Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Tomeepapa

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az emberek jelentős része azért kezd el sportolni, mert elégedetlen az alakjával. Közülük is a legtöbben vélt, vagy valós túlsúlyuktól szeretnének megszabadulni. Szinte minden héten látok egy-két új arcot a teremben, akik zavartan izzadnak valamelyik kardió gépen. A többség odáig jut el…..
Miközben a kormány nagy csinnadrattával újabb programot indít a külföldön élők hazacsábítására, a kép finoman szólva sem ilyen egyszerű. A mai írás szerzője, Tomeepapa 9 év franciaországi élet után érezte úgy családjával, hogy talán érdemes lenne megpróbálni ismét…..
Tomeepapa 2015.04.30 10:48:16
@kardio1: Őszintén, a kisiskola 1-5 év(École primaire) óta itt a college-ben jelenleg nincs is irodalom tananyag! Elolvasnak évente 3-4 könyvet, a franciaórák 80% nyelvtan, a maradék 20 a könyvről írnak, beszélnek, de verseket pl. 3 éve nem kellett megtanulni. Moliere-en kívül nem ismer mást a gyerek, csak akit mi mesélünk neki.
Tomeepapa 2015.04.30 10:56:42
@etetőszék: Az utóbbi másfél évben több dolgot kellett elintézni otthon,(Budapest) ingatlanügyek-áram,víz átírás, állampolgársághoz mindenféle papírok(ezek ugye önkormányzattól jönnek) és nekünk csak pozitív fejlődés jött le a 9 évvel ezelőttihez képest. Még az önkormányzatoknál is ahova sokszor az utolsó percben estünk be segítőkészek voltak.
Tomeepapa 2015.04.30 14:54:26
@Sanyi9: Nem, tényeket írtam le. Fiam legjobb barátja egy félvér fiú és nagyon jó arab barátunk is van. Az afrikai bevándorlásról temészetesen megvan a véleményünk, amit megint csak egy párizsi vagy egy marseilles-i ért meg.