Regisztráció Blogot indítok
Adatok
hermate

2 bejegyzést írt és 40 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Idén először a Töprengő folyóirat is kint lesz az EFOTT fesztiválon, ahol a Civil Falut járva kívánjuk bemutatni, annak programjait és érdekességeit. Persze mindezt nem öncélúan, hanem a Ti véleményeitekre, kommentárjaitokra alapozva. Az EFOTT a „nyár legnagyobb…..
Felhívás publikálásra!A Politológus Hallgatók Országos Egyesülete gondozásában megjelenő Töprengő folyóirat elsősorban a társadalomtudományi képzésben részt vevő egyetemi hallgatók számára kíván publikálási lehetőséget biztosítani.A szerkesztőség az alábbi rovatokba…..
Kabátok Közt Laci te, hallod-e? 2009.03.08 07:40:13
Najólvanmostmár, ha Pistu is fenyeget, azt azért csak komolyan veszem. Csapjunk is a közepébe, hisz éppen túl vagyunk a félév eddigi legdurvább buliján (bennfentesek kedvéért: 1390 lett a vége), de Nikivel és Bébével problémamentesen végigvittük az estét. Jók vagyunk,…..
hermate 2009.03.12 13:23:33
Kabátok Közt Sziasztok! 2009.02.04 08:48:00
Végigolvastam a kommentjeiteket, és egészen elszégyelltem magam... Jó érzés volt, hogy számomra vadidegen emberek örömmel olvasgatták az írásainkat, pláne, hogy vannak, akik még most is visszajártak a blogra, pedig már hónapok óta halott, ugye. Bébé nevében nem nyilatkozhatok,…..
Ma... ehh.Kezdjük elölről. Kevesen voltak, de valami irdatlanul. Ennek függvényében egy narancssárga pingvin került a ruhatár falára, árcímkékből, bizonyítandó, hogy elcsigázottsági fokom divergálni készül. Rögtönzött házibulit adtunk gyakorlatilag, pultostól a nem dolgozó…..
hermate 2008.12.07 12:43:25
Kabátok Közt Rebarbara 2008.10.14 05:10:00
Régóta nem volt bejegyzés, heveny semmittevésem hathatós közreműködésével kialakult fásultságom folyományaként. Ám ez azonban múlik, köszönhetően a mai estének is. Jó kedvem van. Ugyan holnap nem írok meg egy zárthelyit, mert nincsen hozzá hangulatom, de most ez sem…..
labamba blogja Megjöttünk 2008.06.29 08:02:16
Itt vagyunk, megérkeztünk, jól vagyunk. A környéket most inkább nem részletezném (Tottenham...), majd talán később. Most kb 1000 dolgom van, ha este lesz időm írok majd többet is. Addig is bezúzok mindjárt a City-be, lássak Londonból valami szépet is.....
Kabátok Közt Mi hajt minket? 2008.06.10 12:27:09
    Sok vendég kérdezte már munka közben hogy bírjuk a hajtást, mi meg persze mindig a sablonválaszt nyomjuk ilyenkor: kávé, energiaital, cigaretta... De nem. A valóságban ennél triviálisabb dologról van szó.    Egy őszi buliban történt, éjfél-egy…..
Labamba nagyon sok emberre számított ma, és valljuk be, én is. Világégésre meg egyebekre, de valahogy ez a V.*.*.*.*.T. azon kívül, hogy embertelen hosszú volt, és minden harmadik ember elhagyta a jegyét, nem nagyon volt hajtós.Azt hiszem Zsé fogalmazta meg leginkább, hogy mi lehetne…..
Kabátok Közt Vihar előtti csend 2008.05.15 12:17:00
    Az utóbbi időben olyan kellemes, békés bulikban volt szerencsém dolgozni, pedig a múlt héten végig voltam. Csak szerdán nem dolgoztam, de azt mondják az is laza volt. Talán ez az egyik oka annak, hogy az utóbbi időben keveset postoltunk (bár azért így is sikerült…..
Kabátok Közt Megfenyegettek 2008.05.12 10:15:00
    Na, ezt is sikerült megérnem. Eddigi ruhatáros pályafutásom alatt zsidóztak már le (hű, de hányszor), akartak már felkoncolni (hajaj, de még mennyiszer), akarták már rámtolni a pultot, megszámlálhatatlanul sokszor kurvaanyáztak már le, szemtanúja voltam egyszer…..
    Picit félve jöttem le ma este dolgozni. Legutóbb mikor Nikivel dolgoztunk ketten, valami irdatlanul nagyot sz*ptunk Péterffy Bori koncerten. De ez egy másik történet.     Nagyon kevesen voltak, olyan kétszáz-egynéhányan, így minden gond nélkül…..
