Regisztráció Blogot indítok
Adatok
BecezettNadragHater

0 bejegyzést írt és 19 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Régóta tervezek írni a Polybiusról, és most az Eurogamer remek cikke, illetve egy éppen futó Kickstarter-projekt jó apropót adott. És hogy kicsoda Polybius? Hogy nem ismeritek? Ó, őt igazán senki sem ismeri. Hol ilyen, hol olyan, bámulatosan tudja változtatni az alakját. Egy rövid…..
Ma van az új Mad Max-film hazai premierje, a szaksajtó éppen hanyattesett tőle, ezen fellelkesülve kaptok egy toplistát, mint az Avengers-filmnél. Ugye jön majd ősszel az új Mad Max-játék is, addig is itt van tíz fasza játék vagy játéksorozat időrendben, ami valamilyen szempontból…..
BecezettNadragHater 2015.05.22 09:28:42
@keer_eye: Hát vedd meg! Vagy ez jó lenne ingyen is, mert filmnél nem számít a torrent, csak ha valami grafikus vagy programozó nadrág nulla munkát tesz bele?
BecezettNadragHater 2015.05.22 11:51:32
@Dr. Fred Edison: Amit írsz, sajnos a mai nagy AAA kategóriás programok 99%-ra igaz. Azért is mondom, h demot tölteni kell torrentről minden esetben, nehogy úgy járjon az egységsugarú júzer, mint egy Colonial Marines-al, vagy watch dosg-al. De ezért, mert ez le mertem írni, mindjárt jön a banhammer, mert nem nyaltam be minden programozónak és grafikusnak a posztomban.....
London, 2015. eleje: - Te, Jeremy, van egy bitang jó ötletem. Csináljunk filmet a GTA-ról. Mármint nem a játék sztorijából, hanem arról, ahogy a játék készült. - Amindenit, Winston, ez tényleg remek ötlet. Szerepelhetne benne ez a Radcliffe gyerek, már úgysem forgat több Harry…..
BecezettNadragHater 2015.05.22 09:21:52
@Skulo: Na azért ne legyél biztos ebben, sok fanatikus buta agyatlan blizzard hívőtől hallom, hogy a rohadt GW lemásolta a starcraft-ot, és kiadta wh40k néven.......mert a wow már annyira elbutította őket...
Hihetetlen, hogy már tíz éve született a világ talán leghíresebb videojátékos mémje. Igen, Leeroy Jenkinsről van szó, akinek ámokfutása 2005. március 10-én került fel egy World of Warcraft-fórumra. Történt, hogy egy csapatnyi játékos éppen nagy stratégiai tanácskozást…..
BecezettNadragHater 2015.05.13 09:18:50
@Komojtalan: Mért, te munkát vártál a blizztől, lehúzás helyett? Naiv, naiv, az összes mmo arról szól, hogyan tudjuk sok lopással és minimál munkával minél több embert átverni. Kb olyan ez mint a játékos újságírás.....
BecezettNadragHater 2015.05.18 08:42:57
@Stöki: Biztos nem én vagyok más névvel......
Nem a mostani lett a legsikerültebb adásunk, de egy hosszú sorozatba - és a Checkpointot hosszúnak szánjuk - óhatatlanul becsúszik egy-egy megbicsaklás. Ezúttal az történt, hogy kiszemelt vendégünnkel az istennek nem sikerült olyan időpontot találni, ami jó volt neki is, nekünk is…..
BecezettNadragHater 2015.05.15 08:39:13
@gizmo26666: Mert az id techet csinál, és nem játékot. Kb mint a crytek, elkurvulás, és a konzolnak eladom a lelkem és a gerinctelen testem effekt előtt.
BecezettNadragHater 2015.05.15 09:30:54
Gyerekkoromban ősállatmániás voltam - jó, ki nem, de én tényleg megszállottan rajongtam a mindenféle szauruszokért. Kívülről fújtam a vonatkozó Búvár zsebkönyvet, rongyosra olvastam Az ősvilág állatóriásait, és amikor főiskolát kellett választani, hetekig őrlődtem, mire…..
Szokatlan módját választotta a Guild Wars 2 egyik adminja, hogy megoldjon egy csaló játékos jelentette problémát: gyakorlatilag egy nyilvános alázás és kivégzés kíséretében tette meg a szükséges lépéseket. Történt, hogy egy cheater hetekig terrorizálta a játék…..
BecezettNadragHater 2015.05.12 09:39:53
@colonel Tigh: azt simán leszarják. a játékfejlesztőknek céljuk a csalás támogatása, a bugok benne hagyása, mert így extra, illegális jövedelemre tudtak szert tenni, és közben még jót is röhögnek azon, h átverték a sok hülyét, többször is zsinórban. Ma erről szól ez az ipar.
Van egy olyan elméletem, hogy minden hollywoodi film stáblistáján találni magyar (származású) nevet, de lehet, hogy ezt most kiterjesztem AAA-videojátékokra is. Bizonyos időközönként újrajátszom a Warcraft III-at (gondolom, mindenkinek vannak ilyen újrajátszós játékai), és…..
BecezettNadragHater 2015.05.11 13:44:07
@Battler: Maradjunk a lokalizációnál szerintem.
Csütörtökön a Valve bevezetett a Steamen egy új szolgáltatást, aminek révén bárki kérhetett pénzt olyan modért (azaz házilag gyártott kiegészítőért, videojáték-sufnituningért), amit ő csinált. A játékosok egy jelentős része ezt elég rosszul fogadta (volt, aki a moddolás…..
BecezettNadragHater 2015.05.11 12:45:37
Ma van az új Avengers-film premierje itthon, ennek apropóján kicsit körülnéztem a szuperhősös videojátékok között, és összeszedtem a - szerintem - legjobbakat. Nem meglepő módon főleg az unalomig ismert Superman-Batman-X-Men vonalon voltak játékok, kevés kiadó vállalt be saját…..