Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Henkor

132 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Jövőkép? Hahhhh....jelenleg a holnapot se látni....talán még 1 hónapot kihúzunk. Dolgoztam,mikor tudtam félretettem,most azt feléljük, adóztam,tb-t fizettem. Ahol és akin tudtam,segítettem...most egyedül maradtunk.....évek óta el akartam hagyni,csalàdostul ezt az országot,mert éreztem,hogy…..
Részletek itt => Tehetség konferencia 2020.03.28. ÉRD Szülő vagy és nem tudod kihez fordulj Pedagógus vagy és nem tudod, hogy állj neki Tehetség vagy és nem ért meg senki  Szakemberek elmondják a GYAKORLATI tapasztalataikat a való világból Megismertetjük veled 2020 Európa valódi…..
Megnyitotta kapuit a Szikra tehetséggondozó   Az Egyesület célja az atipikus, kiemelkedő és átütő fejlődésű ,akár Asperger szindrómás (autizmus spektrumzavarral élő) tehetséges gyermekek tehetséggondozása. Együttműködésük, szociális készségeik fejlesztése, támogatása. Tehetségük azonosítása,…..
Goránt követed? Iskola...... 2019.09.02 09:25:09
Szeptember 1. Ünneplő....hahhhh...nálunk fehér poló!!Belepusztulna ha inget kellene felhúzni.Ahhhhh......a nyáron kinőtte az összes hosszú nadrágját.Hát ez van,rövidnadrág.Mi is felvettük az ünnepi öltözetet.Bementünk az iskolába,majd kijöttünk....iszonyatos hangzavar,izgatott-síró…..
Versifico Süppedő homok 2019.08.07 10:19:43
Süppedô homok   Fekszem a homokba, Húz a mélybe! Eltünő életem, Csak nézem félve!   Könnyeim fájnak, Megállíthatatlanok. Bűneid sokaságát Láthatod az arcomon.   Megbocsátok,nincs már harag Szívemben csak fájdalom. Hiába hazudsz már, Átlátok a falakon!   Már nem baj,megtörtént Vége…..
Undorító,hogy a mocskos politika èvek óta belemászik a hétköznapi emberek életébe!Undorító,hogy családok egymást marcangolják szét.....pár hónapja úgy döntöttem,hogy nem szállok vitába senkivel,nem nézek híreket,nem olvasok erről cikkeket. Majd ismét jött egy hír.....a gyerekemről van szó....a…..
Szikra Tehetsèggondozó Egyesület/Kepler tanulócsoport   Az utolsó óvodai év,mondhatjuk jó volt.Ilyen sok szenvedés után a nagycsoport végre kielégítő volt.Gorán szeretett bejárni. Iskola,iskola....miután sorra elutasítottak mindenhonnan,így ismét agyalàs következett.....mit…..
Versifico Ki vagyok? 2019.05.27 21:25:21
Vagyok én a romlott nő, Hitvány, talp alá való! Én vagyok a prűd magány, Önmagát szíven maró!   Én vagyok a fájdalom, Kit nem felejtesz el. Én vagyok a boldogság, Kire ma (még) emlékezel.   Én vagyok az őrület maga, Mi fejedbe költözik. Én vagyok a nyugalmad, Ki hintaszéked…..
Versifico Bosszúvágy 2019.04.07 18:49:39
Fortyog bennem a láva, Kitörni készül. Évtizedek óta nyelek, Már a torkomban feszül.....   Szétrobbanok,ha bennem marad De isten mentse a férgeket! Kik azt hittétek,hogy vak vagyok, És cseppenként adtátok a mérgeket!   Álarcotok mögött a sátánt látom Ütöttetek,rúgtatok, ostorral…..
Hamarosan megnyitja kapuit a Kepler tanulócsoport   Szembesültünk vele,hogy a gyermekeiket: Integráltba nem akarják,nem való Szegregáltba nem való Tanulócsoport nem akarja,hiszen sok gonddal jár Magánnak probléma Alapîtványi nem kér belőle  Sokan vagyunk   Ennek tudatában összedugtuk a…..
Melyiket kèszítette Ő?   https://share.icloud.com/photos/0yHyGUbdQQ2Fr5RVs7XSEA4dw..
Goránt követed? Iskola????? 2019.03.17 13:55:10
Elérkezett az iskolaválasztás ideje.Gorán nyugodt,de nem szófogadó,valószínű normál iskolában (30-32 fős osztálylétszám) ő lenne a bomlasztó.Nem akarjuk belenyomni egy olyan rendszerbe,ahova nem fér bele!Mit is mondanak a szakemberek???Kis létszámú iskolába vigyük,ahol differenciált oktatás zajlik…..
El a kezekkel a méhemtől!   Egy gyereket nevelek.És nem is tervezek többet,hogy miért? Amíg lerágják a kezünket,amivel enni adok a gyerekemnek!Amíg,kihúzzák a lábam alól a talajt,amin próbálok embert faragni belőle! Amíg az ember egészsége fabatkát sem ér! Amíg a…..
