Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Judit Mihály

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Fotó: Krumpli Béla Pár napja egy társaságban szóba került a képviselőfánk. Azok, akik még tudják, hogy milyen az igazi, könnyes szemmel emlegették a nagymamák és nagynénik képviselőfánkját, amely magas volt, és főzött krémmel volt töltve, és egyáltalán nem volt benne tejszín. Minek az bele, amikor…..
Fotó: Krumpli Béla Amióta ismét krémes-evő nemzetség lettünk, úgy termelődnek a tojásfehérjék, hogy alapíthatnék rá egy céget, amely kizárólag tojásfehérjét árulna...
Fotó: Krumpli Béla Apai nagyanyám volt az, aki reggel fél hatra már hazaért a piacról, reggel kilencre már ki is hűlt az ebéd. Mind az ötféle étel, mert ha mi ott voltunk, akkor annyiféle ételt készített, ahányan voltunk. Mindenkinek a kedvencét. Ha véletlenül olyasmire esett a választás, amit…..
Fotó: Krumpli Béla Idén nyáron csodás helyeken nyaraltunk, ott, ahol szinte a madár se jár, pedig messze sincsenek, és annyira szépek, hogy érthetetlen ez a mellőzésük. Hacsak nem az az oka ennek, hogy Romániában vannak, ahova az ember nem megy, hiszen..., és ide mindenki gondolja…..
A zamatos eperből szezonban sosem elég! Legjobb frissen csemegézni, de desszertekbe komponálva is tökéletes, szezonális finomsággá varázsol szinte bármit!  Az égetett vagy más néven forrázott tészta a képviselőfánk és az éclair bázisa. Készülhet persze belőle számos édes és sós, látványos és ünnepi…..