Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Zory

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A nemi szerepek mindenkit megnyomorítanak. Te meg azt hiszed, azért vagy nyomorult, mert nem tudtál nekik elég jól megfelelni. És az áldozatot hibáztatod (önmagadat), mert az erősebbet nem mered. - Szóval azt akarod mondani, hogy csecsemőkorod óta kék festékben pácoltak, de te…..
Zory 2015.05.11 20:20:43
Új vagyok itt, szóval: Szia mindenki!

@Androsz: Csak szólok, hogy a keresztes háborúk azért törtek ki, mert elterjedt egy új földművelési rendszer, ami élelembőséget, ami meg több túlélő gyereket eredményezett. Szóval épp emberbőség, és ezzel együtt élettér, és lehetőség hiány (másod-harmadszülöttek nem örökölnek) volt Európa szerte, arra meg a logikus válasz az szokott lenni, hogy oké, akkor háborúzzunk, és/vagy hódítsunk meg új földeket. Meg amúgy a szentföld területe egy szép nagy, és gazdag kereskedelmi csomópont volt akkortájt. Az hogy az egész mellé körítettek egy vallásos szálat, szinte mellékes. ;)

A bejegyzéshez:
Az én olvasatomban lobster nem a nemi szerepeket fikázza, hanem a kritika nélküli alkalmazkodást, illetve a szerepbe kényszerítést, meg azt a degenerált, és degeneráló rendszert, ami ebből fakad.
Aki védte/védi a felállást akármilyen alapon, annak nem ez domborodott ki? Ha nem akkor mi? És miért jó szerintük az, ahogyan most van? Nem arra vagyok kíváncsi, hogy szerintük miért van így, hanem hogy ők miért látják jónak és védendőnek?