Regisztráció Blogot indítok
Adatok
mim

0 bejegyzést írt és 621 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tegnap beleszaladtam egy tesztbe, ami a nemi identitásokra és a szexuális orientáció változataira épült. 12 kérdésből 11-re sikerült helyesen válaszolnom, de nem azért, mert tudtam a jó választ, hanem azért, mert a másik kettőt ki tudtam zárni vagy jól tippeltem.Az emberi identitások egyre szélesedő…..
Mindegyikünk gyerekkori álma, hogy űrkalózként lövöldözzön lézerfegyverekkel, nem igaz? Még ha "nem" is a válaszod (de miért is lenne?), azt azért el kell ismerni, hogy ez egy elég menő koncepció. A Space Pirate Trainer pedig, mely a SteamVR Developer Showcasen tűnt fel először az I-Illusions…..
Legalábbis a Die Welt internetes portálon közölt minap megjelent cikk szerint. Szerintem meg Merkel legnehezebb évei még csak most jönnek. Az első nagy forduló 2016 tavasza, amikor is két dolog fog történni: Megindulnak a menekültek következő hullámai feltartóztathatatlanul…..
    Az alábbi kisokosunkban általános egészségügyi tájékoztatást nyújtunk a menekülteknek és segítőiknek arról, hogy magyarországi tartózkodásuk idején státuszuk szerint milyen ellátásra jogosultak. A sürgős ellátásokhoz akkor is joga van mindenkinek, ha még nem nyújtott be menekültkénti…..
Kedves migránsok, migránsvédők és Facebookon sápítozó wannabe migránsvédők, talán még senkitől nem hallottátok, és én leszek az első, aki a rossz hírt közli veletek: senkinek nincs "joga" a jobb élethez. Együttérzek a menekültekkel. Ezt nem iróniából írom. Szívből…..
mim 2015.09.10 16:26:38
@netanyó: "De, azt gondolom, hogy kötelességünk, hogy megteremtsük nekik a jobb élet LEhETŐSÉGÉT!"
Szerintem nem, de Te nyugodtan felvállalhatod a saját nevedben.
Mondja, látott már ön menekültet? Nem az Echo TV / Magyar Királyi Propagandatévé / kurucinfo-féle vonalon kérdezem, hanem úgy élőben? Igaziból.  Beszélgetett ön már valaha öt percet egy cigányemberrel? Zsidóval? Nem is tudja? Na látja, ez az.  Önnek fogalma sincs, hogy…..
A rettenetes póthajáról, ingatlanüzleteinek köszönhetően keresett százmillióiról (dollárban, helló), szépségversenyeiről és a The Apprentice és a Celebrity Apprentice című reality műsorokból ismert Donald Trump egy ideig nem fog az NBC-vel üzletelni, ugyanis az amerikai…..
mim 2015.06.30 19:06:25
@bloglegelő:
Egy hozzászólás innen:
dailycaller.com/2015/06/29/nbc-fires-donald-trump-over-anti-amnesty-comments/

"freddysrevng2" hozzászóló hozzászólása fordításomban:
Trump egy Huffington Post cikket idézett ami szerint a határon illegálisan átkelő nők tetemes részét megerőszakolják és szexuális támadásoknak vannak kitéve a velük szintén illegálisan érkező férfiak részéről, ami miatt ezeket a fickókat joggal hívhatjuk nemi erőszakot gyakorlónak.
Más szóval Trumpot az NBC nem csak az igazság kimondásáért rúgták ki, hanem a "női jogok védelméért" is?
Mármint annak a "háború a nők ellen" ELLENKEZŐJE miatt, amivel az MSNBC-n keresztül az NBC Universal a legutóbbi elnöki ciklus óta a Republikánusokat vádolja.
Kegyetlen kis csavar.. nem de bár?
  Közel hetven évvel a második világháború befejezése után Németországban sokakat még mindig félelemmel tölt el a gondolat, hogy a szerzői jogvédelem lejártával hamarosan a hazai könyvpiacon is szabadon elérhető lesz a Mein Kampf. A Führer börtönévei alatt született…..
A magyar gazdaság 2014-es teljesítményét már összefoglaltuk, érdemes azonban tágabb kontextusban vizsgálni Magyarország gazdaságát a Fidesz hatalomra kerülése óta. Kétrészes gazdasági számvetésünk első felében hazánk gazdasági teljesítményét vizsgáljuk az elmúlt négy…..
mim 2015.01.21 11:30:41
@♔bаtyu♔: Bocsi, melyik évről beszélsz mikor a több mint 10% inflációt említed?
mim 2015.01.21 12:18:37
@♔bаtyu♔: Oké, köszönöm.
Üzleti tárgyalások során hölgyek többször panaszkodnak arról, hogy nem veszik őket komolyan, vagy nem tekintik őket egyenlő tárgyalópartnernek ellenkező nemű kollégáikhoz képest. Bizonyos esetekben éppen a hölgyek azok, akik – kvázi – tesznek azért, hogy ez az állapot…..
mim 2014.12.10 10:40:33
@Antagoné: Persze. csak jóval hosszabb zakót viselve. Amúgy nem látom a hatalmas problémát.. ez egyszerű etikett hiba.
Azért ez tegnap este elég nagyot robbant.  A 150 Ft/GB-os internetadó híre rég nem látott felháborodást és egységet teremtett. A tiltakozó FB oldal jelenleg már 70.000 like felett jár (több jobbos imerősömet is a támogatói között tudva), vasárnapra már egy tüntetés is…..
mim 2014.10.22 21:05:42
A Nemzeti Adó- és Vámhivatalról szóló törvény lehetővé teszi, hogy a hatóságot utasítsa az ő felettes szerve, illetve annak manifesztátuma, nevezzük most Varga Mihálynak ezt a szervet. Azt persze jól látják a sajtószakadtságot, demokráciát és efféle úri huncutságokat…..