Regisztráció Blogot indítok
Adatok
L. Thomson

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egy külföldi vizsgálatot lebegtet a fidesz, és teli torokból üvölti hogy korrupció történt, miközben ők hirdettek elszámoltatást a választások előtt. nem könnyebb itthonról felderíteni valamit, mint külföldről? Ha tényleg becsületesek, miért nem ők lebegtették ezt már hét éve? de tízet is…..
Az Ázsiában kiemelten kedvelt Resident Evil-sorozat Kínában dicsőült meg: A Kaptár: Utolsó fejezet létezése újonnan nyert értelmet, midőn csaknem 100 millió dollárt kasszírozott a legnépesebb piacon. Eközben az Assassin's Creed is bemutatkozott árnyékában...
Idézek 1 kommentsorból (http://mandiner.hu/cikk/20170201_kallt_az_lmtbq_jogok_mellett_trump): – A szivárványos zászló (a buziaktivisták, az LMTBQ-mozgalmászok lobogója) egy blaszfémia. „(...) Ter 9.8Aztán így szólt Isten Noéhoz és fiaihoz, akik vele voltak:Ter 9.9»Nézzétek,…..
"lám, lám, lám: aki nem SZALONképes, annak mennie kell ""de mi ez a szalon? hol van ez a kib*szott szalon, valaki mondja el nekem a k*** életbe"  "Ha tiltással nevelsz, hazudni tanítasz" - ugye Tanárúr?   "Átbeszéltem a komment-policyt azzal a kollégámmal, akinek technikai és szellemi…..
L. Thomson 2017.02.01 16:39:40
@tesz-vesz: Egy ezeréves döntést a mai politikai környezetbe helyezni. Puzsér újabb ostobasága. A mai Nyugathoz tartozás a régi római katolikus rendhez tartozás? Na-ne!
L. Thomson 2017.02.01 16:43:02
@LazacGalaxis: Egy videojáték előzetesről azt hitte, hogy az új Nolan Batman filmé. Többiek is, de ő volt a meghívott 'filmszakértő'. ;-)
Orbánnak csak addig van baja a centralizálással, amíg az ő mozgásterét korlátozza. Mindjárt kedves lesz azonban számára a központosítás, ha az itthoni, önös törekvéseit szolgálja. Ha a végletekig leegyszerűsítem mindazt, amit Orbán Viktor mondott a május 19-ei,…..
L. Thomson 2015.05.21 17:59:54
@Dr.Korász: @Dr.Korász: Egyáltalán nem azért linkeltembe, hogy téged érdekeljen, hanem felhívjam az emberek figyelmét.
"Széchenyi megmondta, hogy minden nemzet olyan vezetőt kap, amilyet megérdemel és ebben az is benne van, hogy a politikai morál tökéletesen lekepezi az általános morált a társadalomban. "

Linkből kiderül Széchenyi nem mondott ilyet. Szóval az állításod téves és kész.
A nyári szezon egyből legnagyobb aduját prezentálta, és a Bosszúállók: Ultron kora oda is pörkölt a kasszáknak nyitányával, ami rekordot ugyanakkor nem hozott. > új filmekHárom éve már, hogy a Bosszúállók egyetlen hétvége leforgása alatt több mint 200 millió dollárt…..
L. Thomson 2015.05.05 15:28:48
@Oktogon8: Persze ez az irány is egy lehetőség, mert az a bizonyos futószalag a 3. fázisban tényleg meglódul. Kockázat megvan. De szerintem megmarad hullámvasútnak. Rossz, közepes és jobban sikerült részekkel.
L. Thomson 2015.05.05 17:51:02
@Marvel Paraszt: Hát vannak, akik csökkentenék a fordulatszámot, mások pedig alig várják, hogy beinduljon. Van ez így :)
L. Thomson 2015.05.04 15:25:41
Parasztozás teljesen felesleges. Csak az indulatokat korbácsolja fel és nincs semmi értelme.

"egyre gyakrabban észlelem, hogy a futószalag effektusnak hála a minőség is romlik"

Mikor voltak a Marvel filmeknek nagy minősége? A Vasember egy szórakoztató, laza blockbuster volt. 1 bugyuta fő gonosszal + jó pár hibával, de időben jött és beváltotta a hozzá fűzött reményeket. A hihetetlen Hulk, Vasember 2., Thor és a Amerika Kapitány első része max. közepes filmek. Bosszúállók pedig jól zárta az első fázist. Egy ütős, élvezetes látvány mozi és kész. 2. fázis eleje folytatta a középszerűséget. Vasember 3. számomra a legkínosabb marvel film. Thor: Sötét világ is csak egy kicsit jobb az előzőnél. Amerika Kapitány: A tél katonája és A galaxis őrzői-ért pedig általában oda volt a publikum nagy része és még az én vas(nem ember :)szívem is a sikerültebbek közé rakja. Szóval inkább jött a javulás :). Ultront még nem láttam, de biztos megnézem. És még ott van a Hangya, ami részemről eddig teljes érdektelenséget váltott ki.

Szegény Star Wars rajongóktól pedig mit vársz? 10 éve volt az utolsó rész a moziban. Előző trilógia pedig hát... Szóval kivannak éhezve és világ egyik legnépszerűbb univerzumáról van szó.

Új Pókemberről. Már a 2. Hulk filmnél sem merték meglépni, hogy eredet történet legyen. Szerinted 5 mozi film és 2 színész után ezt az utat választják? Nagy hülyeség lenne. Szerintem még az én nagyim is kívülről fújja.

Egyébként üdv Mindenkinek!