Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kameleontiná

0 bejegyzést írt és 30 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kora reggel 10 környékén Stricián ébreszti Zsófit és biztosítja arról, hogy továbbra is szereti, ezt a macho-nő egy tudommal nyugtáz. Ezután egyből Zsanér panaszáradatába csöppenünk, Izom már nem szereti annyira.. nem igazán értem mit mond, mert olyan mintha szájzára lenne, szerintetek tud ásítani?…..
4.00-kor nem esett jól az ébresztő hangja, de aztán nagyon megörültem, amikor megláttam, hogy éppen a 23. rész megírása jutott nekem osztályrészül, mert ez a szerencseszámom. Nem azért, mert ezen a napon születtem (nem a lófaszt nem), és még csak nem is azért, mert ez volt Michael Jordan mezszáma a…..
Kameleontiná 2019.09.25 15:11:40
@Thats What She Said!: á, szerintem csak simán a rossz (illetve nem létező) artikuláció. Amire rátesz egy lapáttal a szájfeltöltés :)
Kameleontiná 2019.09.25 12:54:41
@introverted22: Ha Niának van esze (a jelek szerint van), akkor Gáborral marad egy ideig. Jót fog tenni az imidzsének ès a rajongói táborát is növelheti, hisz Gábort mindenki szereti. Aztán majd szép lassan, óvatosan kifarol a kapcsolatból....hosszú távon szerintem neki nem pálya Gábor. De ne legyen igazam, mert cukik együtt nagyon
Bayani törzs 37. nap. Robi lógó orral sétál a fövenyen, én sem a vjú, sem a tenger, sem a jó idő nem vigasztalhatja szörnyen háborgó lelkit. Emberünknek komoly lelkiismeretfulladása van, ennek megfelelően szól Tominak, hogy beszélniük kell. Ez a szigeten sosem jelent jót, főleg, ha a nagy igazmondó…..
Fanni törzsitanács-elemzésével nyitunk, és a rövid összefoglalót – mindig megbeszélünk valamit, aztán még véletlenül sem úgy lesz – követően rögtön ki is bukik belőle a számára legnyomasztóbb újdonság: Csak ez nem szokott lenni, hogy fogalmam se legyen semmiről. Most tényleg nincs, meg a…..
Kameleontiná 2018.11.06 14:54:25
@mentolos lecsó: Hát Fíííregnő. :))
Kameleontiná 2018.11.07 08:10:54
@mindenévfoglalt: Robi szavazását én sem értem. De Szandráét sem. Miėrt nem Tomit szavazta ki Szandi?. Vele szemben a döntőben nincs esélye
Az óriási drámát, hogy Dávid és Dr. Csöcsi Alexandra párbajoztak, jól meg kellett beszélgetni a tábortűz tövében. Tomi el is kezdte magyarázni, hogy azért szavazott így, merugye Dávidtól kapott egy gesztust, hogy elolvashatta a családjától kapott levelet. Mármint azt, ami a saját családja küldött…..
Kameleontiná 2018.11.02 10:40:39
@Sanda.Ipse: nem sötét, csak naív és egyszerű. Nekem kimondottan teszik, hogy ekkora “melák” létére nem a kivagyiság és a hímsoviniszta duma , hanem a szeretet és a bizalom élteti őt. Bár többen lennének a Földön ilyen mentalitással. Irigylem a lányt, aki majdan a párja lesz. Remélem, nem telepedik rá valami pénz- és sikeréhes kurva és teszi tönkre ártatlan lelkét. Hajrá Tamás!!!! Győzzön a nép tisztaszívű gyermeke!
( bár eddig nem ő volt a favoritom, de átálltam :))
Kameleontiná 2018.11.02 11:00:45
@bElannaTorres: Beninek szurkoltam elég sokáig, de nekem ő átment a cserepes növény kategóriába. A taktikája a “mindent leszarok” elvre épül, felelősségérzetet nem lãtok benne és csak sodródik. A való életben ezek a pasik kerûlnek a kontrollmaniás nők látókörébe és biodíszletként éldegélnek tovább a családi körben. Egy idő után nagyon idegesítő tud lenni a “minden mindegy” hozzáállásuk az élethez. Legalábbis számomra. Egyébként továbbra is szimpi a csóka, csak már nem szurkolok neki. A kis újhippi...
