Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Vándorlány

8 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
    AMIÉRT ez a videó fontos lehet nekünk... nos nem arról szól. Khümm. Elnézzük ezt a színház emberének, aki színes poklával, olykor a gyermekneveléssel, illetőleg egyéb családi kapcsolataival küzd és a legnagyobb tisztelettel el is hisszük, hogy a darab kiváló lett.…..
Vándorlány 2018.10.29 14:38:10
@drtutz: Köszönöm!!
I. A fejemben dobognak ezek a paták és sürgetnek, hogy írjam már le a legfontosabbat, hogy elkerüljük a félreértéseket. Rettentő fontos, hogy a nárcisztikus személyiségzavarnak árnyalatai vannak, nem minden eset patológiás, van enyhébb változata is ÉS a másik megjegyzendő: ez…..
Több hónapja használtam már saját kezűleg készített légfrissítőt, amikor vendégségben az ottani, gyári vécéillatosító került a kezembe. Nem volt kérdés, hogy használnom kell – de mennyire meglepődtem! Annyira érződött a gyári műszag, hogy majdnem megbántam, hogy…..
Vándorlány 2015.05.14 20:44:19
Facebook és nárcizmus? Persze nem feltétlenül van olyan nagy gond! "Közhelyesen sokat ismételt elgondolása napjainknak, hogy a nyugati világ egyre énközpontúbbá, egyre nárcisztikusabbá válik. A jelenség magyarázatára számos elképzelés született: ezek egy jelentős…..
  Elképzeltem, hogy egy humán műveltségben nem annyira bővelkedő, akaratgyenge, egyszerű kis kikapcsolódásra vágyó anya vagyok, akit otthon szétgyaláz a férje. Csinos ruha van rajtam, mert a férjem szereti, ha felvághat velem és elmegyünk a kollégáival és a kisfőnökével…..
Bocs, Chez, de ez annyira tökéletes! ..
Szín: Lakás. Jelen vannak: Erősnek mondott nő legyengülve és egy mindig tökéletes férfi. Tökéletes: Azt akarom, hogy, ha holnap haza jövök, a gyerek tologassa itt a játék babakocsit, megértetted? Nemrégen szült, elgyengült/erős nő mélyen maga elé néz. Őszintén nem tudja,…..
Vándorlány 2015.05.07 20:49:22
Vándorlány 2015.05.07 20:50:40
Arról beszéltünk előző posztunkban (Szubjektivitás kontra nárcizmus, lásd még: "Tudomány" menüpont) hogy szubjektív az elme. Az, hogy „milyen mértékben” szubjektív, az a fő témája ennek a posztnak. Hol kezdődik a betegség? Mikortól ártok? Mega-szubjektivitásom mennyire…..
  Szubjektív képem van. Egyéniség vagyok, avagy nárcisztikus, vagy „csak” művész, esetleg filozófus? Mennyire lehetek szubjektív? Nos, én – akár súlyosan sérült ember - nagyon is! Hihetem, hogy én vagyok a világ közepe. Tudományos szempontból bár ez utóbbi kijelentés…..