Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Zentai Anna

1141 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Fényszövő Műhely CsillagSzekér 2017.01.19 13:38:29
Szőtteseimet jelenleg az alábbi oldalon lehet megtekinteni és megvásárolni: http://csillagszeker.hu  ..
2017. január 17. kedd  Új dolgok elindításának, új eszmék, új igazságok felfedezésének kedvez ez a nap. A reggeli órák segítenek, hogy merjük szeretni magunkat! Tisztánlátásra, lelki bizalomra inspirálnak. Ma érdemes a Napra és a Holdra hangolódni, akik lelkesítő, emelő, ösztönző kapcsolatban…..
2017. január 16. hétfő – A Hold az Oroszlán csillagkép alatt járva, saját ösztöneink uralásáról, a feltétlen szeretetről szól. Nem árt ilyenkor újra átgondolni, mi is a szeretet valójában, hiszen ritkán az, aminek látszik! Az igaz szeretet a tettekben nyilvánul meg, nem puszta szavakban.Ma sok…..
2017. január 14. szombat – 15. vasárnap – Hétvégi előrejelzés Frissítő, könnyítő, felszabadító és megerősítő lendületet hoz szombaton a Hold. Főleg a Nap első fele telhet vidámságban, a második pedig jobban kedvez a koncentrált, meggondolt munkának, tanulásnak és annak, hogy megerősödjön…..
2017. január 13. péntek – A Vénusz és a Neptunusz együttállásának energetikájában a legmélyebbre, a tudattalanba temetett vágyak és működések is érzékelhetők, láthatók lesznek. A Vízöntő mindent átmosó csillaghullámai mostanában partra, felszínre sodorják a legmélyebb fájdalmakat, sérüléseket, vagy…..
2017. január 12. csütörtök  A megértés és feloldozás teliholdja köszönt ma ránk. 12:35-kor egzakt a Nap és a Hold szembenállása és ezek a déli órák, amikor a Nap a legmagasabban, a Hold pedig épp a legmélyebben jár az égbolton, különleges lehetőséget tartogatnak a felismerésekre! A…..
2017. január 11. szerda – Két dolog határozhatja meg a mai napot: az első az álmaink során már jelen lévő, reggel egzakt Mars-Plútó aspektus, amely a jelenleg zajló, gyökeres, nagy erejű változások egyik segítőjeként, némi finomhangolást visz az átütő élményekhez kapcsolódó megújulásba és…..
2017. január 10. kedd – A Nap a Sas csillagkép (Aquila, Turul) szárnycsúcsánál halad a Tejútról lefele, lehozva fényével az isteni tudást, a gyógyító erőt, a felemelkedett mesterek tanításait. Ebben az állapotában képez ma fénykaput a tisztító és tudattágító erők bolygójával, az Uránusszal, aki a…..
2017. január 09. hétfő – Kitűnő alkalmunk nyílik arra, hogy fejlesszük megérző és metakommunikációs képességeinket. Olyankor, amikor látszólag, vagy könnyen összezavarodhatnak a dolgok, lehetőség van elővenni láthatatlan érzékeinket, intuíciónkat, belső antennáinkat, és ha szavakkal nem sikerül…..
2017. január 07. szombat – 08. vasárnap  Hétvégi előrejelzés   Akinél pihenéssel telik a hétvége, annak számára mélyebb rálátásra, önismeretre nyílik lehetőség, de az új irányba való váltás, a regenerálódás és megújulás, az átalakító tettek ideje mindenkinek rendelkezésére áll. E napok egyik fő…..
2017. január 06. péntek  Hajnalban a Hold-Uránusz együttállás a lélek és az érzelemvilág korlátlan, szabad szárnyalását üzeni. Érzelmek terén új korszak nyitánya is ez. A végső számvetés ideje a délutáni – esti órákban érkezik el, ami kedvez a beszélgetéseknek, lelki kommunikációnak is. Ha eddig,…..
"Te legyél a tanítóm!"   Párkapcsolatok ezrei fulladnak kudarcba azért, mert két ember egyesülése helyett két egó harcává válnak. Sőt, gyakran elég egyetlen "spirituális egó" ahhoz, hogy túlfeszüljön a húr. Általános csapdahelyzet, amikor annyira túlelemezzük a kapcsolatot és annyira…..
