Regisztráció Blogot indítok
Adatok
András Hetesi

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Tini Nindzsa Teknőcök egy fogalom. Szinte nem is találkoztam olyannal aki ne szeretné őket, ne ismerné őket. Sőt a három legkedvesebb rajzfilmsorozatomba beletartozott, bár bevallom volt benne valami groteszk, hogy a Ne ébreszd fel a mamit és a papit miattuk cáfolt rá a címére,…..
András Hetesi 2015.05.04 15:38:25
Nagyon jó bejegyzés volt.
Rafinak öltöztem annó, öcsém meg Doninak :D
Az Archie féle TMNTA, ami magyarul is megjelent nekem az volt a kedvencem és az is többek közt az új karakterek, az új hősök miatt. Imádtam pl. Ninjara-át és pár éve újra rátaláltam a tekikre , utána néztem a dolgoknak és továbbra is kedvelem a karaktert, akit le is rajzoltam később :
fc09.deviantart.net/fs70/i/2011/207/7/d/tmnt_cowabunga__ninjara_by_joshdancato-d41p73z.jpg
Az Archie verzióban sok minden volt, amit az új IDW féle teknőcképregényben most átvesznek -Mutanimals, rókalány- és az új sorozatban is -szintén Mutanimals, fél szemű karakter stb. - lényegesen lazább, mint a többi verzió, hiszen ez gyerek képregény volt, nálunk idehaza nem sok rész jelent meg és ami megjelent az is a UK verzió volt, amit lehetett beszereztem belőlük és egy még mai napig a vázlatfüzetem elején lelhető. Nem volt szó itt a törölt 4. filmről, amiben lett volna egy plusz teknőc, akit Kirby-nek neveztek, fc02.deviantart.net/fs71/i/2012/211/5/5/kirby_by_joshdancato-d596dmc.jpg őt is lerajzoltam. Nem volt szó az élőszereplős sorozatról, ami a törölt film helyettesítése lett volna és volt benn egy sokak által utált teknőclány : th08.deviantart.net/fs71/PRE/i/2011/213/4/6/tmnt_cowabunga__venus_de_milo_by_joshdancato-d42ddxv.png , de egy évad után törölték, később egy új rajzfilmsorozatot akartak készíteni, de az is befulladt és utána jött a 2003-as teknőcök, ami azért 6 évadot megért és jött a CGI TMNT, majd az új sorozat most nemrég 2012-ben.
Az IDW pedig a mai napig adja ki az új TMNT képregénysorozatot, melyben az összes eddig fellelhető TMNT történet egybe van keverve összehozva egy mégis modernebb, újabb világot nekik. SPOILERVESZÉLY: Az új történetben a Hamato Yoshi és négy fia reinkarnálódott Szecska Mesterré és a teknőcökké... stb.
Egy élmény volt ez a bejegyzés, köszönöm. :)