Kameleontiná 2018.11.02 11:03:21
@csillagporszem: igazad van, csak a másik 4 hogyvoltozó nagyon poénos, ezért szembetűnő Géza szolidsága. Meg az, hogy más topikokban Géza is sziporkázik, csak valahogy itt nem jön neki össze. Ezért gondoltam, hogy unja. De azért hálás vagyok az összefoglalóért, nem akartam őt bántani. Ezer bocs, ha ez jött le a kommentemből.
Bayani Fanni indokolatlan tangás seggével nyitunk, és Tamás építkezési vállalkozóvá avanzsálásával folytatjuk - hogy egészen pontosan mit akar építeni a homokba ledöfött bambuszcölöpökből, azt innen nem tudom megállapítani, éppúgy lehet csillagvizsgáló, mint rendőrőrs. AlexaSándor majszol egy darab…..
Kameleontiná 2018.10.31 09:36:33
@woofesz: egyetértek.egyébként én már azt sem értettem, miért kellet az egyesítés után a volt agilásokat bevédeni, hogy ne hulljanak ki sorban. Lehet, sokkal érdekesebb lett volna a műsor, ha csak a Pókok maradnak, és megnézni, hogy fordulnak egymãs ellen a régi “barátok”
Alexandra átöltözik „kényelmesbe” miközben Gábor szolidan pillog irányába (vagy egy makákóra, csak így vágták össze). Fanni azonnal felfigyel kolléganője impozáns kebl…épességeire, amelyek jól jöhetnek még taktikailag. „Tud mozgósítani pár embert, hatással van a férfiakra…mi kell még?”, kérdi,…..
Kameleontiná 2018.10.28 08:15:29
@Ryze: ez az egy darab fürdőruha egy nagy hazugság. Ott volt például Kittike, a pusztító fekete rácsos fürdőruha borzalmában, de volt neki egy kétrészes is. Vagy csak neki adtak egy váltóruhát, amikor már a stáb sem tudta tovább tolerálni a rettenetet a bájos testén? És Szandrának is kettő van. Neki is van a fekete rácsos szörnyedelem, amiben pont nem látszik, milyen szép bóti csöcse van és van neki az a terepszínű, amibe 2 napja nagy szexin átöltözött. Amikor Fíreg úrnak kimeredt a szeme, úgy bámulta a vetkőzést ( hozzáteszem, csini volt Szandra, jó teste van)
  Olvastam ám a múltkori kommenteket, hogy "több volt" a múltkori epizódban. Megnéztem még egyszer és az a véleményem, hogy nem. De, ha én lennék Beni, akkor azt mondanám, hogy igen, lehetséges, hogy volt benne több is, de az sem kizárt, hogy nem. Viszont a mostani részben több izgalom volt,…..
Kameleontiná 2018.10.27 09:18:10
@Sanda.Ipse: szegény barátnője Fíregnek, már ha kibír mellette egy napot bárki is. Micsoda verbális megaláztatásokat kell vajon kiállnia? Ez a fickó a férfinem szégyene.
Kameleontiná 2018.10.27 09:24:08
@Sanda.Ipse: nekem Robi kezdettől fogva a kedvencem, és örültem, amikor visszakerült a játékba ( bár nem tartottam jogosnak). Behalok a beszólásain. Tetszik, hogy ő sem görcsöl, laza, mint Beni, de Robi legalább beszél, nem is akármiket. A walesi bárdokon meglepődtem, lehet, több van a fiúban, mint gondolnánk? Lassan neki fogok szurkolni, mert Beni sajnos kiesett a kedvenceim közül
Kameleontiná 2018.10.26 20:27:02
@csipcsiripp21: nem hiszem el, hogy a nők nem látjak, hogy Dávid amolyan “furca fiúcka”. Bár a teste valóban pazar, csak hát sokra (nem) mennek vele a csajok.....