele megelégedve(lehet nézek majd a színésztől másik szerepeket is, a végén lehet hogy kiderül h csak simán nem neki kellett volna adni a feladatot).Ezeket nézve a filmes alakítás jobban bejött, az sokkal "megfélemlítőbb" volt(nameg annak a csávónak nem kell semmiféle páncél hogy megvédje magát, bár ő is tudott bunyózni, de tőle valahogy jobban féltem,jobb volt a kisugárzása is)

Ami kicsit zavart még, hogy a felvételek talán 70%-a olyan sötét volt hogy már attól rossz kedvem lett :D Szabályosan nyomasztó volt egy idő után, na meg fárasztó is, a részek között pihenőt kellett tartanom mert néha nem birtam koncentrálni. Kicsit más amikor ezt a hatást egy Batman filmbe akarják adni és más ha egy sorozaton keresztül :D Bár tény hogy ennél jobban átjönnek a reménnyel teli, kellemesebb jelenetek. (pl az utolsó rész végén amikor feltették az utcán a cégtáblát)
Ami viszont az egyik kedvencem volt benne, a harci jelenetek, elég jól átjött benne az idő múlása, hogy mennyire fárasztó is tud lenni, illetve amikor több ember ellen harcolt akkor örültem hogy nem várt mindenki a sorára hogy támadhasson. (főleg amikor a kisgyereket kimentette és vágás nélkül vitték végig a jelenetet, azt kifejezetten a kedvencem lett :D)
Szépen végigvitték, már csak azt nem tudom hogy bírok majd várni a a 2. évadig .
Egyre többen pártolnak el manapság az Arrow (Zöld Íjász) sorozattól, pedig egy dolgot nem szabad elfelejteni, ha nincs akkor nem tartanánk ott ahol most. Vagyis többek között nem lenne Flash. A Villám sorozat kellett ahhoz, hogy a WB és a DC ráismerjen arra, hogy jobb…..