Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kukuri kriki

9 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Felmerül a kérdés, hogy miért pont internetes jegyzettömb a téma. Sokat nem akarlak untatni az életrajzommal, hiszen ennek nem itt van a helye. Elég annyit tudni, hogy 10 éve ugyanazon a munkahelyen dolgozom. Ennek az időnek nagyobbik részét már irodán. Rendelések,…..
Net Note Elindult a Net Note blog! 2013.08.23 22:57:18
Üdvözlök minden látogatót. Létrehoztam egy oldalt amin olyan szolgáltatás van amit máshol nem találtam. Van olyan része amit más szolgáltatók külön-külön már üzemeltetnek, de egybe összegyúrva még nem találtam más megoldást. Az oldal kezelésének vezérlése nagyrészt…..
Tájékoztató járműtulajdonosok számára a közúti járművek előzetes eredetiség vizsgálatával kapcsolatos a 2010. január 1-jén hatályba lépő változásokról. 2010. január 1-vel az előzetes eredetiség vizsgálat eljárása megváltozik. A továbbiakban kettéválik a…..
Magyarország 2009 A fényes gomb 2010.01.05 09:50:00
*A fényes gomb. Van Európa asszonyság kabátján egy fényes gomb. Mi magyarok Magyarországnak, a Hazának hívjuk. A szarkák számára viszont csak egy fényes gomb, amit el szeretnének lopni. Ilyen a szarkák természete. Hazánk történetét nézve, bőven jutott szarka, aki ránk…..
H1N1 - Tényleg a vírus a veszélyes? Vagy az amit a vírusra hiatkozva akarnak az emberekkel tenni? A következő cikket találtam. Lehet hogy nem teljesen igaz, mindenesetre szerintem van benne némi igazság. Az nekem is feltünt hogy valamiért eröltetik a H1N1 híreket, miközben halálos…..
kukuri kriki 2009.11.23 12:15:53
@kriszti.md:
Tisztelt kriszti.md üdvözöllek a körünkben. A hozzászólásodból azt vettem ki, hogy nem értesz egyet a fenti írással. Ez természetesen nem bűn. Mindenkinek meglehet a saját véleménye. Elolvastam az általad küldött linket. Nagyon jól leírja a vírust, hasznos információk vannak benne a vírusról és a terjedéséről. Viszont nem találtam benne olyan részt ami a fenti elméleteket valamelyest is cáfolná, vagy erősítené. Ezért nem értem mi alapján mondtál rólam olyan véleményt amit. OnLY elég jól leírta hogy ezek nem 100% ban bizonyított tények, kérlek olvasd el mégegyszer a cikk elejét hogy számodra is világossá váljon.

A kérdésre viszont te sem válaszoltál. Miért akarják az emberek nagyrészét beoltani egy olyan szerrel amit még le sem teszteltek?
Nézzük csak a híradót. Ha a TV vagy rádióban elhangzottak nem hitelesek akkor mi az? Egy ilyen országos hálózatnak ami a világ híreit gyűjti össze nagy felelőtlensége lenne, ha azokat a híreket amiket közöl nem ellenőrizné le. És azt is tudjuk, hogy a hírek többségét az MTI-től kapják. Ahol több 100 ha nem 1000 ember dolgozik a hírekkel. Ebből a hírforrásból sem derül ki az igazság. Emlékezz vissza hogy mik voltak a hírek. Hétről hétre változtatták a véleményüket. Egyszer az volt , hogy mindenki oltassa be magát. Utána kiderült, hogy nincs letesztelve a szer. Pár napra rá megint lehetett oltani de terhes nőket és gyerekeket nem. Kis idővel már terhes nőket és gyerekeket kellett elsősorban oltani. Akkor most mit higgyen az ember?
Ha ennyire hülyének nézik az embereket nem kell rajta csodálkozni, hogy elkezdenek agyalni. És amit kitalálnak az vagy igaz, vagy nem. De mindenek előtt érdemes rajta elgondolkodni. Egy kicsit számolgass a fent leírtak szerint. Kíváncsi vagyok az eredményedre. Az utolsó információm szerint az ország 13%-a már elkapta a betegséget. Tehát 1.300.000 ember már megfertőződött. És hányan haltak bele? van már 10 ember?
Nézzük egy kicsit másképp is. Érdemes lenne utánanézni hogy egyéb betegségekben hányan halnak meg. Vegyük csak a rákos betegeket 30-35 ezer ember hal bele évente. Ez a minimumot véve napi 82 ember halálát jelenti. Hol van ehhez képpest a H1N1? Azt a pénzt amit a vakcinára szántak nyugodtan költhették vlna a rákos betegek kezelésére. Arról már nem beszélek hogy a rákos betegek kezelése megint mekkora üzlet, és hogy a rák már igenis gyógyítható. De bizony csoportok nem engedik ezt.
Végezetül remélem átgondolod a dolgokat és más hangnemben fogsz válaszolni, nem úgy mint ahogy ezt eddig tetted.
 Az utóbbi időben odafönt azon vannak hogy a Magyar és Cigány ellentét minél nagyobb legyen. Nézzünk csak körbe. Miminden történt az utóbbi időben? Ha figyeli valaki a médiát és a politikai intézkedéseket, akkor megfigyelheti hogy azon mesterkednek hogy minél jobban…..
Mindenki tudja, hogy milyen a közbiztonság Magyarországon. Sok Magyar érzi a bőrén azt, hogy az Ország nem tudja megvédeni. Sőtt az újabb intézkedések a meglévő biztonságot is csak csökkentik. Nézzük meg a rendőrséget. Ha egy kicsit is csúnyán néz a bűnözőre akkor a…..
Találtam még pár videót, amit érdemes végignézni és elgondolkodni.  Magyarország kifosztása A belénk törölt cipők esete I.      A belénk törölt cipők esete II. ..
Üdvözlet minden kedves látogatónak. Ennek a blognak annyi a célja, hogy segítsen felnyitni a Magyar nép szemét. 4 videó van beszúrva a YouTube oldalról, amit mindenkinek javaslok végignézni. Magyarország 2009 (1. rész)  Magyarország 2009 (2. rész)  Magyarország 2009…..