Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ocsongi

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A gerincem vizsgálata során bekerültem a mókuskerékbe és természetesen más betegséget is találtak, amibe kis híján beledöglöttem. Erről itt olvashattok. Ahogy már írtam az utolsó hatos című posztomban az orvostudomány a kezdődő gerincsérvvel (előboltosulás) nem tud sok…..
Az előzményeket ismeritek. Túlizgultam a dolgokat, viszont ezáltal normálisan tisztességesen rápihentem a versenyre. Feltöltöttem a vitaminraktáraimat és szerintem a vasraktáraim feltöltésével is jól haladtam. Idén sokkal kevesebb futással a lábamban álltam rajtba. Nem azért…..
Futóblog Fuss Balaton 2015 2015.05.07 22:28:31
Ugye az megvan mindenkinek, hogy idén is lesznek Nike-csapatok az Ultrabalatonon? 3 csapat indul idén, azaz 30 fő nyerhet ingyen versenyregisztrációt és szállást. A bejutás a tavalyihoz hasonlóan úgy működik, hogy a játék időtartama alatt, azaz április 29. és május 13.…..
Futóblog Az utolsó hatos 2015.05.03 16:44:04
Az edzésnaplómban már 3 éve is visszaolvastam olyan bejegyzést, hogy 22 km futásnál 14 után sokszor lelassultam. Hiába bírtam volna még erővel, egyszerűen nem ment, a tempó jelentősen visszaesett. Tavaly már éreztem a derekamban kisebb kisugárzásokat is, míg végül a novemberi…..