Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Markus Andreas Schäfer

310 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Már közel egy hete itthon ülünk, a múlt hét hétfőn nem mehettünk már be dolgozni. Az iskolák átálltak még március 16.-n a távoktatásra, Anna egy rekreációs cégnél dolgozik, ők is bezártak. Nekünk kérdéses volt, hogy menni kell-e, mivel az iskola üzemeltetésére nem vonatkozott a rendelet. 15.-én…..
Ajánlata izgalommal tölt el, mögé térdelek és egy pillanatig gondolkodom, majd döntök. Makkom szeméremajkai közé illesztem, egy gyors mozdulattal lököm előre ágyékom, férfiasságom kitölti hüvelyét. Kéjesen felnyög. - Most nem élek az ajánlatával! - lihegem félhangosan és ütemes mozgásba kezdek.…..
Áll a zuhanyban és a vízcseppek csak játszanak testén, aprókat mozdít a zuhanyrózsán minnél inkább elérje a vízsugár csiklóját. Én pedig szeretem nézni ahogy csinálod - válaszolom és végigsimítok férfiasságomon. Lisa behunyva szemét kapkodni kezdi a levegőt, aprókat lélegez, látom másik keze…..
Markus Andreas Schäfer 2017.05.08 07:50:33
Markus Andreas Schäfer 2020.03.25 06:17:15
@Kakastestver: Örülök, hogy tetszik! Köszönöm!
Amúgy is kemény férfiasságom szinte felrobban nyelvének érintésétől, hangosan felnyögök, Emese rám emeli csillogó tekintetét, majd ajkai körülölelik makkomat, nyelvével simogatva azt egyre többet tüntet el belőle. Az izgalmas érzéstől, borzongok, önkéntelenül mélyeket lélegzek. Nem siet, finom…..
Reggel, ismét korán kelek, nagyon korán, de azért mert a hajnali magányomat, gondolataimat, ébredésemet nem vagyok hajlandó elengedni. Ez kell nekem. A friss kávé felébreszt, aztán a borotválkozás és zuhany, befejezi a folyamatot.  Halkan felöltözök, kinyitom a garázst és kitolatok az autóval.…..
Korán van, gyorsan elfogyasztom a reggeli kávémat, megborotválkozok és lezuhanyzok, pedig kellene a hosszabb idő hozzá. Zokni, ing, nadrág, is felkerül majd kabátomba bújok és bekötöm a cipőmet. Korán van. Hajnal, de már kint rajcsúroznak a csulik, hangos csiripelésük tölti be a hajnalt. Korán van,…..
Fehér póló, kék farmer, fekete cipő és fekete bőrkabát van rajtam, napszemüveg fedi el tekintetem, nem akarom, hogy más is lássa. Megállok a bejárati ajtó előtt, kopogok. Várok de semmi reakció. Óvatosan betekintek az ablakon, egy sötét árnyat látok elsuhanni az elhúzott függöny mögött. Ismét…..
Megfogom popsiját, a kívánatos félgömböket két oldalra húzva előtűnik pici rózsája, lassan tolom előre benne farkam, hihetetlenül szűk és forró hüvelye fogadja be azt. Klára felsóhajt ahogy szeméremdombom fenekéhez szorul, makkommal érzem elértem a végét is.  Elkapom Anna kíváncsi tekintetét,…..
Anna oldalra fordítja fejét, rám mosolyog de arcán a jóleső érzés.  - Csak nézz! - suttogja elharapva a mondat végét, felnyögve. Leülök a bézs, bőrutánzatú fotelbe, farkam lüktetve emelkedik ki. Izgalmas látvány amint Klára vörös haja elterül Anna szeméremdombján, combján, épp csak finom…..
Klára érzéki ajkai szorosan ölelik körül farkam, ahogy mozog egyre többször érzem, szinte a torkában makkom, Anna szeméremajkai nedvesen siklanak számon, nyelvemen. Hallom zihálását, én is felnyögök közben mert Klára nyelvének érintése minden másodpercben, újabb és más impulzust ad.  Anna csípője…..
December 26.-a van. Anna, hála istennek jobban érzi magát. Kivittem a gyerekeket a vasútállomásra, elbúcsúztunk, felszálltak a vonatra. Most Pesten folytatják a karácsonyt. Hazaérek, beállok a Hondával a garázsba és bemegyek a házba.  Ketten maradtunk, Anna és én. Mosolyogva ül a kanapén és olvas.…..
Nézem kedves arcát, ahogy huncutul mosolyog, bal kezében a kis üveg sör, a jobb férfiasságomat cirógatja, alig telt el pár perc az elmúlt kéj óta, de érzem a bizsergés visszatér belém. Érzékien simogat, látható jelét adom annak, hamarosan ismét kész leszek rá. Belekortyol az üvegbe, az asztalra…..
