Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ValWolf

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hát, az a helyzet, hogy a videó, amit még anno az évadnyitónak terveztünk, csak aztán jócskán elhúzódtak a munkálatai, végre elkészült! Ezúttal ne a megszokott formára és stílusra számítsatok (és ne is a megszokott hosszra! ;) ), mert ez a Mystikal jócskán megindította a fantáziám, amiből egy…..
Az utóbbi időben kicsit többet foglalkoztam játékokkal is, mint azelőtt (Kenny vs Death, One Late Night, Mortal Kombat), és megmondom őszintén, meglepett, hogy mennyire lelkesen fogadta a nézők többsége ezt az irányt. Én magam is egyre inkább úgy érzem, szeretek ezzel is…..
Régóta készült már ez a bemutató, amiben az idei év egyik legnagyobb bukásáról fogok beszélni.      ..
Az előző videó után többen kértétek, hogy folytassam a játékot, így nézzük, vajon milyen meglepetéseket tartogat még ez a hosszú éjszaka az irodában.  ..
ValWolf 2015.05.19 22:02:59
ValWolf 2015.05.21 07:06:12
@Sorter: Értem. De amúgy fasza volt a videó, megvan az érzéked meg a tehetséged a game play-ekhez is! Szóval csak így tovább!
Az év legjelentősebb DvD megjelenése címet A Sötét Lovag c. film kapta. Egyes fórumokon már hónapok óta azon vitatkoznak, hogy milyen lesz a szinkron, illetve annak szereposztása. Nos, mindenki döntse el, hogy melyik hangsávot választja, én személy szerint próbálom majd…..