Regisztráció Blogot indítok
Adatok
tróger getczi

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Amikor a Magyarország színesben bejegyzésünkhöz kerestem fotókat a Fortepan gyűjteményében, többször is elém kerültek Dr. Ember Károly képei és azonnal beugrottak a Folyamatos Jelen kiállítás- és katalógussorozatunk hatodik kötetében bemutatott fotók, melyet Ember Sári…..
tróger getczi 2015.06.29 16:07:46
Megkezdődött Kína Yulin nevű városában az éves kutya és macskahús fesztivál, így ezrével viszik a nyerészkedők a ketrecekbe zsúfolt élő kutyákat és macskákat a húspiacra.   Brutális tradíció az, ami minden nyáron júniusban ismétlődik Délkelet–Kína Guangxi nevű tartományában Yulin városában,…..
tróger getczi 2015.06.22 12:58:55
@Lordhell:

A pénz (a dollár) kínában van? Tényleg, és szerinted kitől jön a dollár? És ki határozza meg a dollár értékét?
tróger getczi 2015.06.22 11:43:13
@Krio.Me.Tu:

Ezt úgy hívják, hogy az mondja meg, hogyan legyenek a dolgok, akiknél az erő és a pénz van. Ez pedig a Nyugat.
2015 májusában a 11 éves, indiai származású Tanishq Abraham megszerezte harmadik oklevelét a sacramentói American River College-ban. Miután 2014 júniusában sikeresen befejezte középiskolai tanulmányait, idén májusban átvehette a matematika, fizika és általános tudományok…..
Sok okos politikus szerint működik a rendszerszintű egyenlőség lehetősége. A tökéletes rendszerben mindenkinek ugyanannyit kell adóznia, ugyanannyit kell közteherviselni és ugyanolyan szociális hálót kapnak cserébe. Tehát mindenki egyenlő a törvény szerint. Az egészségügyben,…..
tróger getczi 2015.05.05 16:42:54
@Mariann19:

Szar a környezet a beruházásokhoz. Nézd meg hogy a sötét retardáld FIDESZ/Jobbik hogyan fordult a külföldi tőke ellen csak mert a retardált szavazóiknak valamiért az a mániájuk, hogy külföldi tőke==rossz. Magyar cég is csak akkor ruház be, ha hosszútávon biztosítva van az, hogy az a befektetés megtérül. Ami pedig ilyen gazdasági vagy adókörnyezetben nincs. Két kezünket összetehetjük, hogy van egyáltalán Magyarországon külföldi tőke és így munkahely.