Regisztráció Blogot indítok
Adatok
fridgeman

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az Alfahírnél szinte biztosan rá van állítva valaki a Klubrádióra, más magyarázatot nem tudok arra, hogy miért hallgatnák azt a rádiót. Mindenesetre bár biztos nagy volt a csalódás, hogy a műsort nem Bolgár György vezeti, kesergésre végül mégsem lett ok, hiszen a…..
fridgeman 2015.06.11 10:29:23
@nakivagyok: Meghallgattad Szelestey hablatyolását? Ha szerinted ez az egyik legintelligensebb rádiós, akkor a mércéddel igen nagy gondok vannak.
Indul a Propaganda új évada a TV2-n, vasárnap esténként lesznek az új részek, kedden ismétlés a SuperTv2-n, majd szombaton a rendes TV2-n. Azért is írom be az ismétlések dátumát, mert elég valószerűtlennek tartom, hogy a műsor irán érdelődők el tudnák kapni a tévében, a…..
fridgeman 2015.04.27 10:20:04
@Rudi Kató: Egyetértek, mindig hányingerem van, mikor előjönnek ezzel a gusztustalan figurával. Törvénytisztelő vagy, az kit érdekel, unalmas kispolgár, de egy fegyveres bankrabló, hú az már igen , rohanunk is a tv-stábbal körülugrálni, hadd lássák minél többen. Normális dolog ez? Nem beszélve a"drága erdélyi testvéreinkről", az ilyenek nyugodtan maradhattak volna otthon, gazemberből van itt is elég.