Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Weah_

0 bejegyzést írt és 94 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Most, hogy Iniesta lövésének híre a legeldugottabb halászfalvakba is eljutott, lassan ülepedni kezd a futballáradat méteres hordaléka. Azon túl, hogy rendszeresen naplóztak, csodáltak, ekéztek, az NST szerzői megpróbálják egyenként szétbontani és összerakni a világbajnokságot.…..
Hihetetlen sikersztorit ír ezen a világbajnokságon az uruguayi válogatott, a két-három kulcsembert leszámítva kevés figyelem esett eddig a csapat egészére. Ez ugyanis tényleg csapat, minden poszton jó játékosokkal, néhány klasszissal, óriási szívvel és rengeteg munkával. Egy…..
Korábban már téma volt, hogy a vébé előtt robbantott Nike-reklám elátkozta főszereplői, voltak, akik már ki sem jutottak Dél-Afrikába, mások megsérültek vagy gyalázatos teljesítményt nyújtottak a tornán. Epic fail. Ilyenkor mindig akadnak jóindulatú emberek a világban, akik…..
Weah_ 2010.07.05 11:10:12
„Mindenért vállalom a felelősséget. Amikor egy csapat képtelen egy ilyen mérkőzésen azt nyújtani, amit tud, az azt jelenti, hogy az edző nem készítette fel megfelelően.” Ezek Marcello Lippi roppant sportszerű, igazi úriemberhez illő mondatai. Tulajdonképpen ezzel…..
Nou San Trafford Bradley, a jenki 2010.06.24 12:00:00
Bob Bradley sosem volt nagy soccerjátékos. Mindössze egyetemi foci jutott neki, és miután végzett, rögtön az edzősködésnek szentelte életét. Persze az sem mindegy, hol diplomázott, Bradley ugyanis a Princetonra járt, amelyről túlzás nélkül állíthatjuk, hogy a világ legjobb…..
Nou San Trafford Mocskos Inter! 2010.05.20 10:30:00
(Az NST történetében hagyomány, hogy a BL-döntő előtt objektív, tudományosan megalapozott elemzést készítünk arról, hogy az egyes csapatok miért nem nyerhetik meg a mérkőzést.) Alapvetés: az Inter mindennek a legalja. Ez már a kezdetek óta így van, és ezt a klub maga is…..
Weah_ 2010.05.20 13:55:51
Nou San Trafford Mocskos Bayern! 2010.05.19 13:00:00
(Az NST történetében hagyomány, hogy a BL-döntő előtt objektív, tudományosan megalapozott elemzést készítünk arról, hogy az egyes csapatok miért nem nyerhetik meg a mérkőzést.) A szerencse fogalmát (értsd: orbitális disznó mák) Münchenben találták föl, de a bajorok…..
Aki kételkedve fogadja azt a megállapítást, hogy az Internazionale jelen pillanatban a világ legjobb klubcsapata, az méltóztasson megnevezni azt a csapatot, amely szerinte egyértelmű esélyese lenne egy olasz bajnok elleni meccsnek. Senki? Oké. Amikor szeptember 16-án az Inter nekifutott…..
Négy fordulóval a zárás előtt már szinte biztos, hogy rájátszás lesz az olasz másodosztály harmadik feljutó helyéért, az pedig már teljesen biztos, hogy nem juthat vissza ugyanaz a három csapat, amelyik tavaly kizúgott. Egy viszont ott lesz, a Lecce legázolta a mezőnyt, és már…..
Az utolsó komoly akadály, amit az Inter és a bajnoki cím között volt, fogta magát, és ledőlt magától, most már a Chievo-Siena kettősben bízhatnak csak Rómában. A Roma is nehéz meccset tudott le, és - őszintén szólva - nem várt eredménnyel hozta a parmai túrát, én például…..
w Non est vita 2010.04.09 06:00:00
Nemcsak a Jobbik rendezte át a terepet. Hagyományok halnak ki, íratlan szabályok szűnnek meg, sőt az írott törvényt is telibe lehet szarni, ha úgy kényelmes. Volt például egy szép rituálé az utóbbi három választás előtt: a miniszterelnök-jelöltek kiálltak a tévébe, és…..
Nem követjük különösebben elszántan az országúti kerékpárosok versenyeit, most mégis a kokszosokhoz nyúlunk vissza egy kiváló hasonlatért: Armstrong és Ullrich küzdöttek a végső győzelemért, valami hegyes-völgyes szakasz előtt azt mondták, itt van esélye a tokosnak. Mentek…..
Jól látjátok, újabb francia összefoglaló. Ez még mindig az a pontvadászat, ahol őshonos a nullanulla, nincsenek elmebeteg gólátlagok, se jósolható mesterhármasok és a Bordeaux se árazza be mindenkori ellenfeleit, csak megpróbál a lehető legtovább előttük maradni. Ellenben itt…..
Történhetett volna egy csomó minden a rangadók játéknapján, ehelyett igazából semmi nem történt. A semmi tökéletesen leírja a Roma-Milan-t, és bár szintén 0-0 lett a forduló egy másik rangadója, az Inter-Genoa azért egy klasszissal jobb meccs volt. Rangadót nyert a Juventus, de…..
Egy nem túl magas színvonalú, de emlékezetes meccset, és egy szalonremit kaptunk a BL legutóbbi játéknapján, mindkét meccsre igaz, hogy az egyik csapat nem akart, a másik meg nem tudott többet felmutatni. Az oroszok továbbra is olyan messze vannak a Bajnokok Ligájától, mint az…..
