Regisztráció Blogot indítok
Adatok
wazzzaaa

7 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Elnézést kérünk, ha esetleg monomániásnak tűnnénk, akiknek nincs elég tehetsége bármivel foglalkozni, amihez se Hagyó Miklósnak, se Gurmai Zitának nincs köze, de hát az internet már csak ilyen. Olyan, hogy kitermeli a maga sztárjait, akiket aztán jó sokáig lehet sulykolni.…..
wazzzaaa 2009.05.24 11:41:38
@vertikális pupákoló:
Az, hogy szegény nő egy újabb buta nyomulós politikus...
De neked azt hiszem felesleges bármit magyarázni.
"Hideg januári reggel volt, mikor egy ember megállt egy Washington DC-i metróállomáson és hegedülni kezdett. Hat Bach darabot játszott összesen negyvenöt percen keresztül. Ezalatt az idő alatt több mint ezer ember fordult meg az állomáson, legtöbben a munkahelyükre igyekeztek a…..
A rendszerváltásnak hazudott, de a pesti utca által csak gengszterváltásnak nevezett 20 éves időszak politikai osztálya két évtized alatt végső romlásba döntötte a hazát. Mára odáig süllyedt, hogy a nagy család, a nemzet történelmi ereklyéjét, a Szent Koronát –…..
wazzzaaa 2009.01.25 20:23:34
Ki fizeti vissza? Senki, semmiből...

webcast.tv2.hu/tenyek/index.php?m=video&video_id=388949

Anonim komment:
900 000 BAR listás országa vagyunk. Bassza meg, az az összlakosság majdnem tíz százaléka!!! A dolgozók egynegyede!!! Mi a kúrvaannya lesz itt?!
"Az országkáromló Gyurcsány Ferenc útjából elhárult az utolsó akadály is, az általa megvetett magyar nemzeti ereklye árúba bocsátása elől. (...) Sátán, el a Szent Koronától!"  A fenti sorokat többek közt Patrubány Miklós és Vona Gábor jegyzik, akik…..
wazzzaaa 2009.01.25 20:12:29
Tisztelet!
900 ezer ember tuti eladná, ha tehetné:
webcast.tv2.hu/tenyek/index.php?m=video&video_id=388949

Barátom kommentárja:
"900 000 BAR listás országa vagyunk. Ba***a meg, az az összlakosság majdnem tíz százaléka!!! A dolgozók egynegyede!!! Mi a kú***annya lesz itt?!"
Hm... kimaradt egy kis idő... hiába, sűrű az élet... Na de amit ma este álmodtam... Felébredtem negyed hatkor, mert vidéken vagyok nyári gyakorlaton, és ott hatkor kezdődik a műszak, de ma, szombat lévén, nagy vigyorral fordultam a másik oldalamra. Az egész valami…..
Á.lom.tár Félálom 2008.02.19 23:17:00
   Az megvan, amikor az ember közvetlenül a mélyen elalvás előtt elkezd vadul álmodni? Én nagyon szeretem azt az állapotot, még valamennyi eljut hozzám a külvilágból, de már peregnek a képek.    Mostanában legtöbbször előadáson fordult elő :) És az…..
Igen, a szakítósvideón én magyarázom keresztbeállt szemekkel, hogy mennyire nincsenek bennem lezárva a kapcsolataim. Nahát, ki gondolta volna ezt rólam? Szabad szombaton dolgozóknak küldöm, és persze mindenkinek aki szereti, a sztorit, amelyből muszáj vagyok idekopizni:…..
Á.lom.tár Feldolgozás 2008.02.17 22:24:13
Múltkor barátommal a Janis Pubban voltunk, ahol láttam édesanyám volt főnökét. Naná, hogy ma este benne volt az álmomban, ugyanabban a kopott farmerdzsekiben :) Rengeteg ilyen volt már, de gondolom nem csak nekem... A legváltozatosabb arcokkal és alakokkal találkozom néha, múltból,…..
Á.lom.tár Részleges vakság 2008.02.17 22:19:38
Nem bírom kinyitni a szemem... mindent hallok, ott vagyok, de nem tudom kinyitni a szemem, csak pillanatokra. Pedig valami teljesen jó dologban vehetnék részt általában. Olyan, mintha álmosság lenne, de teljesen ellenállhatatlan, ragadós. És ez hosszú percekig tart...
Á.lom.tár Most ... 2008.02.16 15:48:00
... ezeket szép sorban elolvasom a további álmok megosztása előtt, mert kezd érdekelni a dolog :)..
Á.lom.tár Zuhanós 2008.02.16 15:26:00
Azt hiszem sokunknak van ilyen visszatérő álma! Az enyém legtöbbször ez volt:    Régi házunknak a lépcsőháza a kertre nézett, és az egész falfelület nagy üvegtáblákból volt kirakva. Három szintes volt a ház, a legfelső emeletről pedig az addiginál…..
Á.lom.tár Álmodtál? 2008.02.16 14:23:00
Nagyon szeretek álmodni. Kíváncsi vagyok, kinek milyen élményei voltak. Előfordul, hogy teljesen élesen megmarad több tízpercnyi történés. Arcok, mondatok, helyszínek, eseménysorok. De néha csak a pánik tehetetlen zihálása, ez főleg elalvás előtt. Olyan is volt már nem egyszer,…..
Tegnap lement az első Valentine Break a Corvintetőn, szakadtak a szívek, pukkadtak a lufik, én minden eddiginél jobban megszenvedtem az éjszakát, de ez az én bajom. A szakítósblog negatív energiatere elnyelt azt hiszem. Viszont kedvenc indexeseink elkészítették az első és egyetlen…..