Autizmus magyar szemmel   Pár napja olvastam egy autista kisfiú kálváriáját.A történet röviden,hogy egy autista kisfiú a repülőn nem tudott megnyugodni,édesanyja segitséget kért a repülő dolgozoitól,de nem kapott és az egész repülőutat végig kiabálta.Ez egy helyzet.Persze lehetett volna másképp…..
https://www.nlcafe.hu/csalad/20181210/tehetseg-gyerek-tehetseggondozas/?fbclid=IwAR0tJCag5s9mzNcRYiic2TdWoGvF5qYWV9m_tR4GtY4YwXFg5Bzq3u2GknQ �..
Versifico Viszed a kereszted.... 2018.12.09 09:03:17
Megszületsz és hamarosan elkezdesz cipelni egy keresztet a válladon.Telnek múlnak az évek,de a keresztet nem tudod csak úgy letenni és tovább haladni.Az a tied,nem szabadulsz tőle.Látod felnőtt fejjel,hogy mindenki cipeli a magáét.Néha átveszed a másikét,hogy kicsit felegyenesedhessen.De nem bírod…..
Versifico Árnyékemberek 2018.12.09 08:34:39
Árnyékember Az árnyékemberek köztünk élnek. Reggel felkelnek, este lefekszenek. Esznek, éreznek ők is. Az árnyékemberek elég nagy százalékban elvált, elhagyott nők. Keresztjük, ami a normál ember életének a koronája, a gyermekük. Életük értelme fogyatékos, sni-s, vagy halmozottan sérült. Az…..
Versifico Apám 2018.11.27 19:53:51
Apàm Büszkeség,erő,igazsàg,magàny,Makacssàg,szigor, igen Ő az apàm.Könycsepp csordul koporsòjàn.Vesztett Ő, és nyert a halàl. Békés,nyugodt teste fekszik,Mozdulatlan arccal alszik,Kioporsòja mellett üvöltök,térdre esek,Nem nyitja ki szemét,nem dobban többé a szive. Dörög az ég,elsötétül,Isten…..
Versifico A kerítésen túl 2018.11.12 09:12:02
Sír,sőt zokog a szívem érted, Te ártatlan kis gyenge lélek Ki szült, ma testedet tiporja Szivedet heg és seb borítja Nem lehetsz már önmagad Segítséged mára nem maradt Csak nézlek, a kerítésen át Gyere, itt van egy meleg kabát Van itt ágy is, gyere bátran De nem, mert szülőanyád tüzet hányna…..
Versifico Pénz 2018.11.09 19:14:50
A pénz ha szólít, taposva rohansz,Lelked útközben sorvad és rohad!Ki barát volt, mára érdekek lánca lett,Ha nincs benne haszon, egy mozdulattal téped el! A pénz és vagyon, mi neked diktál,Taposni,taposni hogy feljebb kerülj!Pénzért vett szerelem, pénzért vett mosoly,Arany szobádba menekülj! Nincs…..
Versifico Áradok 2018.07.25 16:09:03
Folyókkal áradok,Hegyeket mozgatok!Lávában taposok,Jéghegyen, meztelen! Széllel rombolok,Apállyal apadok!Vadászok löjjetek,Szarvammal támadok! Beteggel sorvadok,Sötétben hervadok!Nappal égetek,Esővel fullasztok!   Álmodom a holnapot...
Versifico Fáj nagyon! 2018.07.25 16:06:51
Füllemmel hallgatok,Sikítás,Fáj nagyon! Szememmel láthatok,Szürkeség,Fáj nagyon! Kezemmel tapintok,Megéget,Fáj nagyon! Lábammal lépkedek,Szöges út,Fáj nagyon! Gyomrommal étkezem,Hányinger,Fáj nagyon! Számmal beszélek,Hangtalan,Fáj nagyon! Számmal csókolok,Égető,Fáj nagyon! Orrommal…..
Álmodtam a kis falumról,Kis falumban templomot.Templom ajtó tárva nyitva,Orgonaszó harsogott. Beléptem én a templomba Édesapám oldalán,Büszkeséggel kisért engemAz oltárhoz, boldogan. Álmodtam én fehér ruhát,Hosszú,hosszú uszállyal.Keresztlányom szórta rózsát,Koszorúslány ruhában. Nagymamáim első…..
Versifico Hontalan és meztelen 2018.07.25 15:59:19
Hontalan és meztelenSzakadt ruha lelkemenMegsebzett vadként szaladokMajd magzatpózba a földre borulok. Egyedül,egyedül vagyokSzívemen hegekSzavaid pengeként vágják Szét rongyos életemet. Nem látok, vak lettemSzememet köd fediAz élet a könnyeimKacagva röhögi. Ostorral ütöd meggörnyedt…..