Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Vérbulcs

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A szlovákok eredete a románokéhoz hasonlóan érdekes és összetett, de teljesen más szempontok miatt. Itt a problémát, vagy az érdekességet nem az képezi, hogy egy hamis, dicső múltat kreáltak volna maguknak, hanem az, hogy a szlovákok kialakulása és története nehezen…..
Vérbulcs 2015.04.27 18:22:24
Kedves nemzettestéreim vitatkozunk itt a történelem olyan dolgairól amit gonosz nem magyar emberek tekerítenek általában páholyokban már jó pár száz éve hogy a lényegről lemaradjunk. Uszítanak minket egymásnak csak ne hogy kieggyezzünk már pl. tóth emberrel, és nehogy egységbe tömörüljünk tudatilag.
Amint látom tájékozott emberek vagytok, és mint ilyenek bizonyára tudjátok, hogy a történelmünk nem az ami írva vagyon. Arra tehát nem is támaszkodhatunk.
Tudjátok meg hogy én is felvidéki vagyok, és tiszta tóth környezetben vagyok kénytelen élni. Így hozta a sors és így hát ismerem a tóth emebert is. De mivel bennem is Él a magyarok Istene és szívemen viselem a magyarság sorsát elmondom hogy mit gondolok.
Az egyszerű tóth ember nem gonosz és sokban hasonlít a magyarra. Lelkületében szinte ugyanaz, de teljesen más mint a cseh ember. Azt mondjuk a tóthokról hogy mindent a magyartól lopott. A himnuszt a címert és a történelmét stb. és ez így is van. Mert nincs is neki más. Ha visszakerül Felvidék a történelmi magyarországhoz – ahogy a történelm során mindig is visszakerült - minden tóth 2 napon belül tudni fogja a magyar felmenőjét. Ez azért van mert az erőszak miatt tudatában elgyengült magyarok eltóthosodnak. De a tóth tudat nagyon gyenge ám…..és nagyon félnek. Tehát a tóthok magyarok eredetileg. Hisz ugyanaz a lelkületük, népművészetük, néprajzuk, mondaviláguk, stb. mint a magyaroké. A mű szlovák nyelv több száz leggyakrabban használt szavai magyar eredetűek. Ezt minden szlovákul-magyarul beszélő ember tudja. Csak a tóth nem tudja mert nem beszél magyarul - gondolja ő.....
Jól írta hát a cikk szerzője hogy a "nemzeti identitásuk pont a magyarokkal szembeni önmegkülönböztetésre épül". Ez a méreg kapszula amit folyamatosan beadnak. És ezt mesterégesen alkották meg, és folyamatosan fent kell tartaniok. Mert ha nem tartanák fent folyamatosan visszaálna az egyensúly. Akár a mérgező "gyógyszerek" hatása ha abbahagyják a szedésüket.

Tudva levő hogy hazugságra és gyűlöletre nem lehet építeni és hosszútávon meg végképp nem. A mostani mesterséges "orszaguk" hazugságra épül és az azonosságtudatuk meg a magyargyűlöletre. De igazából áldozatok ők (is).
Nos hát nem a tóthokat kell gyűlölnünk, hisz véreink ők is. Megtévedt véreink, "buta tóthok". De a téveszmét és a gonoszokat akik tekerítenek, azt kell elutasítanunk, küzdeni ellene.

Ha nem szíttanák gonosz és nem magyar emberek - egyébként profilból jól megkülömböztethetőek - (értve felvidéken de csonka-magyar hazában is, de akár máshol a Kárpáthazában) az ellentéteket a nemzetek és népek között, már rég nyugalom és béke lenne. De hát pont ez a lényeg hogy ne legyen. Mert ez háború a Magyar nemzet és haza ellen. És nem a "Tóth-ok" háborúznak velünk.....
Ezért hát ha fel akarjuk venni a harcot, igaz történelmet kell tanuljunk az őskortól kezdve. Aki ismeri a magyarság valós történelmét megismeri a nemzet de a saját küldetését is.

Aki ismeri múltját, érti a jelent és tudja merre menjen holnap.....
Az ilyen magyarnak már nem lehet tekeríteni a dolgokat mert ért és tisztán lát. Az Istenadta értelmével saját maga megítéli a körülötte történő életet és nem kell neki csomagolt vélemény a médiákból. Elég ha megnézünk egy igazi paraszt embert....Ő még mindig tud. Ő nem fog velünk vitatkozni mesterségesen létrehozott történelmi eseményeken és téveszméken. Szavazni sem megy el mesterségesen létrehozott megosztó politikai pártokra.

Az tudatlanságunk a legnagyobb ellenségünk. És az igazság keresésében mindenki megtalálja azt ha keresi.