Regisztráció Blogot indítok
Adatok
tomidny

2 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Bizonyos szemszögből az emberiség két jól elkülöníthető csoportra oszlik: programozókra és nem programozókra. Hogy jobban megérthessük a programozók különleges és mások számára nehezen érthető lelkivilágát (mert igen, lelkük bizony nekik is van), összegyűjtöttük azt a top 10 dolgot a…..
Kirándulni jó! Amikor az egészségről beszélünk – mostanában elég sokat -, akkor mindig elsődleges szempontként tüntetjük fel a mozgást. Ez nem véletlen, hiszen a szervezet normális, harmonikus működéséhez izmaink megmozgatása is elengedhetetlen. Az erekben a vér úgy tud…..
Pécsi réteg Éljen május elseje! 2009.04.10 18:02:25
 Május elsején a Pécsi Est Cafében fellép Péterfy Bori és a Love Band 21 órától!..
Ma este az elfogyasztott 4 héjában sült krumplit, és a hozzákevert szép adag stifoldert és lilahagymát le kellett dolgozni. Ezért feltöltöttem a kis akksit, felöltöztem a hideg estéhez, és letoltam a bringát a városba.Persze megint a rövidebb, de meredekebb úton, aztán le minden…..
délnyugat Fellövés! 2009.03.11 15:06:22
Nem tudom kell-e ez nekem, de hát annyi minden hülyeség van már mindenhol, hogy egyel több már nem oszt, nem szoroz :DA munka amúgy is akadozik a fejemben. Valami lazítás kéne, de az mindig ordenáré bebaszással végződik, attól meg csak mélyebbre csúszok az energiahiányos…..
Legolcsóbb autótuning a már meglévő háztartási eszközökből készíthető. Például a vállfájdító - és már nem eléggé menő - kézi ablaktekergetés ideje lejárt, ha van otthon egy konyhai robotgép. Még szerelni sem kell. Műszaki analfabétáknak ideális megoldás. Csak…..