Regisztráció Blogot indítok
Adatok
freiburg

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ha az elmúlt fordulóban irracionálisan sok vendéggyőzelemre tettünk, most szinte eszetlenül üzemeljük be a hazai úthengert. A bajnoki cím kivételével pengeéles helyzetek a Bundesligában, a lehetőségek száma pedig kifogyóban, mint Funkel ruhatára. Három vérbeli derbi is…..
freiburg 2008.04.13 19:44:01
Már megint büntetünk Rorschachilag, keressük popp, ktn, Oarbeaskoa és Aradebil méltó követőit. Legatyásítva, a Rorschach-teszt lényege, hogy az ember kapásból rávágja, mi jut eszébe egy adott képről. Se többet, se kevesebbet nem várunk mi sem, szabadítsuk fel tudatunk közösen…..
freiburg 2008.04.13 14:10:07
Jóslatunk :2-0Elkezdődött a meccs, Varga Ákos szerint a csapatok motiváltsága megkérdőjelezhető. Egyetértünk, bár a Liverpool csapata erősen emlékeztet a nyári szezonközi meccseken látottra. Az Arsenalból hiányzik többek között Sámson Adebayor, aki különben csak…..
freiburg 2008.04.08 22:50:03
Azzal mindenki tisztában volt a Kiválasztott nevű szórakoztató gagyiműsor bemutatója előtt, hogy azért az egész országot nem lehet ezzel a kanálhajlítgatós trükkel haknizó faszival megvezetni. Éppen ezért reméljük, hogy aki mégis leült a képernyők elé (és volt belőle…..
A kiesés jeges szorításában légszomjjal küzdő Rostocknak bizalmat szavazunk 2008 legjobb csapata, a Wolfsburg ellenében – pompás kis nyitómeccs a megszokott meglepetéssel. Igen, a látszat ellenére jeges az a szorítás, hiszen  a Werder, HSV, Leverkusen trojka könnyen…..
Mindannyian tudtuk, hogy el fog jönni ez a pillanat, de azért szívesen húztuk volna még egy-két hétig. A Bundesliga csapatai betartották az ígéretünk, a Bréma megsemmisítő vereségét egy hamburgi döntetlen követte – okkal-joggal dörzsölhették a tenyerüket Münchenben. Hét…..
Itt terítheti ki a Kedves Olvasó az eheti tercét, és ahogy az utóbbi időben mindig: bármit a hétvégéről, de csak hármat. (Na jó, ha valakinek pókere van, az is jöhet..)1. Miután az óriások kihaltak, és a Cardiff is 2-0-ra vezet a Boro ellen, Ferenczi Pista és a Barnsley…..
1. Amikor komoly sérülés történik a pályán, az embernek mindig az jár a fejében, hogy nem létezik, hogy valaki szándékosan csináljon ilyet. Aztán eszébe jut Roy Keane és már nem biztos semmiben… 2. A Chelsea még Special, de a One nagyon hiányzik belőle. 3. A Juventus…..
1. A hazájuk bajnokságát vezető csapatok nem brillíroztak a fordulóban, akik pedig akkora előnyre tettek szert, hogy szinte bajnoknak tekinthetők, azok meg nemhogy nem brillíroztak, de ki is kaptak. 2. A gólt sem szerző csapatok bajnoki termése emígyen fest: Inter: 23 meccs, 48 gól,…..
1. A spanyol bajnokság még tartogathat meglepetéseket, kár, hogy a tavalyi évhez hasonlóan nem feltétlenül két remek, egységes, taktikus csapat versenyfutására gondolunk, hanem arra, hogy a kevésbé gyenge győz majd a végén. 2. Groteszk módon a Juventus elleni Roma-vereségnek…..