Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Barbara Pesti

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Feltűnt már, hogy csak az erősebb fejezheti ki káromkodással a frusztrációját? Ha valami fáj, nem sikerült, ha valaki bántott, csak az erősebb káromkodhat. Ha gyengébb teszi, azt kioktatjuk. Hogy „nő szájából ilyet”… Meg hogy gyerek ne mondjon csúnyát. Meg ha ott van a felettesed, akkor monitorozd…..
Rengeteg baromságot lehet olvasni az introvertáltakról, amiket itt nem szeretnék megismételni, de azt az egyet megerősítem, hogy az önmagáért való, időtöltésként űzött társas pofázást rühellik. Én is introvertált vagyok, mégis nyitva tartottam a lift ajtaját, amikor meghallottam, hogy valaki épp…..
Merkelen kívül van valaki, aki meg van döbbenve? Fogjuk meg egymás kezét, alkossunk Guinness-rekorder élőláncot a béke és a tolerancia jegyében, utasítsunk el minden erőszakot, fogadjunk be válogatás nélkül mindenkit, és ugassuk le, akinek esetleg nem tetszik, hogy lassan több…..
Barbara Pesti 2015.11.23 10:28:04
@delaney: Az 53% vszleg stimmel, de én iszonyatos lelki terrorról nem nagyon értesültem, pedig 10 éve tanitok migráns és nem migráns, most újabban pedig menekült gyerekeket is Németo.ban. Terror, Mobbing persze böven van a bennszülöttek(németek) között, akik lehet, hogy valóban kissé megnyomorodva nönek fel, pl. mert este 7ig minden nap egyedül vannak, mert apjuk-anyjuk melózik, vagy épp egymást ölik. Sokkal több gondom van az ilyen helyzetben felnövö tanitványokkal. A muszlimoknál legalább mindennap van meleg ebéd, ha hazaérnek, meg szülök, család körülöttük. A legemberségesebb, legmelegebb szivü ismeröseim, kollegáim között is jópár muszlim van. Ettöl függetlenül nem vitatom, hogy sok igazság van akommentedben, csak árnyalni akartam a képet, mert néha elszalad a ló azokkal, akik nem ismernek személyesen egy bevándorlót se.
Sok utasom kérdezi, hogy honnan jöttem, mire én azt válaszolom, hogy from Hungary. Ezt az angolok úgy ejtik, hogy hungry, azaz kihagyják az „a”-t, azaz a szó pontosan úgy hangzik, mint az „éhes”. Sokakat ez annyira felvillanyoz, hogy nem bírják ki, hogy fel ne hívják az én…..
Barbara Pesti 2015.05.14 20:22:52
@Jottó: Ez tényleg igy van!