Regisztráció Blogot indítok
Adatok
catlogic

0 bejegyzést írt és 17 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Elöljáróban csak annyit, hogy Botox és Patkolt Pecek, azaz Marianna és Orsi kibaszott jó fej volt a tegnapi Éden Éjjelben, és így mentek be a műsorba: Szóval nagy kalaplengetés, hölgyeim, mindezt ugye annak ellenére, hogy itt aztán kaptátok az ívet rendesen. Az ötlet ráadásul…..
catlogic 2015.05.28 13:18:38
@Puncylla:
Szimpátia szavazáson peti szerintem nem nyerhetett volna, szal ilyen szempontból valóban tök mindegy... Lelkileg nem tök mindegy, visszaküldhettek volna egy tök semleges volt párját, de visszaküldték azt akit a legjobban utált. (oké hogy már mindegy neki mert pestises... de azért belerúgni a földön fetrengőbe... (ezt nem szerettük mástól se, most a szerkik játszották be) Én mindössze idáig gondoltam...

@Chuck Νorris: Jaja miközben írtam nekem is ez ment át a fejemen... És végülis snezi is rögtön laurára röppent rá szal stimmel is :D
Áll ez a derék Gólem a hotel előtt, és sajnálom, de ha egyszer olyan, mint egy telefosott búvárruha, akkor olyan, basszameg, feszülős kék ing ide, zöld gatya oda, és ezen nem segít a kényszeresen megkettőzött t-betűs felkonf, és az idegesen rángatott kis kártya sem, és…..
catlogic 2015.05.23 14:29:11
@catlogic: Már ha szimpátiaszavazás lesz a végén természetesen...
A korábbi évadokat nem néztem, valaki felhomályosítana, hogy a régiek mikor jöttek vissza, hányan hogyan, egyáltalán hogy az eddigieknek hogy zajlott a vége?

(meg akarom nézni a régebbi évadokat is úgyhogy nagyon nem merek neten kutakodni)
Ez lesz az az adás, amiben a faszik és a bulák is egymásról mondanak véleményt, ígéri Gólem, és ingben van, meg farmerben, elfogyott a sort-póló kombó? Aszongya, hogy veszélbe kerülés lesz két játékosnak, a bejátszóban meg Pornósbulát halljuk, ahogy felolvas, és…..
catlogic 2015.05.21 09:32:09
@Rufus78 (talán vak vagyok, de nem hülye): ha lenne like gomb most megnyomnám a hozzászólásodra :)
Emberek, már csak tíz rész van hátra a maratoni évadból - csak a miheztartás végett: a Viasaton 50 részes sem volt egy-egy évad, az amerikaiak heti reality csináltak belőle, szóval lett volna mozgástere a TV2-nek, de hát nem éltek vele. Előkerült a sikkasztással vagy hűtlen…..
catlogic 2015.05.19 18:48:14
@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: Fene tudja... Tényleg kedveli Lokit, rátéve egy kis alkohol, szomorú zene meg mittomén, aztán sírt... hogy csak a hangulat vitte el, vagy ennyire kötődik.... passz
catlogic 2015.05.19 18:49:53
@catlogic: Ilyenkor már a bezártság, stressz, idegeskedés, minden miatt azon se lepődnék meg, ha a mikrohullámú sütő használati útmutatóján sírnának... (én is tuti bőgnék már minden percben)
catlogic 2015.05.19 19:28:50
@verkli: Én is ezt mondom, hogy felesleges kiejteni a cárpárt, ha szimpátia szavazás a vége. Sőt ha az a vége érdemes bent tartani őket, és arra menni, hogy a végén velük maradj a 4 között, mert úgy jó esély van hogy sokan ellenük szavaznak.
Barbi jó pár, Gyula is, én nagyon drukkolok nekik együtt, de azért Barbiban lenne egy törés szerintem Loki miatt... gömbözésnél meg ezerszer inkább Gyula, bár szerintem Barbival szembe Loki se dobna...

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: Én nem tudom eldönteni, hogy mit gondoljak Barbiról... Amikor bejött a hideg rázott tőle (és nem a háttérinfók miatt, hanem a stílusától), aztán beszürkült, láthatatlan lett, de egy erős párral... És őszintén szólva egyre szimpibb is lett, főleg az amilyen lojális Lokival... (vagy épp az aktuális párjával) Most ott tartok, hogy ezerszer inkább ő nyerjen mint egy Marcsa...
Itt van ez a kopasz testépítőből lett klubelnökből lett tévéműsorvezető a ligetben és mára védjegynek mondható, darabos mozdulataival aszongya, Bence és Geri tervet eszkábál, és kommandózik. Ha van isten, AK-47-essel. Orsi jó alkoholistához illően egy nagy pohár fehér…..
catlogic 2015.05.14 10:30:21
@Rufus78 (talán vak vagyok, de nem hülye): Küldetésnek valóban nem küldetés, csak lehetőség (és annyira nem is nagy, szvsz)
Szerintem Bence tematikája a következő:
Beharangozták, hogy ez a csere lehetőség ki fog derülni a többiek számára is.
Ezért Bence lelkesen mondja mindenkinek, hogy persze és él is vele, Tina mögé áll bla bla... Valójában Orsi mögé áll, ahova jelen állás szerint Loki is fog és reménykedik... (mondta is, hogy ő neki van esélye kiesni, ha Orsi nem ígéri meg hogy őt választja... )
Hogy Orsi kit tartana benn, jó kérdés.
Meg hogy elhiszi-e mindenki Bencének, hogy Tina mögé áll (ezzel ugye TaplóGábort veszélyeztetné még, aki elméletben szövetségese, vagy mi)

Mindenesetre szerintem jelenleg ennek a tervnek a vége, hogy Orsi Lokit választja (Pedig jobban járna Bencével, mert Loki amint lehet teper vissza Pornóshoz), és így Bence kiesik.

Viszont beharangozták, hogy Gerike elb..sza Bence küldetését, utólag nézve ezzel kvázi megmenti a seggét :D (mindezt cárúr parancsára ráadásul, ha ezt Cárúr tudná...)
catlogic 2015.05.14 10:47:00
@Rufus78 (talán vak vagyok, de nem hülye): Jó igaz, az tényleg lehetőség, de igazán nagy nevet kitenni, ezzel se lett esélye, és a többiek is tudni fogják, hogy mehet Tina mögé is, ezekre értettem, hogy annyira nem nagy szám amit kapott.
catlogic 2015.05.14 10:50:25
@Ditti82: Relax, a beharangozó alapján kiderül a turpisság, vagy lebukik valahogy, és akkor ez a terve lehet nem működik majd... (ami lehet jó is)
Én is bánnám, ha kiesne, nem neki drukkolok pedig (nem drukkolok senkinek, a csavarokat várom a játékban) (na jó egy kicsit Botox pofára esését is várom, meg reménykedek, hogy Petit is rántja), de kb. ő az egyetlen igazi ellenpont most, szal szerintem a karaktere kell így a végére.
De Gólemet neeeeee kéééérlek :D