Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Romero1

4 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Régóta mondogatjuk, hogy ha minden rendben megy, a Wizz szolgáltatása általában teljesen rendben van, ha viszont probléma merül fel, az utas készülhet a legrosszabbra. Itt egy újabb történet, amiben a légitársaság hozzáállása egészen érthetetlen és nem túlzás, hogy visszataszító.  Íme a pórul járt…..
Romero1 2018.03.04 01:46:07
@ATS: a 600€ csak a 3500km-nél hosszabb útra jár. 1500km-ig 250, 1500-3500 között 400 jár, már ha sikerül behajtatni
Még nincs itt a nyár, de lesz idén is! Sőt, utazni, szállást keresni addig is lehet. Ehhez jöhet jól egy kis Booking.com-os szállásfoglalási okosító. Kedves Tékozló Homár! Idén két baráti családdal foglaltunk szállást a horvát tengerpartra, az Apartments Petricbe. A reklámszöveg:..
Romero1 2018.01.21 13:06:09
@Piszkos Freud: az 1., ponthoz: azért lehet, mert a booking lefoglal bizonyos mennyiségű szobát a hoteltől, amit csak ő értékesíthet. Azt a szallas nem adhatja el. Es igy olyan kedvező árat kap, ami néha még a jutalekaval egyutt is olcsóbb mint ha direkt a szállásnál foglalsz
Azt nem teljesen értem, hogy Zsófiáék miért egy közvetítőn keresztül kerestettek maguknak hétvégére szállodát, ahogy azt sem, hogy ha már megvolt a cím, miért nem csekkolták a neten indulás előtt, de biztosan megvolt minderre az okuk, akárhogy is: a penészes matrac sehány csillag esetén sem lehet…..
Romero1 2017.06.11 17:39:59
@Dikusz: hotelszpontkom, bukingpontkom. Például. De az sem árt, ha nem 5-10 értékelése van, hanem mondjuk több száz. Mint az ebayen is, ha egy eladónak pár értékelése van, azt magáról is írhatta kamuként, de egy 100ezres mennyiségnél már nagyobb értékű dolgot is nyugodtan megveszek.
Romero1 2017.06.11 17:56:44
@Dikusz: a jelenlegi tripadvisor értékelése 15-bol 1 gyenge, 4 szörnyű.
A bukingon 7,4/10 (jó), ami annyit is jelenthet hogy van ágy és löknek valamit enni. Jah, és mindössze 9 értékelésből. Nem azt mondom hogy a 9,4-es (mesés) vagy 9,5+ (hihetetlen) pontszám alatt nincsenek jo szállások, de ez a 7,4 nem sokkal übereli 7 alatti ("megfelelő") vagy a 6-6,5 (elégséges) szintet... ami szinte már azt jelenti hogy van fedél a fejed felett, nem ázol az esőben...
  A baleseti adó egy 2012-ben bevezetett adó (a biztosítási díj 30%-a, de maximum naponta 83 Ft / gépjármű), amit a biztosítóknak kell beszedniük. Rövid és nyilván nem reprezentatív netes kutakodásunk alapján úgy tűnik, az alkuszok és a biztosítók oldalai külön, hangsúlyosan kiemelve jelzik, hogy a…..
Akik mostanában interjút készítettek Tóbiás Józseffel, két csoportra oszthatók. Ama újságírók, akik nem sajnálják a Magyar Szocialista Párt elnökét, szó szerint hozták a mondatait - és előttünk állt egy csekély szókincsű, egyeztetési gondokkal küszködő, meglepően…..
Megint elkeveredtem a helyszínre, és most már tudatosan farkas lányt kerestem. Mivel már kitapasztaltam a kínálatot, tudatosan jártam végig az engem érdeklő "lányokat". Nosztalgia gyanánt végigcsapattam a teljesen nővé vált ázsiai hímnők között, ismét találkoztam a múltkori…..
Üdv újra itt. A múltkor ott fejeztem be, hogy először simogattam és fogtam feneket és szilikoncicit, aminek tulajdonosa farokkal született. Kellőképpen magával ragadott az élmény, napokig erre vertem a farkamat, és megfogadtam, hogy ha legközelebb arra járok, felpróbálok egy…..
Tehát, ahogy már mondtam, nyakamba vettem Európát, hamuban sült rántott hússal és fasírttal (jó magyar virtus szerint) nekivágtam szerencsét próbálni. Munkahelyeimnek köszönhetően eljutottam kontinensünk szexfővárosaiba, úgymint Amszterdam, Frankfurt és Hamburg. Többször volt…..
Kalandok shemale-ekkel A kezdetek 2015.05.05 22:21:57
Kedves  kíváncsiskodók, és többiek! Nemrég olvastam kommenteket az egyik fórumoldalon, és rájöttem, elég sok "sorstársam" böngészi kíváncsian ebben a témában a net feneketlen tárházát. Rengeteg "újonccal" van tele nem egy, nem két fórum, ezen felindulva határoztam el,…..