Mostanában szinte minden egyes napra jutott meccs valahol a francia ötszögben, az eseménysűrűség köszönhető egyrészt annak, hogy egymás mellett megy a két kupasorozat, másrészt a menetrendet összeborzoló légköri viszonyoknak. Ehhez csapódik pár játékospiaci hír, illetve…..
Tudta az ember, persze, nem lepődhetett meg, de azért valahol sokkoló volt látni a Serie A 21. fordulójának hentelős horrofilmre emlékeztető végkifejletét, és még ennél is nagyobbat üt a következtetést, amit levonhat. Egy csapat van az országban, meg néhány dublőr, akikre…..
Weah_ 2010.01.25 18:49:25
@nekedX: a bl más tészta lesz, bár tartom magam ahhoz, h talán most kezdenek megfordulni a dolgok: az inter sztem képes lehet egy oda-visszavágóson bárki ellen továbbjutni, a Milan viszont most egy bajnokságban tud hosszútávon (végre) jól szerepelni.
Ahogy egy kolléga írta egy fórumon, az intertől ki lehet kapni kétszer egy szezonban, de az összes többi csapatot meg kell verni és akkor majd meglátjuk...
Az olasz bajnokság izgalmas tavasza múlik a 21. forduló rangadóján, ami történetesen a Derby della Madonnina 273. kiadása is lesz: ha az Inter begyűri a Milant, valószínűleg az utóbbi évekhez hasonlóan csak az ezüstért megy a tülekedés a hátralevő fordulókban. Viszont ha a…..
Semmi meglepő nem történt a Serie A 20. fordulójában, ami egyből meg is látszik az üveggömb teljesítményén. Mindenki folytatta, ahol abbahagyta, azaz ha elképzeljük a kis nyilakat, amikkel a táblázatokon jelölni szokták a csapatok irányát, a formákat tekintve mindenki mellett…..
Ha a zergebaszó hideg nem is erről árulkodik, beköszöntött a tavasz. A 20. játéknaptól kezdődően már a visszavágókra fenekedik a Serie A mezőnye, ha már egyéb komoly izgalmat nem tartogat az első tavaszi játéknap. Szegény Siena újra a San Siróban találja magát, és a múlt…..
Weah_ 2010.01.16 13:42:18
@_benito: kösz a választ, most már átmehetünk irónikusba :)
nekem sem feltétlen az eredmények a fontosak, hanem a mutatott játék. én ha hétvégén jó meccseket akarok látni, akkor nem a Chelsea, Real, Inter meccsek elé fogok leülni, mert a Real (főleg a spanyol virtust ismerve) még csak-csak szokott szép játékkal nyerni, de a másik kettő csak nagy ritkán. tény ami tény, h mind Carlo kékei, mind José kék-feketéi jobb csapat benyomását keltik, de ami a játékot illeti? a Barca fantasztikus, ez nem is kérdés, az Arsenal lüktető, fiatalos, van bennük átütőerő, de sztem ez mára kialakult bennünk is, részben. kellene még pár játékos, főleg hátra, a két szélre és Pirlo helyére meg talán Bori helyére és ez persze már rögtön egy fél csapat, de alakul ez.
Weah_ 2010.01.16 18:29:01
@Nűnű: ahogy telik az idő, sztem egyre többÜNKben felmerül az, h Kaká eladása nem csak üzleti szempontból volt jó, hanem mindenféle szempont szerint az volt. lehúzott 6 évet, mindent megnyert a csapattal, többszörös áron adtuk el, mint amennyiért jött.
bár igaz, h egy "igazi szurkernek" elég nehéz lenyomni a torkán, h üzleti szempont, blabla, meg h ne nézze a "lelki oldalát" a csapattal kapcsolatos dolgoknak, de akkor is, ez egy igazi jó üzlet volt. a rossz üzlet az Seva elengedése volt anno.
Ki ne látna adekvát példaképet abban a feltartóztathatatlan középcsatárban, akit Európa legnagyszerűbb csapata próbál minden áron megszerezni, bejáratos a Moulin Rouge öltözőjébe, szabadidejében pedig AVH-s tiszteket pofoz le? A csatársorhoz érkezett a régi idők álomcsapatát…..
Weah_ 2010.01.12 14:14:46
Ronaldinho egy szemétláda, hogy így elrontotta Becks visszatérését. A Milan meccse semmi másról nem szólt, csak róla, sem a duplázó Borriello, sem a hatalmasat harcoló, új erényeket csillogtató Amrosini nem volt sehol ahhoz képest, amit a brazil mutatott. Pedig elvben ez a Nagy…..
A hét pont előny a javából. A bajnokságnak azonban két olyan szakasza is van, amikor nem előnynek, hanem feneketlen szakadéknak tűnik: az egyik a vége, amikor már nincs esély behozni, a másik meg a negyede, amikor az ember a fejéhez kap, hogy Atttyavilág, 10 forduló alatt 7 pont?…..
A Limerick Madness Baráti Kör nyilván várja már az előző fordulóban kidobolt verseny eredményét, így nem is húzzuk az időt - olyan sokáig. Két tucat pályamű érkezett újjáéledő Ronaldo témakörben, melyek elemzéséhez a kurátorok nagy műgonddal álltak neki: egyikükben a…..
Weah_ 2009.07.15 14:06:52
@Zigi: ez hatalmas, respect!!! :)))