Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Bazsi75

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Különleges formák, izgalmas domborulatok és pazar látvány – körülbelül ezt nyújtja az a nagykovácsi ház, ami ráadásul még elég jó helyen is van és a négyzetméterára sincs az egekben...
DJ Schmolli - In The Mood For Some Killing [mp3] Rage Against The Machine – Killing In The Name Glenn Miller & His Orchestra – In The Mood dzsessz = őrület :)..
Ha már ennyire nézettségcentrikus a hét (ez van, ha egyedül maradok a gépnél), akkor még egy érdekességre érdemes kitérni. Az NCIS ismétléseinek pénteki sikerére gondolok. Nem elég ugyanis, hogy A férjem védelmében-t hátra szorították az NCIS már leadott epizódjai, de egyre…..
This is what democracy looks like...Képek ITT : LMV.HU Az index címlapján tegnap a következő cikk szerepelt a tegnapi koppenhágai megmozdulásról: „Törtek-zúztak a felmelegedés ellen”. A szövegben kacifántos fordulatokkal, mint „huligánok” vagy „a…..
Bazsi75 2009.12.14 00:18:40
@Dódi: Tubesi radar. Jó döntés volt büszkék lehettek. Persze a Zengőn nem volt jó a várostól messze. Most jogerősen megkapták a Pécsiek pár sötétzöld hisztije miatt.
Ha Róbert nem lenne az Index gyémántkoszorús törzslevelezője, és ebből következően nem láttam volna tőle hasonlókat, el sem hinném, hogy az alant olvashatóhoz hasonlóen részletes panaszos levél létezik. De mégis, így, bér extrém hosszú, a Kocsis Istvánnak címzett…..
Bazsi75 2009.10.28 08:31:13
@vizoo: Túlméretes tárgy vonaljegy ellenében csak HÉV-en szállítható te nagyon okos. Olvass, értelmezz.
Kallerblog! Bakony 2009.10.04 13:15:00
Mint egy régebbi posztomban említettem, kis csapatunk, vegyesen ráckevei és gödöllői motorászok, jegyvizsgálók illetve civilek, barátaikkal és/vagy barátnőikkel tettek egy több szempontból is felejthetetlen kiruccanást Magyarország talán legszebb, hegyekkel-völgyekkel, hidakkal…..
Kallerblog! Nyári menetrend! 2009.06.15 18:22:58
Tisztelt Utasaink!Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy az iskolaszünet kezdete miatt számos járatunkon megváltozik a menetrend! 2009. június 16-tól (keddtől) munkanapokon az iskolaszünetben érvényes menetrendek lesznek a mérvadóak. A Gödöllői HÉV és a Szentendrei HÉV vonalon ez…..
Bazsi75 2009.06.30 09:36:48
@Ákibard!: Nem változott a csepeli. A nyári (tanszünetes) menetrend ugyanaz mint volt jan 1től. Az írás (igaz nem jó megfogalmazással) azt akarja közölni, hogy a két vonalon új tanszünetes menetrend lesz.
Az egyik lehetőség az volt idáig, hogy munkából hazafelé megy, vagy a vonata "rezsimenet" (a vonat forgalmi/műszaki okok miatt utasokat nem szállít). De most, hétfőtől ez egy kicsit változni fog! Régen volt már olyan, hogy a tanulóvonat elején az utasok ismerős arcot…..
Olykor-olykor felemelem a hangom a cégem ellen is, ugyanis, amit most tapasztalok, az nem embernek való. Nézzünk szét egy kicsit az aktuális vágányzár kapcsán... A vágányzárról a tájékoztatók egy nappal a vágányzár felvétele előtt kerültek ki, immáron másodszor. Nem hiszem,…..
Bazsi75 2009.04.25 21:48:48
@harcigolya: Látogasd néha ezt ha érdekel. Sokszor pontosabb tájékoztatást kapsz egy fórumból. Sajnos ez van.
forum.index.hu/Article/showArticle?t=9070874