Regisztráció Blogot indítok
Adatok
vorost3ng3r3szgyalogos

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A lassú és nehézkes kezdés és a gyomorrúgással felérő középső részek (lásd: nemi erőszak, gyerekgyilkosság és társai) után nemcsak filmvászonra illő látványvilággal nyűgözte le nézőit a Trónok harca 5. évadának vége, de olyan cliffhangereket kaptunk az arcunkba, hogy…..
vorost3ng3r3szgyalogos 2015.06.16 11:55:38
@musiker: ez meg az otodik evadnal is sokkal rosszabb lett, mar ne haragudj
Danger, danger, spoilerek jöhetnek, csak akkor olvass tovább, ha már láttad az utolsó epizódot is. Hogy lehetne ezt a legfinomabban megfogalmazni? Teljesen vállalhatatlan évad volt, nagyon kevés igazán jó jelenettel és talán mindössze egy vagy két igazán jó résszel. Ennek több…..
vorost3ng3r3szgyalogos 2015.06.16 10:52:12
@paráznabillegető: rohadtul egyetertek veled, meg a bloggerrel is. Sajnos ezek igy vannak, de attol meg nezni fogom, mert nincs jobb a mufajban egyelore.
Célunk felé menet a kocsiban szinte el is felejtettük, hogy egy ilyen felkavaró ügy miatt tartunk a faluba. Ha turistáskodni jönnénk egy környékbeli vendégházba, az év legnyugodtabb és legidillibb napjai várnának ránk. Mi azonban ügyfelünk hívására érkezünk, akit a Betyársereg nevű szervezet 3…..