Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Zsófia Meggyesi

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
El se hiszem!! Vége a karácsonyi traktának, aminek nagyon örülök. Igyekeztem okosan és kellő tudatosággal végigenni ezt a pár napot, de sajnos nem sikerült. Drága anyám tehet róla, hiszen olyan jól süt-főz, hogy ember legyen a talpán, aki képes ellenállni a főztjének. Majd…..
Zsófia Meggyesi 2019.01.12 22:37:07
Még szerencse, hogy van az Ízes élet főzőműsor, ahol ChiliésVanília ma reggel sárgaborsó főzeléket főzött. Annyira megirigyeltem tőle a főzeléket, hogy úgy döntöttem, megfőzöm a sajátomat. Amúgy is kellett tennem egy hatékony Vásárcsarnok túrát, így a két legyet ütök…..
Engem már nem érdekel. Tudom, hogy még javában tart a tél de ez a napos idő tavaszi hangulatba hozott. Jó, az mondjuk igaz, hogy még nem zöldborsóhoz nyúltam, de ezzel a citromos-petrezselymes ízesítéssel ezt a "nehezebb" krumplifőzeléket is frissé és igazán tavaszi hangulatúvá…..
Édesapám nagy kedvence a madártej, cserébe az Anyukám rá sem tud nézni, így amikor szökőévben egyszer mégis készített, akkor azt bizony kóstolás nélkül. Mégis mindig tökéletes volt. Életem első madártejét én is az Apukámnak készítettem…nos…nem lett tökéletes, de ő mégis nagyon boldog volt. Azóta…..