Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Azazel Anna

0 bejegyzést írt és 21 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Alábbiakban bemutatjuk, milyen egyszerű valakit rossz hírbe keverni. Ezt tette - bizonyítékok híján - Orbán csicskása, Ómolnár Miklós, valami Habony-Vajna termék Gyurcsány Ferenccel. Azt írták, hogy a korábbi miniszterelnök ittas volt, ezért szenvedett lábsárülést. Mi most megmutatjuk, hogy mindez…..
Rábólintott a Kúria a Fidesz legújabb barba-trükkjére. Orbánék az úgynevezett betelepítési kvótáról rendeznének népszavazást. Magyarán arról, hogy a minimális humánum jegyében menedéket nyújtsunk-e 1300 szerencsétlen sorsú embernek. Ezt a szimbolikus segítséget kéri tőlünk az Unió, a nekünk…..
Vendégszerzőnk, Zárug Péter Farkas írása   Tisztázzuk most a legelején: a vasárnapi boltzár feloldásához sem a népnek, sem a kereskedelemben dolgozóknak, sem a boltosoknak, sem a multiknak, sem a kiskereskedelemben dolgozóknak semmi köze nincs. Egyetlen oka van: az, hogy ne…..
Nem, a cím egyáltalán nem túlzás. Sőt, inkább a finomítása annak a vérfagyasztó ámokfutásnak, amelyet Friderikusz Sándor rendezett az önmagáról elnevezett műsor keddi adásában. A program egyetlen témája annak a Kiss Lászlónak a szerecsenmosdatása volt, aki a jogerős ítélet szerint tettestársaival…..
Eperbombázó A mi Laci bácsink 2016.04.08 09:00:00
A Spotlight című filmben van egy nagyszerű jelenet, amelyben a papok által elkövetett szexuális erőszak áldozatait képviselő ügyvéd azt mondja, hogy nemcsak ahhoz kell egy falu, hogy felneveljenek egy gyereket, hanem ahhoz is, hogy bántalmazzanak. Rengeteg ember közönyössége, félrenézése,…..
Azazel Anna 2016.04.08 16:26:57
@Ballib cenzúrázók réme 9:

Majd ha téged erőszakol félholtra, akkor pofázzál, hogy milyen cuki a bácsi.
Mélységes mély a múltnak kútja, különösen itt, a magyar földön, ahol a 20. századi történelmünk legsötétebb zugai tárulnak fel rendre a legváratlanabb helyzetekben. A legendás úszóedző, Kiss László nagy nyilvánosság elé került ügye, az eredeti történettel, a vádakkal,…..
Vendégszerzőnk, Sayfo Omar írása   Fontos leszögezni: a magyar néplélek nem rasszista, antiszemita vagy iszlamofób. Meggyőződésem, hogy az ennek ellenkezőjét állítókat rosszindulat, sértettség, de legjobb esetben is túlzott érzékenység, esetleg a néplélek félreértése vezeti. Tény viszont, hogy a…..
A magyar iskola nemhogy csökkenti, de még növeli is a társadalmi különbségeket – szólnak a sirámok évek óta, hozzátéve: az ügyben az OECD-tagországok listáinak a végén foglalunk helyet. Mindezek egyik oka egyesek szerint az, hogy az iskola a középosztály tudását, értékrendjét, magatartásmintáit…..
Azazel Anna 2016.03.05 15:15:07
@aszekelyek:

"ezek meg tankönyvet akarnak maguknak választani. hát biztosan az a legfontosabb , minden probléma között , a magyar oktatásban."

Hát bazdmeg, a tankönyvből tanulnak. Szar tankönyvből nem kehet tanul, te hígagyú.

"Ez ugyanúgy hivatás kéne, hogy legyen, mint a papi."

A papi, az aztán kurvanagy hivatás, egész életen át lopni a napot, meg gyerekeket molesztálni.
Azazel Anna 2016.03.05 15:25:49
@aszekelyek:

"Az kérem, hogy felírom egy táblára, hogy kifelé a papokkal az iskolákból, annyira nulla , hogy az a jel ki sem fejezi a mélységét. "

Mert egyébként mit is keresnek a papok az iskolában, te fasz??!! Sok pedofil geci, kitakarodhatnának az oktatásból.
Sosem gondoltuk volna, hogy mekkora a bántalmazások száma Európában. Magyarországon egészen jó az arány a többi országhoz képest, de még hazánkban is a nők (15 év felettiek) 28 százalékát érte fizikai,szexuális vagy pszichikai erőszak. Az Európai Unión belül egyébként…..
Azazel Anna 2016.02.16 15:01:31
@Szomszéd Tibi: Magyarország nem multikulti, aztán a nők 28% -át éri bántalmazás. Szerinted ez szép szám, okoska???
Képregénymúzeum Lazlo, a vitéz 2015.10.06 08:12:50
A többi francia és belga képregényújsághoz hasonlóan a Pilote-nak is volt egy ismeretterjesztő rovata, amelyben a leggyakrabban történelmi témákat dolgoztak fel az erre szakosodott szerkesztők. Különlegessége ezeknek a képregényeknek, hogy az 1950-es években már nagyon ritka képaláírásos megoldást…..
Mit is keres egy diplomás nő? A válasz röviden: diplomás pasit, legalábbis alapesetben. Egy korábbi posztomban már foglalkoztam a témával. Most elsősorban az ottani hozzászólások alapján próbálok rávilágítani a helyzetre méghozzá úgy, hogy több diplomás nőt megkérdeztem az ügyfeleim közül, hogy…..
Megtudtuk, ki és hogyan néz ki az új ellenség a messzi, messzi galaxisból. Először csak villanásnyira volt látható a Star Wars: Ébredő erő második ízelítőjében, most azonban teljes pompájában lehet szemügyre venni a messziről érkezett ellenséget. Ő nem más, mint Captain…..