Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Ragtapasz

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Fidelitas Heves Megyei Választmányának elnökeként ma felkértem Jánosi Zoltánt, a FIB megyei elnökét, üljünk le a népszavazás hetében, és ütköztessük érveinket a tandíjjal valamint népszavazással kapcsolatban.A FIB álláspontja az MSZP álláspontjához hasonlóan sokat…..
A HEOL.hu -n jelent meg az alábbi hír. Érsek Zsolt Polgármester Úr véleménye azonban ismét tévedéseket tartalmaz. 1. Egyeztettem a véleményemet a frakcióvezetővel, és több szakértővel. A bizottsági ülésen is elmondtam észrevételemet, az ott kapott válasz (az önkormányzat…..
orojan.blog.hu archív Bloglaunch 2008.02.11 21:29:00
Ma képviselői fórumon mutattam be az orojan.blog.hu-t, a városi könyvtárban. Ezúton köszönöm minden jelenlévőnek a részvételt, remélem, legközelebb is megtisztelnek érdeklődésükkel. A rendezvényen több dologról is szó esett. Legfontosabbnak a Szabó Zsolt által…..
Egy kedves ismerősöm ma hívta fel a figyelmem a www.hazipatika.com -on elérhető kórház-rangsorra.Bizony, a hatvani intézmény az utolsók közt végzett - a rangsorolható 226 egészségügyi ellátóintézmény közül csupán a 167. helyen.Ez főleg annak tükrében érdekes, hogy  a…..
A képviselő-testület mai döntésével megtagadta az emberektől, hogy véleményt nyilvánítsanak parkolási díj kérdésében. A FIDESZ volt az egyetlen frakció, amely annak ellenére, hogy nem értett egyet a kérdés megfogalmazásával, annak ellenére, hogy az MDF az aláírásgyűjtés…..