2017. január 05. csütörtök – Bár a Hold a Kos energikus, tüzes jegyébe lépett és a lélek számára ez már új lehetőségek ideje, a mögötte ragyogó csillagok még a Halak idejét jelzik, összegzést, számvetést és visszatérő helyzeteket, lehetőségeket. Gyakran hallhatjuk, hogy felejtsük el a múltat, ne…..
2017. január 04. szerda – A Halak jegyébe lépő Vénusz mélyebb vágyakat szólaltat meg ezekben a napokban, de vigyázzunk, legyünk résen, hiszen épp arra kíván rámutatni, mi rejlik még a tudatalatti sötét mocsarában, amit megtisztítva, felszabadítva teljesebbé tehetjük életünket, mindennapjainkat! A…..
Örömmel jelentem, hogy 2016. decemberében elindult új webáruházunk, ahol csak magyar kézműves termékeket árusítunk: a CsillagSzekér! www.csillagszeker.hu  ..
2017. január 03. kedd – Tisztítást, szabadságra irányuló törekvéseket támogat ma a Hold és a Mars, a Nap és a Merkúr pedig tetteink és megnyilvánulásaink, közléseink terén tudatosságra int. Érdemes szem előtt tartani, hogy magunk teremtünk, nem hárítani át másra a felelősséget.   A Vízöntő…..
2017. január 02. - A naptári váltás ne tévesszen meg senkit – a Halak lezáró, korszakváltó ideje, az elmúlt időszak folyamatainak befejezése még csak most kezdődik. Ez a hetünk arról szól, hogy az elmúlt évet zárjuk, vagy egy adott időszak végére érve a feladatainkat, munkáinkat befejezzük.…..
2016. december 13.-18. A 2016-os esztendő hamarosan lezárul (első lépésben december 21-én, de végérvényesen majd március 21-én). Visszatekintve erre az évre, érzékelhetjük, hogy milyen szépen lezajlottak (és zajlanak most is) az előjelzett minőségi szintemelkedések, amelyek az igaz szeretet…..
2016. december 21-én déltájban a Nap eléri éves pályájának legmélyebb pontját, ahonnan azután emelkedni fog és a fény ereje ettől kezdve egyre növekszik. Az évkör lezárása és egyben az új év kezdete jön el. Ilyen időkben érdemes elvonulni, magunkra figyelni, összegezni a megtett utat, a megélt…..
10-én együttáll a Nap és a Szaturnusz, ahol a Nap képviseli a feltétlenül áradó szeretet alapvetőségét és a Szaturnusz pedig az erre épülő, valóban életképes minőségek megmutatkozását. Mivel a Nap az önirányításunk, a Szaturnusz pedig az érett, felelős magatartásunk megjelenítője, ugyanakkor a…..
Békés December   Az égbolton a Kígyótartó csillagkép szimbolikája a Mágus, aki irányítása alatt tartja, működteti saját energiáit. Itt vonul most a planéták jó része, így ez az időszak arról is szól, mennyire tanultuk meg kezelni saját erőinket, hogyan teremtünk a belső mágia által. Életünk,…..
Az Igaz Szeretetről... Hogy mi az igazi szeretet, azt a párom mellett, tőle tanultam meg leginkább.Annak idején, amikor még nem ismertem ilyen közelről, amikor még csak egy volt a társaim közül az iskolapadban és időnként bedobott egy olyan kérdést, ami nem is kellett volna, hogy kérdés legyen...…..
Képzavar-oszlatás IV. fejezet   Ismét eljött az idő, hogy néhány dolgot helyretegyünk a fénykereső buksikban. :) Adja hozzá az alapot az a 21 pont, amit magamnak összefoglaltam és nemrégiben közzétettem. (http://zentaianna.hu/blog/asztrozofusi-kuldetes-alapszabalyok-es-etika/ )   A DÖNTÉS…..
Vasárnap hajnalban látszólag irányt vált a Neptunusz, a mélységesen mély tudati-lelki világunk működését jelképező planéta. Már most is érezhető az a lehetőség, amit ez a pár nap elénk tár: most a legmélyebb, láthatatlan szinteken zajló működésekről tudomást véve, óriási tisztító erők indulhatnak…..
A 46. hét előrejelzése röviden - kulcsszavak a hétköznapokra   Hétfő - testi-lelki bizalom és termékenység, biztonságérzet anyagban és lélekbenKedd - támogatott kezdetek és változások, írás, kommunikáció, megértés, a múlt vizsgálataSzerda - lelki önlegyőzés, emberfeletti lelki erő, felszabadító…..