Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Oceaneye

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Oké, bevallom, nagy a pofám. Nem vagyok teljesen túl a dolgon, mivel még nem váltam el, és nem osztottuk szét a vagyont, amit kizárólag és egyes egyedül én teremtettem meg. De. Az elmúlt egy évben egy ízben találkoztam a…..
Oceaneye 2015.05.12 16:22:54
@DuBarry: DuBarry, a nárciszos posztjaid életet mentenek. Hatalmas köszönet értük.

Én is ismert politikussal kavartam, aki durván nárcisztikus. Minden és mindenki csak a saját vonatkozásában, saját hatalma és kielégülése vonatkozásában érdekli. Nulla empátia, soha nem borul ki, mindig higgadt, mindenki hülye, ő persze tökéletes, egy hős, elvárja az imádatot, a kritikát nem tűri meg.

Neki alap, hogy van általában egy nője fél évig, egy évig (tovább egyik se bírja), akit nem vállal fel, mellé egy titkos második nője, akiről az első nem tud (álljon a rendelkezésére éjjel-nappal, cserébe csak a gyönyörű férfitestet kapja, ami az övé), és mellé még csajozik ezerrel, mert kell a hódolat, a rajongás, a vadászat izgalma is. A többséggel gumival csinálja, mert nagyon vigyáz magára, az egészségére, de ha elérsz egy szintet nála, megengedi, hogy a tárolóedénye légy, ez hatalmas nagy kegy, amiért illik nagyon hálásnak lenned.

Marhára megnyerő és bájos tud lenni ő is, de képtelen hosszútávon eljátszani, hogy érdekled. Faszt érdekled, az érdekli, mit kaphat tőled. Adni semmit sem hajlandó, de leszívja mindenedet, amid van, és közben nem enged magához közel: nem tudja megélni az intimitást, épp ezért szexfüggő, a fizikai közelséggel pótolná azt, amit mindenki ösztönösen vágyik átélni, de ő nem tud, mert színész egy hatalmas színpadon, képtelen már levenni a maszkját, talán nincs is alatta arc.

Egy nagy adag ürességet ad az ilyen kapcsolat, szarnak érzed magad a végén, és rengeteget agyalsz, hogy miért nem vagy elég jó, hogyan lehetnél több, mi hiányzik belőled. Kurvaszar az egész, az isten mentsen meg benneteket az ilyentől, együttérzek minden sorstársammal.

Az ilyen sikeres nárci talán szarabb, mint az, amelyiknek az élete kudarccal teli, mert a kudarcos legalább felfedezi, hogy vmi nem oké, és nagyobb eséllyel keres megoldást, terápiát, próbál változni. Emberünk viszont megváltóként tekint magára, aki megmenti az országot, és a környezete buzgón helyesel neki, akik meg támadják - az ellenfelek - azok meg hülyék, nyilván, attól csak még elkötelezettebb lesz.

A kurvaistenit neki, egyszer túl lesz ezen az ember, ugye?