Regisztráció Blogot indítok
Adatok
tradesongold

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hogy mi is ez (1. rész, bevezető lecke) Szóval ott tartottunk, hogy ha minden nap 30 percet nyugiban "gyakorlunk", akkor elindulhatunk a gyógyulás felé. Az audioterápia Dr. Richards búgó hangján duruzsol a fülünkbe. Végletekig megértő és megnyugtató. Na! Végre egy ember, akinek…..
tradesongold 2015.04.27 11:08:49
tradesongold 2015.06.03 10:18:29
Mostanában azon igyekszem, hogy lazítsak a maximalista, túl lelkiismeretes és túl precíz hozzáállásomon a munkámban, hogy kicsit lazábban tudjam kezelni a dolgokat. Ezzel párhuzamosan elkezdtem attól félni, hogyha ez sikerül, akkor átesek a ló túloldalára, és akkor nem fogom jól…..
Az egész életem kérdések tömkelege. Miért vagyok más? Miért nem vagyok olyan normális, mint a többi ember? Miért nem tudok egyszerű, hétköznapi életet élni? Könnyedén barátságokat kötni, állást szerezni, elbeszélgetni bárkivel, beilleszkedni egy munkahelyi környezetbe? Nem…..
tradesongold 2015.04.27 11:02:48
Sziasztok!
Örülök, hogy rátaláltam erre a blogra! Látom, hogy sokan küzdenek ezzel a problémával. Magamról annyit, hogy a 30-as éveim közepén járok és egy multicég top menedzsmentjébe voltam benne, több, mint 300 embert irányítottam. Mindez múlt időben..Kilpétem, mert nem tudtam ezt a nyomást elviselni. Legutóbb felkértek egy beszéd megtartására a tv és még 500 ember előtt. Erre mi egy szociális fóbiás válasza? Természetesen minden úton-módon a helyzet kikerülése. Nálam valamilyen szinten izolált a dolog. Egy csoport előtti bemutatkozásnál, vagy prezentációk esetén jelentkeznek a problémák, főleg, ha idegen emberek előtt kell beszélnem. Korábban, ha előadást tartottam, az elején kissé lámpalázas voltam, de ezt tudtam kontrollálni és képes voltam tartani egy 60 perces előadást 30-40 embernek. Most olyan szinten vagyok, hogy sokszor számomra 6 főnek is problémát jelent prezentálnom. Pszichológushoz 2 éve járok, gyógyszeres kezelésen is részt vettem, de próbálkoztam már NLP-vel és egyéb technikákkal, hogy segítsek magamon. A dolog érdekessége, hogy valamikor minden szorongás nélkül tudok megbeszéléseket vezényelni egy csoport előtt állva, valamikor pedig 2-3 fő előtt is teljesen elbizonytalanodom. Szívesen részt vennék csoport terápián, de vidéken sajnos erre nincsen lehetőségem, viszont szívesen leveleznék bárkivel, aki hasonló problémával küzd.

tradesongold@gmail.com