Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Milanostom

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Juventus FC blog Dühöngő 2012.01.01 19:09:00
Ez tényleg egy dühöngő, kiélhetitek magatokat rendesen. Itt nincs OFF-olás, jöhetnek a pletykák, az átigazolások, a vélemények, teljesen vegyesen. Akár a Juventushoz tartozik, akár nem (teljesen). A trágárság, egymás mocskolása persze itt sem megengedett, ettől azért…..
Milanostom 2015.05.17 18:57:14
@babo0410: első gólja nem volt bennt, második gólnál szépen csinálta. A harmadik gólnál Zaza szerencsétlenül találta el a labdát és így lett jó Berrardinak. Tehetséges srác, valóban megerne visszahivni, de szvsz Zazanak maradni kell a jateklehetőség miatt.
A Juventus tizenkét esztendeje járt utoljára ennyire közel a Bajnokok Ligája elhódításához, s az elődöntőben történetesen akkor is a Real Madrid együttesén kellett túlverekednie magát ahhoz, hogy bejusson a fináléba. Míg az Öreg Hölgy akkor 2:1-es vereséget követően…..
Carlo Ancelotti a kedd esti BL-mérkőzést követően, amelyen 2-1-re nyert a Juventus a királyi gárda ellen az elődöntő első találkozóján, arról beszélt, hogyan próbálta Andrea Pirlót nyomás alá helyezni, és hogy mennyire nem szegődött Fortuna csapata mellé. „A Juventus…..
A Juventus mestere, Massimiliano Allegri elégedett volt csapata győzelmével, de úgy látta, a Juventus többet is kihozhatott volna a mérkőzésből. "Nagyon elégedett vagyok azzal, amit a srácok műveltek. Ez a megfelelő jutalom, amire rászolgáltak, mivel nem könnyű bejutni a Bajnokok…..