Regisztráció Blogot indítok
Adatok
_ironpepe

13 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Lezártam egy korszakot az életemben, méghozzá azt a korszakot, amikor ezt a blogot írtam. Rossz volt, hihetetlenül, de túléltem köszönhetően a barátaimnak. Ezúton is szeretném megköszönni mindazoknak, akik mellettem álltak, de legfőképp Enikőnek, Doktornéninek és M-nek! Sokat…..
Nos most van időm írni ide egy keveset, szóval ismét örömködtetlek Titeket, tessék örülni! Jó pár dolog történt az elmúlt időszakban, összeszedem ezeket, meg az érzéseket, gondolatokat, amit a történések kiváltottak belőlem. Szal vhol ott hagytam abba, amikor múltkor…..
Ezek mennek velem... Jó-rossz 2008.03.22 16:02:00
Talán nincs olyan, hogy jó vagy rossz dolog történik velünk, csak történnek dolgok, amiket különféleképpen élünk meg. Ha az ember belegondol, rájön, a megélt pillanatok, percek, órák, hetek, hónapok, évek tapasztalatai által alakult ki az éppen aktuális személyisége. Az…..
Pont egy hete ilyenkor írtam utoljára..kicsit elhanyagoltam az oldalt, meg sok minden mást is. Eléggé sok minden történt/történik jelenleg is és egyáltalán nem illethetőek ezen dolgok a pozitív jelzővel.. Ott kezdeném ezt a szösszenetet, hogy ugye kibékültükn egy volt…..
Nah megint itten vagyok és fárasztalak Titeket a sok hülyeségemmel, nyamind1. Szal otthon voltam vala a hétvégén vala. Naggyon jóvolt. Bár amikor mentem, indulás előtt nem aludtam semmit, így miután hazaértem délután ledőltem filmet nézni és bealudtam közben (az ilyen rám…..
Nah írok még egy valamit ide néktek, mielőtt elindulnék hazafelé (kereken 1:59 perc múlva megy a buszom). Szal ez az utóbbi 2 nap érdekes volt, de határozottan a "nagyon jó" kategóriába tartoznak. Póker, csocsó, sör, tárgyalások, megbeszélés, találkozó, kb erről…..
...akkor indul meg a hosszantartó felfelé ivelő rész (azaz szigmon nő). Na most valahogy én is így vagyok. Fura érzés, de most tökjó és kezdem leszarni a sok olyan dolgot, amik elbasznák a kedvem és jólérzem magam. Elég volt az önsajnálatból és ugyanúgy a rosszból. Úgy…..
Ismét itten, a többnapos kimaradás oka a címben említett nem túl előnyös emberi tulajdonság illetőleg az érdembeli történések hiánya. Ugyebár a keddi macskajajnak köszönhetően aznap nem voltam suliban, szerdán nem van órám, csütörtökön elaludtam, pénteken meg akk már…..
Hosszú szünet után ismét életjelet adok magamról. A szünet oka az utóbbi napjaim zsúfolt programja. Ma egy fehérje tartalmú terméket mutatok be. Hogy miért írom ezt? Ha elolvasod a bejegyzést, Kedves Olvasó, meglátod. A versenyzőnk nem más, mint ez a Darált Sertéshúsként…..
Asszem a cím összefoglalja az elmúlt kb 24 órámat.. Szóval az egész ott kezdődött, hogy tegnap délután.. Programozgattam, játszottam egy keveset, kajáltam, tehát semmi különös. Estére meg volt beszélve, hogy találka 8-9 között Toxicban, odajön mindenki aztán buli reggelig. 2…..
Eltelt még egy nap, szal megint itt az ideje a szerény létszámú olvasóközönségem számára elkészíteni a napi olvasnivalót (meg persze magamnak is, önző vok mi? muhaha) A mai napom a pihegésről szólt, tulajdonképp semmit nem csináltam. (najó ez nemigaz: majdnem 15 percet…..
_ironpepe 2008.02.18 16:15:42
Üdv mindenki! Úgy gondoltam írok én is egy ilyenfajta blogszerűséget, meglátjuk mi fog kisülni belőle.. Először is: magamról annyit, hogy egy huszonpáréves feketébe öltözött rockerfajzat vagyok, akinek mostanság nem van túl jó sora, majd a későbbiekben talán meglátjátok…..