Regisztráció Blogot indítok
Adatok
aribarika

0 bejegyzést írt és 29 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Van abban valami egészen egzotikus, hogy a kis magyar szórakoztatóipari piacnak köszönhetően simán celeb lehet az országos mentőszolgálat szóvivője vagy éppen egy toxikológus, mert egyszerűen Magyarország képtelen magától kitermelni érdekes közszereplőket. Most viszont a TV2 - ki más - átlépett egy…..
Eddig sem voltak különösebb illúzióim a kormánypárti sajtó tevékenységét illetően, látva az origo szisztematikus leépítését (ahol mára konkrétan ott tartanak, hogy a kényes témáknál kívülről küldött, előre megírt cikkeket tesznek be a szerkrendszerbe), a Tények és a Nemzeti Hírtévé agyhalálát és a…..
Elképesztően lélekölő lehet a TV2-nél szórakoztató műsorokkal foglalkozni, programmingot tervezni vagy eladni a sajtónak az újabb és újabb bukást, és ezt azért mondom, mert megnéztem a tegnap esti nézettséget, és kivert tőle a víz. Ha a TV2-nél melóznék, sírnék is, mert iszonyatosan frusztrálna,…..
Amikor az ember azt hallja Magyarországon, hogy békítő-show, akkor felüvölt, hogy Maunika bazdmeg, és eszébe jut az egymás kurvaanyázó, kevés fogú nő meg a pasija párosa, akiket a falu kurvája akar szétszakítani és megfosztani a minden bizonnyal örök boldogságtól. Felsejlik előtte az olcsó…..
Szombat este fél tíz után hat perccel robbanás történt a Teréz körút 4. földszinti üzlethelyiségében, két arra járőröző rendőr és feltételezhetően egy civil is megsérült. A rendőrség által azóta hermetikusan lezárt területen a helyszínelés előreláthatólag vasárnap délután öt óráig fog tartani. A…..
Azt már megírtuk, hogy elindul a már a franc se tudja hányadik köztévés töltelékcsatorna, most éppen M5 néven költenek milliárdokat, hogy legyen az államnak ismeretterjesztő adója is. Nézettségi elvárás nincs (miért is lenne?), a cél a diákok és oktatók segítése, és lesz jó pár saját gyártású műsor.…..
Meg zsűrizik a Sztárban sztárban, és ír egy könyvet is, november végén meg szülni fog. Kemény...
aribarika 2016.08.26 20:49:26
Zokogott Várkonyi Andrea, mikor kiderült, hogy Marsi Anikó jön a helyére a Tények című hírműsor vezetésére, ami az utóbbi években azért már nem annyira volt hírműsornak tekinthető. Várkonyi állítólag a büfében sírta el magát, legalábbis a Blikk szerint. Állítólag azon akadt ki, hogy nem közölték…..
Na, lássuk csak mi is történt eddig: A Tények igyekezett egy tendenciózusan megvágott riportban hazugnak beállítani Juhász Pétert, majd amikor a politikus kitette a Facebookra az egész beszélgetést, amiből kiderül, hogy amit mondott, az nem úgy hangzott el, ahogy, na akkor ahelyett, hogy elnézést…..
Nagyon úgy tűnik, hogy a közmédia parancsba kapta: tűzön-vízen át nyomni kell azt, hogy Orbán Viktor Európa megmentője, hogy csak ő állítja meg az Öreg Kontinens határain a menekültáradatot. A köztévében ugyanis azután is a magyar miniszterelnök érdemének tudják be a legutóbbi uniós csúcs döntésének…..
A Kettős Mérce mutat rá, hogy a sztálinista-rákosista módszereket csak nem lehet kiirtani a Nemzeti Hírtévéből (amit egy jogerős ítélet alapján akár Állami Nemi Szervnek ís hívhatunk, csak mondom). Pedig párszor már megütötte a bokáját a közmédia a hamisítások miatt: Lomnici Zotán kiretusálása után…..
Azonnali hatállyal távoznia kell Vujity Tvrtkónak a TV2-től, írta a Blikk, majd az információt később a műsörvezető nekünk is megerősítette, időközben pedig a Facebook-oldalán is posztolt róla. "Baltazár inkább meghal, de nem alkuszik!" (részlet a Linda c. filmből)KÖSZÖNÖK MINDEN SZÉPET ÉS…..
A Bors szerint az Önindítóból távozó Pordán Petrát Jakupcsek Gabriella válthatja a Music Fm-nél. Jakupcseket karácsony előtt rúgta ki a köztévé, azóta haknikból él, jól jönne neki az új meló, ami nem is lenne teljesen ismeretlen számára, hiszen tíz éven át a Danubius Rádió Capuccino tripla című…..
