Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Jotun

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Elégedetlenkedők, panaszosok, felháborodott utasok mindig lesznek, az esetek kivizsgálása meg nyilván időbe telik. De vajon miért nem jut el a BKK addig, hogy legalább egy Kedves utasunk! Megkaptuk. Igyekszünk. Türelmet. Puszi BKK típusú reagálással érdemes lenne kicsit…..
Jotun 2015.05.10 15:30:59
@ColT: Ez nem tudom pro vagy kontra vélemény volt-e a részedről barátunk felé. Végül is az iváshoz mindig is nagy ész kellett. Lehet a sarki csövibácsit nem inná az asztal alá, de aligha nem egyenlő felek lennének :)
Jotun 2015.05.12 22:41:03
Hát igen, trollságban lenne mit tanulnom tőled, szerintem ebben sosem érhetnék a nyomodba, de bármennyire is szeretnéd, nem is akarok :)
Igen, néhány dolgot muszáj ismételnem, mert képtelen vagy felfogni, és azért nem írok már újakat, mert (szintén már leírtam) pár egyszerű kommentben ki lehetett téged vesézni, és semmit nem tudtál felhozni mentségedre, ezért nem vagy már pellengéren, mert unalmas, hogy magadat nem tudod megvédeni, még a sleppeddel együtt sem, de hát boldogok a lelki szegények ;)
Tehát fölösleges újat írnom, ha az előzőeket nem tudod lereagálni. Ha képes vagy rá, ígérem én is újítok a kedvedért :)
Amúgy azért írok már csak vissza, mert látom ennyire magányos vagy és nélkülem csak magadban beszélnél. Azon elgondolkodtál már amúgy, hogy azon lovagolsz, hogy beregeltem (kemény 1 perc alatt) és csak azért tettem, hogy neked írjak :D ...elég szomorú, hogy neked ez nagy szám, hogy valaki szán rád 1 percet az életéből. Bár gondolom nem is érdemled ki sokszor. Én gondoltam megéri az áldozatot és tartok neked egy tükröt, de látom, magadban a gerendát se... de szerintem te az életben is csak köpködni tudod a tükörképed.
Képtelen vagy annyit beismerni (nem nekem, magadnak!) hogy: "igen, kurva nagy a pofám itt online és szeretek mindenkinek beszólni, oltani és mindenkinél okosabb lenni" ennyi lenne, hidd el aztán jobban éreznéd magad, ennyit még te is megérdemelsz :)
...de tudom képtelen vagy erre, írjál inkább még egy üres kommentet, a kedvedért megnézem és foglalkozok még veled :)