Regisztráció Blogot indítok
Adatok
budha

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Miután János Zoltán, a FIB megyei elnöke elfogadta meghívásomat egy nyilvános vitára, arra kért e-mailben, hogy dolgozzam ki ennek részleteit.Az Eger TV-ben Bozsik Katalin (igazgató) elutasította a kérést, hogy élő vitának adjanak teret a népszavazás hetében, sőt, az azt…..
Kedden (február 19-én), 18 órakor Dr. Cser Ágnes, az EDDSZ elnöke a lőrinci Közösségi Házban tart előadást az "Egészségügy jelene és jövője" címmel. Szeretettel vár mindenkit Jánosi László, házigazda, önkormányzati képviselő.Habár nem hatvani rendezvény,…..
A költségvetési vitában az alábbi írásbeli kérdéssel fordultam Érsek Zsolt Polgármester Úrhoz. Szeretném, ha tisztán láthatnánk abban a kérdésben, hogy mennyi pénzt vonnak el idén az oktatástól. A kapott válaszok alapján világos lesz, "ki tanult jobb iskolában…..
budha 2008.02.17 16:22:16
thabilka! Vagy inkább debilke?
Kutya füle az orrocskádra! Kár volt ilyen hangnembe megszólalni! Rémálmok gyötörnek? Tessék a doktor bácsihoz fordulni, üldözési mániád van!
Az őszinte szó lehet kicsit kényelmetlen de a seggnyalásba nem kívánok beszállni, az maradjon meg neked!

Jobboldali érzelmű emberként, ha hamisságokat vélek felfedezni a saját eszmeiségem környezetébe jobban bánt, mintha a másik oldal marhaságait olvasom!
A kérdések sajnálom kimondva, vagy kimondatlanul újra banálisak! Némi felkészültséggel és önkormányzati képviselői jogosítvánnyal a kérdező is egyértelmű, választ kaphat saját kútfőből is!
Tavalyi gazdasági beszámoló. Negyedévesek ( I. II. III negyedév, … de ugye a IV. negyedévnek is meg kell már lenni annak ellenére, hogy a zárszámadás május végére várható) ebből trendet kell számolni és összevetni a 2008. évi tervezett költségvetéssel! Ehhez még különösebb erőfeszítés se szükséges!
Sajnos nem is ez a baj!
Az igazi gond az, hogy hitelesnek kell lenni, és kevés csak annak látszani! Sajnos a Hatvani FIDESZ –re vonatkozóan is igaz!
Miért is beteg a Hatvani FIDESZ?
Mert kontra szelektálódott vezetés, ha haver vagy nem kell tudás! Sőt aki rendelkezik némi szellemi képességgel az gyanús és mielőbb ki kell ebrudalni a tagságból. Öreg 3,14ták csápolnak leépült, vagy eredendően hiányos szellemi képességgel, és érdeklődő, szimpatizáns ember nem megy a környékre, se mert elriad a mocskolódástól!
No az alapszabály fontosságát már ne is emlegessük!
2002-ben elbukott „Józsika” ( bocsánat Molnár József Úrtól) belső viharok szedték darabjaira az akkori FIDESZ-t
Utána a Szabó Ádám időszak, no ez se vált javára a közösségnek. Emlékeztetőként a DISZI-be 2005-ben történtek ( ugye a Szinyei nem tudott belenyugodni a bukásba, a választásokra szétverte, szétverette az öreg3,14tákkal az egységet, azért a q..va tisztelet díjért! Ebben a legkevesebbet a FIDESZ szellemisége számított)
Micsoda mocskolódások folytak! Ellenkampányok a bukatásért! Szóval gyomorforgató!
Egy megtisztult emberi Fideszre vártunk, aki, akik hitelesek és feltudják mutatni, a polgári összefogást! …és mit kaptunk? Régi sérelmek lekvittelését, és minden maradt a régibe vagy még egy lóhosszal rosszabb lett!
Aki elmegy a gyűlésre vagy arénázni, vagy röhögni megy! Akinek ez szomorú már nem megy oda!
Igen kéne egy valóságos jobboldali, polgári egység, de ilyen körülmények között sajnos nincs remény rá! Jön a népszavazás! …és semmi, kivéve ezt a blog próbálkozást de legalább ez lenne hiteles!
budha 2008.02.18 11:22:59
Kedves Thabil!
„nem ellened hanem érted is haragszom!” Azaz még a „sanyika” ellensége se vagyok! Egyszerűen szeretnék a jobboldalon is látni egy meghatározó, követhető politikust!
Csak úgy birka módjára, pedig nem követek senkit! Van egy filozófiai felfogás, melynek eredője az egyén, család, a pátria, a nemzet, no ezek a vezérelvek, és ennek mentén szeretnék hiteles embereket (politikusokat) látni, támogatni!
A hiteltelen, sajnálom, számomra követhetetlen. Bárki meggyőz akár ezen az oldalon is, hogy tévedek, azt elismerem, és én fogom elsőként követni! Adni mellé a szakmai tudásomat és tapasztalatomat! No de ugye sorában, azaz először hiteles legyen, aztán a bizalom!
Súlyos hibának látom, mondhatnám pancser dolog így felvezetni egy blogot! Persze, hogy nem tetszik! Több kárt okoz mint hasznot!
Mondjak példát? „Mint tudjuk: polgármesterünk (talán a felkészültség hiánya miatt)”
…jajj de szánalmas! Pont a „sanyika” ír le ilyeneket? Bár lenne a „mi sanyikánknak” is olyan végzettsége, tudása, mint az Érseknek! Én már követelném, hogy Ő legyen az országgyűlési képviselőjelöltünk, polgármester jelöltünk!
…de nincs neki és ezért nevetséges!
Az Érseknek rengeteg hibája van! De felkészültség hiánnyal vádolni, épeszű ismeretekkel rendelkező ember soha nem tenne!

László kérem!
Ennél Őn tud színvonalasabb lenni! Ugye a „stílus maga az ember”