Szalai Vivien kinevezése elég gyors lefolyású volt, egyik nap még a Story Gála celeblistáját rendezgette, másnap már a TV2-s irodájához nézegette a kárpitot és a szőnyeget. Mivel előző munkahelyén nem szólt arról, hogy a Róna utcában milyen magas polcra akarják helyezni, az borítékolható volt, hogy…..
  A PestiSrácok.hu portál szerint Soros György magyar származású amerikai üzletember által támogatott civilek, civil szervezetek állnak a pedagógusokat utcára hívó és a köznevelési rendszer állapota miatt az ország több pontján demonstrációt szervező körök mögött.  Ezt volt képes a Magyar…..
Az egyik mai Híradóban a szilveszteri, kölni erőszakos eseményekről igyekezett még egy bőrt lehúzni a köztévé, csak éppen a fenti videóval elég nagy lukra futottak. (A teljes anyag itt látható, screenshotoljuk is, hátha belenyúlnak.) A videó valóban megrázó képsorokat mutat, csak éppen nem…..
Azok után, hogy Frei vagy Deutsch Tamás is kifejezetten jó választásnak bizonyult Friderikusznál, a TV2 feltétlenül jó ötletnek tartotta Berki Krisztiánnal zárni az Összezárva Friderikusszal első szezonját. Berkitől elég merész döntés volt bemenni a műsorba, hiszen a Rubint…..
A TEK rendszeresen hülyét csinál magából. Éppen ezért nem véletlen, hogy sorozatos bénázásaik az internet népét újra meg újra megihletik. A napokban például mindenki azon röhög, hogy a TEK történelemkedvelő felvidéki fiatalokat hitt potenciális dzsihádistáknak: TEK…..
aribarika 2015.11.29 21:03:18
aribarika 2015.11.29 21:05:08
@mh1973: annyi a szerencsénk, hogy vannak akik pontosan ismerik a részleteket
A Bors szerint Andy Vajna a TV2 új tulajdonosa arra készül, hogy átcsábítsa az RTL sztárjait a saját tévéjére, mert ezek szerint abban látja a nézettség zálogát, hogy milyen beszélő fejek néznek le az emberre napról nap. Vajna ugye arra számít, hogy ha ő lesz a góré, akkor a…..
aribarika 2015.11.02 14:11:41
Nógrádi Györgyöt fél nap alatt kivégezte a magyar média Orbán Viktor-ellenes szárnya. A biztonságpolitikai szakértő, egyetemi tanár néhány óra alatt szélhámos kóklerré vált, aki holdkóros összeesküvés-elméleteket terjeszt obskúrus tévécsatornákon. Nógrádi Györggyel…..
  Nem is az volt a legnagyobb baj a Got Talent második adásával, hogy egy magát költőkent aposztrofáló nő levetkőzött benne, amit a zsűri két férfitagja úgy bámult, mintha akkor láttak volna először ilyet (Márkónak a szava is elállt), hanem az, hogy a kórosan sovány…..
aribarika 2015.10.18 17:49:32
aribarika 2015.10.18 18:00:18
@Ancilla: comment.com-ra általában ráklikkelek, mert bírom sixx búráját :)
Nemrég olvastam egy napilapban , hogy a hetedik osztályosok között igen népszerű az állatgondozói pálya, ami igen dicséretes, hisz ez arra utal , hogy  sok fiatalt érdekel és vonz a természet és az állatvilág. Nos, én történetesen állatgondozó volnék, így hát részletesen…..
Migráció és mi címmel körkérdést és cikksorozatot indít a Mandiner: vezető magyar véleményformálókat kérdezünk meg arról, mit gondolnak az egyre forróbb témává váló migrációról és a kapcsolódó jelenségekről. Az eddig megjelent írások ezen a linken…..
aribarika 2015.08.31 21:17:11
@pervie but hot: Assad diktatúra? Kb annyira diktátor, mint amilyen vegyi fegyverei voltak Száddámnak.
Majoros Péter karrierje az RTL Klubon indult annak idején, a Való Világ első kiadásában szerepelt és végzett a második helyen, azaz lemaradt a nagy lóvéról, viszont ő az egyetlen olyan valóságshow-szereplő aki nagyon tudatosan és néha a szerencsének is köszönhetően valóban…..
aribarika 2015.04.29 13:49:12
@ethan blow: Én is képtelen vagyok olyan műsort nézni, ahol megjelenik az az ork (ejtsd: bárkikrisztián).