Regisztráció Blogot indítok
Adatok
KMate

0 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Lenyűgöző, hogy a T-nél ilyen magabiztos és a munkáltatójában ennyire bízó szerelők dolgoznak, akik szerint kizárt, hogy a hiba náluk legyen, mert náluk hiba soha nincs. Ez a hozzáállás sajnos a levél végére kicsit megrendelül, a szerelő tegezésbe és leszaromozásba csap. A…..
GPS-t csak kemény, edzett, favágó típusú Ügyfél vásároljon, vagy beleroppanhat. Ismerjék meg T.-t, aki bekerült a Euronics fogaskerekei közé, hogy alig tudjon később kiszabadulni. Állandóan elromló Navon GPS + arrogáns kereskedő = megabuli Fehérváron. Részletek alant. Az…..
Subba Végre péntek: Rugó 2009.01.30 16:10:00
Mivel péntek van, és még pár órát el kell ütni valahogyan - munkanélküli rézbaszó egység ezt a posztot hagyja ki. Tehát azoknak, akik még mindig bent rohadnak a munkahelyükön küldjük ezt a pár videót. Viduljatok fel pár percre, mert más kárán röhögni garantált…..
Subba Gyors Hír 2008.05.30 09:53:00
A Subba kedvenc Szörnye, Maria Geronazzo weblapja került a kezeink közé. Minden rajongójának érdemes átfutni az oldalán, és beleolvasni a pornós kalandokba is. Fotó: Velvet..
Mivel az iWiW-vel talán már mi is többet foglalkozunk mint az ottani fejlesztők, kötelességünknek érezzük bemutatni a legújabb iWiW klónt, a WFW.hu-t. A sejtelmes betűkombináció szabadfordításban annyit tesz, "Ki Kúrt Kit". Szerintünk teljesen…..
Subba Diszkós Gollam 2008.05.20 11:23:00
Részeg ember körül csak egy ne legyen, józan ember! Pláne kamerával. Szegény Gollam mélyrepülését se láthattátok volna ha nincs a helyszínen egy jóravaló józan ember. Minden az interneten, a szuper alsónadrágos diszkókalimpálás ami persze már földönkívüli szint,…..
Subba Bodri attól félt... 2008.05.14 17:58:29
Betegségekkel nem ritkán csak indokolt esetben viccelünk, így nem mehetünk el szó nélkül a hét címe mellett: Méhszájpolipot vettek ki Bodri Krisztából. Two in one élmény: hála a Szent Bulvárnak újabb celebet ismerhettünk meg a fentebb linkelt családi orvosdrámából (de most…..
Kedves Netező, Minden bizonnyal hallottál már róla, hogy a kormány azt tervezi, hogy kulturális járulékot vet ki az internetre: "népszerű" nevén ez lenne az internetadó. Sokan, sok helyen elmondták és leírták már, hogy ez miért őrültség. Ebben a sorban…..
Pár röpke videóval szeretnénk tisztelegni az ember legjobb barátja előtt. Mondhatnánk persze azt is, hogy az erősebb kutya baszik, de nem mondjuk mert mindjárt itt az anyák napja, na meg a munka ünnepe és négy napig amúgy sem mondunk most valami sokat, szóval a lényeg, hogy jövő…..
Subba Hét képe - A napközis 2007.06.19 16:38:00
Jáksó László és Pettkó András, a Magyar Demokrata Fórum parlamenti képviselője együtt hajtják a pinát és a verdát.(Forrás: Partyphoto.hu)..
Mindenki erről beszél, de tényleg bebuzult az egyik legvagányabb nyuszilányunk? Hogyan képes az egyik legtöbb iWiW ismerőssel rendelkező színész-műsorvezető magára zárni az autóját, úgy hogy taxist kell hívnia a kiszabadítására? ..
KMate 2008.04.20 17:20:33
www.eztnezd.hu/readarticle.php?article_id=23

Az Egészségügyi Minisztérium élt vissza Nyertes Zsuzsa és Mary Zsuzsi nevével.. :/ nagyon durva hogy odáig jutottunk el, hogy már a minisztériumoknak sem lehet hinni..
Subba A kibernátor visszavág 2008.04.02 07:54:00
Botrány! Már megint perrel fenyegették meg a Subbát!! Bizonyára emlékeztek még arra a tavaly augusztusi posztunkra, amiben beszámoltunk két világhírre törő magyar találmányról, az AIDS és ezer más betegség gyógymódjáról, két forradalmi műszerről a MATÉRIA IDENTIFIKÁNSról…..