Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Edit Augen

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Panka egy mogyoró bokor mellől próbálta megszámolni a tornyokat, de tizenkettőnél mindig elakadt. A nap sugarai olyan erősen világították meg a várat, hogy szinte hunyorognia kellett, s időnként úgy érezte nincs is ott, az, amit lát. Ilyen kastélyokban csak hercegnők lakhatnak - gondolta, s neki…..
Edit Augen 2019.01.29 14:35:12
Úgy érzem, egy kicsit félreérthető az írásod, mintha egy zárt hely lenne, ahová nem lehet bejutni. Pedig DE!
Ha Panka a fényképezőgéped volt, akkor nem csodálom, hogy nem mehetett be.
Több részlet kimaradt:
A parkolókból kirándulva, vagy egy busszal juthat föl az ember a bejárathoz. A busz kb 1000 Ft-nak megfelelő összegért visz föl ÉS a várséta után le.
Egyébként a várba be lehet menni viszonylag olcsón. Legalábbis a magyar belépőknél lényegesen olcsóbban lehet megnézni a vár belső, nem lakott részét, és a kincstárat, vezetéssel, ami angol és német nyelven van, főszezonban fél óránként.
Egyébként a kicsiknek hercegi palástot is adnak a vezetéshez.
Fantasztikus romantikus kirándulás a séta a várba. Elfeledkezel térről és időről, mintha visszacsöppennél a középkorba!
Az infrastruktúra kiváló, toalettek a parkolókban, fent a várban több helyen is találhatóak. Éhes, szomjas, felüdülni vágyó kirándulóknak is nyújt kínálatot a vár.
Tiszta időben a kilátás az Alpoktól szinte Stuttgartig felöleli Baden-Württemberg tartományt.
Bent rendkívül sok történelmi és erkölcsi érték az 1100-as évektől napjainkig.
Például a mai napig van egy alapítványa a családnak a szegény sorsú gyermekek támogatására, kiemelten a jó képességűekre. Az alapítvány segítésére minden év szeptemberében jótékonysági bált is szerveznek.
Sok különleges látni-, tanulmányoznivaló akad a falakon belül és kívül is.
Üdvözlettel.... A vár szomszédságából...
1. Kókuszolaj A kókuszolaj egy erős Candida-gyilkos, az egyik leghatásosabb gombaellenes szer. Kaprilsavat és laurinsavat tartalmaz, melyek fontos szerepet játszanak a Candida elszaporodásának megelőzésében és segít megerősíteni az immunrendszert is. A kókuszolaj nagy hőstabil, ezért ideális a…..
Edit Augen 2018.01.30 22:37:34
Ha mégegyszer meghallom ezt a panaszt, valakit le fogok okádni, mert ez egészen egyszerűen gyomorforgató. Tisztázzunk valamit: nincs olyan, hogy szexmegvonás. Olyan van, hogy nincs kedve valakinek dugni veled. És ha ennek ellenére valamiért mégis hajlandó, azt te mégis hogy akarhatod? Hadd…..
  Imádok a Lidliben shoppingolni, és nem csak azért, mert a heti akcióknak köszönhetően minden alkalom igazi kaland, hiszen a bolt középen található kincses szigetekben mindig pompás új cuccokat lehet vadászni. Van itt minden Jézuskától géppuskáig, olyan jutányosan ráadásul,…..