Anna magára húzza a takarót. - Nyuszi! Ébressz föl háromnegyed ötkor, légyszíves! - szól még halkan. Megsimogatom, kiülök a nappaliba, kibontok egy hideg sört, jólesően belekortyolok. Igazán felüdít ebben a forróságban. Ránézek a Messenger-re, Karintól jöttek üzenetek. Beszélgetünk de egyre…..
Anna belép a lakásba, elé megyek. megölelem és megcsókolom. Imádom a karjaimban tartani, érezni szívének dobbanását, ráadásul nem kell sok ahhoz, hogy hangulatba jöjjek.  - Sok, volt ? - kérdezem a munkára utalva. - Igen, és meleg. Lezuhanyzom. - válaszolja. Kibontakozik az ölelésemből és eltűnik…..
Lassan mozdítja előre fejét, forró ajkai között csúszik férfiasságom, látom és érzem ahogy egyre közelebb ér homloka hozzám, makkom majdhogynem torkában vibrál, pár pillanat múlva visszahúzódik majd amint kiengedi ajkai közül, rám emeli tekintetét és kérdően, csillogó szemmel néz. Két kezem szőke…..
Anna dolgozik, nekem még két szabadnapom van, szóval itthon vagyok. Persze elmentem lemosni a piros szerelmemet, bevásároltam.  Reggel óta hallgatom a forgalmat kint, már fél hatkor megismertem a pék Renault Trafic-jának a hangját, hallottam amint leteszi a zsemlés rekeszeket, majd elhajt. Utána…..
Lezuhanyoztam, forró pára terjeng a kis fürdőszobában, és ahogy elhúzom a zuhanyfüggönyt, még több ömlik ki mögüle, hirtelen elhomályosítva a mosdó fölött lévő tükröt. Megtörölközöm, a tükröt, megnézem magam benne, Elégedetten nyugtázom, hogy alaposan sikerült a fürdés közbeni borotválkozá,…..
Még Anna zuhanyzik, ránézek a telefonomra, várom az ígért képeket de nem jöttek még meg. Nejem imádja a vizet ahogy én is, elvesztem a türelmem és felmegyek az emeleti fürdőbe, sokáig folyatom magamra én is. Elzárom a csapot, megtörölközök, belebújok a köntösömbe és visszamegyek a…..
Anna keze a fürdőnadrágom domborulatához téved, az enyém a fehér bugyi mögé, érzem selymes szeméremdombját, egyre lejjebb csúsztatom. Zihálva csókoljuk egymást, ujjaink játéka nyomán a vágy egyre nagyobb lesz bennünk, a forró nyári időtől és a közöttünk lévő feszültségtől, testünk nedvei lassan…..
Hetekkel ezelőtt megvettük az új Civic-et de a régit csak nem akarja senki megvenni. Ausztriában már a kutya sem vesz 13 éves autót, hiába szép, jól karbantartott. Egy hónap alatt egyetlen telefonhívást sem kaptam a kinti hirdetésre, így feltöltöttem a magyar használtautós oldalra. Mondanom sem…..
Muszáj volt felmennem a fővárosba, azon egyszerű oknál fogva, hogy Anna kisautóját még három hete elvittük Sanyi bácsihoz, az ezerkezű, idős autószerelőnkhöz. Sok mindent meg kellett javítani rajta, hogy a szigorú osztrák műszaki vizsgán megfeleljen. Busszal indultam, délután egykor, forrón sütött…..
Marlene forró teste az enyémre ereszkedik, barna fürtjei vállamat simogatják, ajkának heves csókja hihetetlen gyorsan, újra, vad vágyat generál bennem. Nyelve, éles fogai, kéjesen csókolnak, hasonlóképpen én is, ugyanazt művelem vele. Két keze vállamat szorítja, az enyém derekát cirógatja, néha…..
Mindenki, vagy szabadnapos vagy szabadságon van így csak ketten dolgozunk a konyhában. Éva az elrománosodott de magyar, identitászavarban szenvedő mosogató és én. Általában a teljes konyhai team együtt megy ebédelni de Éva ma nem jön. Azt mondja, hogy sokat evett reggelire. Engem nem zavar mert…..
A nyáron átalakul kollégiumunk, szállodává. Nem akarják elküldeni a dolgozókat pár hónapra pecsételni,  azaz átmeneti munkanélkülinek, így a legalább nullszaldós marad, de ha lehet akkor nyereséget is termel az internátus. Ilyenkor, minden évben felvesznek gyakornokokat a szomszédos Tourismusschule…..
"- Tudod, hogy mennyire szeretem az idősebb férfiakat? - kérdezi mélyen a szemembe nézve, huncut mosollyal az arcán, az oszlop mögött állva, halkan. - Ugye, meg fogsz dugni? Akarlak! - suttogja és elindul a vendégek felé"  ..