Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Minden kenus vagy narkós vagy politikus

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
29 éve, 1986. április 26-án történt a csernobili atomkatasztrófa. A felelőtlen tervezés és az elhazudott hibák miatt sokezer ember halt és betegedett meg, a baleset máig tartó elképesztő természeti pusztuláshoz vezetett. A világ második legnagyobb atomkatasztrófája ma is…..
Minden kenus vagy narkós vagy politikus 2015.05.10 00:18:26
Kedves Szelényi Zsuzsanna, engedje meg, hogy az indexes interjúja alkalmából sok sikert kívánjak, és kérem, tolmácsolja jókívánságaimat idegenbe szakadt hazánkfia, kedves elődje, Bajnai Gordon számára is.
Neki én nagy tisztelője vagyok, különösen az 1127/2009. (VII.29.) Kormányhatározat miatt (
www.vpdsz.hu/1127_kormhat.pdf ), amely lehetővé tette, hogy én, meg még velem együtt jópár frissen végzett hallgató 1 évig szopjon munkanélküliként, merthogy Bajnai uraság megtiltotta, hogy bárkit is újonnan felvegyenek az állami szférához köthető szervekhez. Egyúttal bevezette a nemkevésbé nagyszerű versenyvizsga rendszert, vagyis: fizessél kb. 20ezer forintot (munkanélküliként, 0 forint keresetből) azért, hogy valaha is dolgozhass - majd ha eltöröljük egyszer a teljes létszámstopot - de arról, hogy az mikor történik meg, egy büdös szót nem mondtak. Na, nem is törölték el egészen addig, amíg nem jött a Fidesz-kormány 1 év múlva - és láss csodát, egyből lett is munkám, pedig még a versenyvizsgát se tettem le, mert nem volt rá pénzem (a versenyvizsgát is eltörölték).
Bár már nem dolgozom ott, de azért megemlítem ezt, hogy lássa, mennyire jobb volt a Libás alatt, meg úgy általában a maguk ún. "liberális (=libás? :) ), európai demokráciájában", mikor még a Libás előtt az a másik elmebeteg gázgránáttal meg gumilövedékkel lövette az utcán az embereket.
Akkoriban én is komolyan elgondolkodtam azon, hogy - követve kedves elődje példáját, aki most az index cikk szerint valami francia multi ügyvezetője - én is kimegyek külföldre valami lehetőségeim szerint elérhető illusztris karriert építgetni (=mosogatni), ha már az államnak itthon nem kellenek sehova fiatalok, mert majd megoldják a 69 éves Mancika egyik helyről másikra pakolgatásával.
De aztán úgy gondoltam, hogy maradok.
Dögöljenek inkább meg AZOK, akik ilyen hellyé változtatták a hazámat a rendszerváltás óta eltelt évek alatt, meg húzzanak el ŐK!
És - bár nem vagyok Fideszes, nekem ők már rég túl lájtosak ahhoz képest, amit itt helyre kéne rakni - szerencsére igen sokan gondolták ezt velem együtt 2010-ben.
Nélkülük nem jöhetett volna létre ez a levél, mert különben már én se kerülhettem volna el, hogy valami külföldi multinál legyek toilet manager, ami után már a mádzsárt is érthetetlen szinten törném fene nagy jódolgomban, you know? :P