Regisztráció Blogot indítok
Adatok
trainspotterr

2 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Vajdaság blog Üdv 2008.03.02 16:00:28
Ezt a blogot hiánypótlónak szánom, mivel a magyar blogszférában eleddig nem találkoztam olyan bloggal, vagy akár más portállal, amely a vajdasági magyarokkal, szerbiai élettel vagy az itt élők körülményeivel foglalkozik.Na de majd most...
Brutival és TM-mel fejtegettük valamelyik nap, hogy mi lenne, ha az olyan sorozatokról, mint a Viasatnál ezentúl naponta jelentkező Miért éppen Alaszka? és a Szívek szállodája nem napi, hanem heti, összefoglaló hogyvót készülne, ami persze ugyanannyi melót jelent, mint a napi…..
A Tv2 új felső vezetése le akarja nyomni az RTL Klubot, az RTL viszont állítólag nem aggódik: türelmesen kivárják megint a sikert. Várdy Zoltán, a Tv2 és Dirk Gerkens, az RTL Klub vezérigazgatója beszél terveiről és a médiapiac jövőjéről. Interjúk itt>>..
comment:com Sok hűhó Oscarért 2008.02.24 18:10:00
Remélem, mindenki jól kitavaszkodta magát, ugrált a szabadban vagy legalább elültette a koktélparadicsomot, a macskapöcse paprikát és a metélő petrezselymet a balkonládába. Este hétkor jól eső fáradtsággal huppanhatunk bele a fotelba. Kezdésnek mindjárt a Duna TV-re érdemes…..
A Sorozatjunkie egyik kommentjában olvastuk, hogy winnie szerint az RTL vette meg a Pushing Daisies című kiváló sorozatot, amiben a cukrász egy érintésével halottakat támaszt fel, és hasonlók. Itt írtunk róla, örüljünk közösen egy rövid videóval! ..
Ha Ön rettentően rövidlátó, vagy masszív bőrkeményedés nőtt a combjára, esetleg annyira kövér/hosszúlábú, hogy a hátsó ülésről vezet, akkor értkelni fogja a szivargyújtó adapterrel ellátott, 38 centis képátlójú, és egyáltalán nem lapos Orion tévét. Czolos mindig is…..
trainspotterr 2008.02.19 10:22:24
Subba Mi a szikra van? 2008.02.19 08:40:00
No, a Bors mai remekművére csak annyit tudunk érdemben reagálni, hogy WTF? ROTFLMAOCETUNG!. A pusztítóan pánikkeltő cikkért klikk ide!..
A Társulat nem tehetségkutató műsor, legalábbis ez a hivatalos verzió, vagyis nem úgy kutatják a tehetségeket, mint mondjuk a Megasztárban, ez inkább casting-reality. Meg is találták a huszonnégy tehetséget, mostmár csak két sms-szavazásos retróshow keretében…..
trainspotterr trainspotterr 2008.02.17 21:41:30
...blog..