Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Losteiner Lóránd

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
           Írország népe ma óriási többséggel beemelte az ország 78 éves alkotmányába a melegházasság intézményét. Az ország egészségügy minisztere, az Európai Néppárthoz tartozó Fine Gael tagja azt nyilatkozta: "Mindig egyenlő polgár akartam lenni. Ma az lettem".…..
Losteiner Lóránd 2015.05.24 18:32:13
@labrys:
@Montefiore:
@fortin2:

Súlyos félreértés áldozatai lettetek!

Eleve ellenséges rosszindulattal teli elméleti terheltséggel és általánosító előítélettel olvastátok hozzászólásom.

Egy szóval sem írtam, hogy a homokoslobbi agymosó propagandája káros lenne! Csupán ténymegállapításokat tettem.

A homokosok elfogadása nagyon fontos! nem vagyok homofób, sőt! A Szomszédokban is Oli néni a kedvenc szereplőm! Korszerű vagyok, felvilágosult gondolkodású, utálom a lábszagot és az abált szalonnát sem szeretem! Én nem olyan vagyok, aminek te gondolsz.

Csak én nem vagyok olyan optimista a hülye népségek fejlődését illetően, mint te. Lófaszt fejlődnek azok, mert hülyék! A németek is hogy odaáltak Hitler mellé az AGYMOSÁS hatására, pedig akkoriban a legfejlettebb kultúrnép voltak az egész világon.

Az emberek 99%-a síkhülye birka, akinek meg kell mondani, hogy mit gondoljon, mert önmaguktól csak az ősösztöneik által diktált gonolatokig jutnak. ÉS ALAPBÓL RASSZISTÁK ÉS HOMOFÓBOK MERT ÉVEZREDEKIG ÍGY ALAKÍTOTTA ŐKET AZ EVOLÚCIÓ!!!!!!!!!

Ezért kell az agymosás!

És a haladás érdekében minden eszköz megengedett! A hülye Orbán, Bayer meg Szőnyi, félreértik a demokráciát: azt írják és mondják, amit az emberek gondolnak, amit hallani és olvasni akarnak, magyarul POPULISTÁK!!!

Az ilyen áldemokratikus viselkedés pedig káros, mert gátolja a progressziót! Ki nem szarja le, mit gondolnak azok a plebejus senkiháziak, az elit majd megmondja, hogy mi legyen a véleményük!

Így kellene csinálni nálunk is, nem pedig olcsó népszerűséghajhászás végett azt mondani, amit a hülye elmaradott plebs gondol.

AGYMOSÁS, AGYMOSÁS ÉS AGYMOSÁS! Csak így juthatunk előre!
Örülünk, Vincent? Tabuk nélkül 2015.05.09 23:03:54
          Orbán Viktor szerint egyetlen kérdést sem lehet tabuként kezelni. Tényleg? Megmutatom milyen, amikor nem kezeljük a kérdéseket tabuként.          1. tabu:    A magyar egy tehetséges nép, különleges észjárással.         Benedetto Croce-val szólva:…..
Losteiner Lóránd 2015.05.10 23:17:18
@jotunder: Na mi van, jön egy ellenvélemény, aztán rögtön a tiltólista után kapkodsz? Ez igazán méltatlan egy ekkora liberális elmétől, aki egyben a tolerancia élharcosa is.

Aki nem vállalja a vitát, az vagy gyáva, vagy nincsenek érvei. Attól semmi nem fog változni, hogy te itt kinyilatkoztatsz, aztán körbenyaljátok egymást a belterjes kis baráti köröddel.

Felettéb érdekes amúgy, hogy miközben a libsik által náci trollfészeknek elkönyvelt mandineren teljes a szólásszabadság bármilyen oldalról, addig a magukat kurvanagy demokratáknak tartók fórumain a legerősebb a hozzászólások kontrollja.

Látszik, hogy mifelénk az Ávós söpredék leszármazottaiból lettek a "liberálisok"...
Losteiner Lóránd 2015.05.11 14:35:24
@évásanyó: Akkor ön kivétel. Ha megbántottam, elnézést.

Egyébként idézőjelet használtam, azokra utalván, akik magukat liberálisnak nevezik, toleranciáról hablatyolnak, közben meg a leggyűlölködőbb, legintoleránsabb lények a Földön. Az örvendetesen kimúlt SZDSZ és körei, kb. - persze ott is akadhatott egy-két tisztességes ember, főleg a kezdeti időkben.

A szabadságot magam is az egyik legfontosabb értéknek tartom, a klasszikus liberalizmus értékeit osztom - kár, hogy mifelénk a "liberálisnak" nevezetteknek ahhoz vajmi közük van.

Kölcsey Ferenc liberális országgyűlési képviselő szerint "a haza minden előtt".
Horn Gábor számára meg "az SZDSZ fontosabb, mint az ország".

Gyűlölködő liberálfasiszták, akik a nagy "toleranciájuk" hevében semmi mást nem képesek elfogadni, csak a saját álláspontjukat. Mint eme blognak a gazdája is - annyi gyűlöletet, mint amennyi ebből az egyébként rendkívül intelligens és művelt tudósemberből árad, a kurucinfo meg hasonló náci szennyoldalak környékén lehet fellelni. A neki nem tetsző hozzászólók kitiltása meg aztán tényleg a legalja... az ilyeneknek semmi közük nincs a liberalizmus alapértékeihez.

De még egyszer mondom: ha ön nem ilyen, akkor ne vegye magára.

Tisztelettel:

Losteiner Lóránt