Regisztráció Blogot indítok
Adatok
selyemcukor50

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Úgy tűnik, egyfajta "eltűnt dolgok" sorozat van kialakulóban: a Baross téri régi aluljáró, a sárga KöKi és a Fővám téri aluljáró után most egy olyan épület jön, amiről semmit sem tudok. Régebben is kiszúrtam a Nyugati pályaudvar huszonvégtelenedik vágánya mellett ezt az…..
selyemcukor50 2021.02.20 07:45:30
@lcsaszar: Értem. Azt sajnos pontosan Én sem tudom, hogy mettől meddig állt, működött az üzlet. De az biztos, hogy a Ferdinánd hídnak nagyjából azon a részén volt, ahol szemben most a TriGránit van. A Ferdinánd hídnak azon a részén volt, ahol a Biztosítás-biztonság üzlet mellett volt egy krémsárga raktársor és a raktársornak a legszélső épületétől már csak néhány méternyire, lépésnyire volt, még a híd felüljárója előtti részen. De hogyha van, vagy lenne esetleg például e-mail cím, arra esetleg el tudnám még pluszban küldeni az említett raktár egyik részét, mert hátha az alapján még többet is tudnék segíteni.
"A Finta József Kossuth-díjas és Prima Primissima díjas építész tervei alapján emelt, eredetileg Hotel Volga néven megnyílt épületet bontják a szakemberek. Húszezer négyzetméteres irodaházat épít a Váci út és a Dózsa György út kereszteződésénél, az Ibis szálloda helyén…..