    A tegnapi napunk megint laza volt, pedig világraszóló bulira számítottunk. Négyen voltunk, mivel ma volt a fősulis napok záróbulija és ezer embert képzeltünk hogy lejön. Ehelyett valami 500 körül végeztünk. Pistu kétszer is átszámolta, nem hitt el hogy csak…..
Mint gondolom érzékelhető, a mai bejegyzés csúszott (már hozzám képest, aki bagoly módra hajnaltájt posztolok).Ennek oka rém egyszerű: most értem haza úgy, hogy le is tudjak ülni a gép elé.Na de haladjunk sorban.Progression. Az ilyen bulikról -ha emlékeim nem csalnak- már volt…..
Kabátok Közt Kellemes csalódás 2008.04.24 11:30:00
    Picit tartottam a tegnapi jogász-közgazdász bulitól, de összességében mindenféle probléma nélkül végigcsináltuk. Hip Hop Boys koncert is volt éjféltől. Én speciel hétfőn tudtam meg, hogy ez a zenekar (együttes?) mégmindig/mármegint létezik. A ruhatárban…..
    Most jövök Matematikai modellezés óráról. Utolsó 5 percben elkezdtünk egy feladatot, a "kalapos" problémát. A lényeg (megpróbálom szó szerint idézni a tanárt): a ruhatárba leadnak n db kalapot, de a kótyagos ruhatáros(!!!) összekeveri őket. Mekkora…..
A szerda az kemény lesz. Szerintem. Közgazdászoknak, tanárszakosoknak ingyenes lesz; a kettő az sok. Szerencsére koncert nem lesz, de akkor is. Előre megjósolom a forgatókönyvet: éjfélig nem jön senki, addig kártyázunk/rajzolunk/tanulunk a másnapi zhra/labdázunk/olvasunk, majd…..
Korai zárás, juhé. Jahhj, de fáradt volt ma mindenki... Bár én 2 óra tájban átestem a holtponton, és közveszélyessé váltam :)Ellenben sok jó részeget láttunk, volt pult előtt táncolós-hanyattesős, az a legjobb egyébként.Mai értetlenkedőnk érdekes figura volt, mondta, hogy…..
Brutális hónapnak nézünk elébe. Rengeteg a nagy buli, szinte már lakni is a Klubban fogunk mostantól. Na nem baj, csak vidáman :)Megfigyeltem, hogy gyakran használom azt a kifejezést, hogy "ma". Holott mindig "tegnap" kezdjük a munkát, és "ma" fejezzük be.…..
Megvolt a dolgozói összeröffenés. Igazán érdekes nem történt (vagy ami igen azt sajnos nem nagyon írhatom ide). Máttéval ketten képviseltük a ruhatárosokat, ami nem sok, tekintve hogy heten vagyunk. Ja, a gonosz ruhatárosok.Kilencre értünk le, épp váltottuk a távozó…..
Kabátok Közt Pofáraesés 2008.03.18 04:33:00
Hát ez furcsa volt, ugyanis negyedannyian voltak, mint amire számítottunk. Pedig a szombati 1203 ember után (amin szintén két ruhatáros osztozott...) durvábbra számítottam.Szóval lent volt max. 400egypár ember (nem néztem meg, mi lett a vége), annak a harmada el is ment koncert…..
Kabátok Közt Induljon a banzai! 2008.03.17 16:53:00
Nah, ma este tessenek szurkolni keményen.kiccsillag konci, legutóbb majd' 1300an voltak, két emberrel fogjuk csapni a ruhatárat, plusz 17-e van => megjöttek az ösztöndíjak és a diákhitel is. Nem lesz vidám...Viszont ziher, hogy lesz hajnalban poszt. Remélem nem törlődik ki a…..
hermate 2008.03.17 21:28:21
Kabátok Közt Új rekord! 2008.03.13 20:34:02
Bizony, új rekordunk született az este, soha ennyi cuccot nem raktak még le hozzánk a ruhatárba. Büszke vagyok, hogy részese lehettem ennek a történelmi eseménynek. Bár nem gondoltam volna hogy így alakul, igencsak meglepődtem kasszazáráskor amikor kiderült az eredmény. Kétszer is…..
Kabátok Közt A szabadulóművész 2008.03.07 14:06:14
Egy pénteki este dolgoztam, amikor kettő szokatlanul részeg fickó esett be a ruhatárba. Na jó, nem olyan szokatlan ez errefelé. Az egyikük gond nélkül leadta a cuccait, de a másik komoly problémába ütközött: nem bírta levenni a kabátját. Elképzelni sem tudom, mi jelenthette a fő…..