Regisztráció Blogot indítok
Adatok
alicecsodaorszagból

2 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
ClaireClaire Az oroszlán 2021.02.14 12:45:51
Téli reggel volt. Az ég vakítóan kék, szikrázott a nap. Kinyitotta az ablakot, áramlott be a metszően hideg, fagyos levegő, amely áthúzott a házon és az előző napi füstölők illatát egy szempillantásra kitakarította a lakásból. Gyorsan elindította a mosást. A ruhák összetételén tűnődött a…..
A járvány lassacskán az agyamra megy. Az emberekkel való személyes találkozások hiánya, az anno szabad vagy annak hitt élet elvesztése, a sok-sok hiány… Az elmúlt évben, mely olyan, mintha nem is lett volna, elvesztettem sok barátomat. Mert elmentek, meghaltak. Vagy szó szerint, vagy egyszerűen…..
Az pénteki fesztiválindító Szentivánéji munkabemutató után az ország legkülönbözőbb szegleteiből érkező vendégek a pécsi delegáció darabjával kezdték meg a HKBN gerincét adó szombati napot. A Bóbitások Az ablak című előadásának köszönhetően kávéra sem igazán volt szükségünk, hogy felébredjünk. A…..
alicecsodaorszagból 2017.06.01 16:11:53
Időpont: Egy távoli nap a jövőben; Helyszín: Valahol a felhők felett  Szép új jövő Fény, sötétség, újra fény, de nagyon vakít. Egy identitását kereső elme próbál információkat szerezni a külvilágról. Perceket vett igénybe, amíg a kábulat annyit oszlott, hogy az elme…..
alicecsodaorszagból 2015.05.06 12:22:49
@Zsolt Boldogkoi: Már készen van valamennyi variáció?